18

Анонимен

преди 3 години

Туризъм извън ЕС трябва да се облага с ДДС, мито и акциз.

17

Анонимен

преди 3 години

Тия си размахват миризливите по Занзибар, ние плащаме! Фашисти.

16

KOKO

преди 3 години

AL4NITE TUROPERATORI......BILI PROTIV KARANTINATA.....SPORED TJAH,VSEKI VARNAL SE OT SEDMATA GORA I OSMOTO DARVO,MOZE SPOKOINO DA RAZNASJA VIRUSI-SAMO NA TUROPERATORITE DA NE IM SE ZATVARJA PARI4NOTO KRAN4E....

15

Христо,

преди 3 години

подписвам всякакви декларации. Без друго не чакам на нашите лечебни заведения. И коронавирус изкарахме, че го и забравихме вече. Пука ми за това, че тука редовно списват десетина паникьора с психични отклонения.Само че ти ли ще ми гарантираш, че като подпиша, никой после няма да ме тормози и да ме затваря?

14

Анонимен

преди 3 години

И откъде - накъде ще се третират различно само завърналите се от там?Нали на всеки влизащ от чужбина се прави тест на входа или се карантинира. Тия хора що да са в по-различно положение? Защото показаха, че не се подчиняват на пропагандата и не се крият в килерите, ноаплашени от лошите чичковци с белите манти, действащи по поръчка на политическата световна мафия?Каквото за останалите, тако и за тях! Вируси има навсякъде, по целия свят, вкл. и коронавируси.

13

Анонимен

преди 3 години

Това е един много зле написан материал. Да ме прощава авторката.

12

Анонимен

преди 3 години

До Те напускахаТова е защото едни меркантилни нашенци го играят каналджии.И едни други лумпеняги пищяха, че спираме горките мигранти и ходиха да протестират заради оградата.Иначе професионалните протестъри са много.

11

Те напускаха

преди 3 години

всякакви африканци в Европа без документи, сега се запритеснявали за няколко туристи в Занзибар.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Ми аз защо не съм спрял да работя? Намери си междувременно работа такава, че да не зависиш от карантини.А работа има, вярвай ми. И зависи от образованието и квалификацията.Даже и ромите са по цял ден с метлите из улиците. Който за каквото е учил.И на мен никой няма да ми плаща да си седя вкъщи.

9

До 9

преди 3 години

Нямаш грижа! 50 лева на час ще ти плащам! Давай четирибукие, урво!

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Не съм виновен за неща които не зависят от мен.Като искат да седим под карантина да ни се плаща за това.

7

Ванката

преди 3 години

Лани всички реваха, че не карантинират пристигащите още от летището, но сега като опря до тях - не можело! Булгаристанецът изисква правилата и законите да се спазват само от другите, но лично той е велик и кои са те, че ще му казват кво да прави.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6А законно ли е да убиваш хората около себе си с простотията и вирусите си?Ти ли ще ги лекуваш после, нещастнико?

5

Анонимен

преди 3 години

Според мен карантината е незаконна.

4

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Не отивай ти във Занзибар,там мутирал щам е Цар !!

3

Анонимен

преди 3 години

До ДДРОнегТи скоропостижно ще се лишиш от живота си, като се заразиш, повториш и потретиш...Ходи по Занзибар, заразявай се колкото си искаш, но защо трябва да си разнасяш зелените сополи и да заразяваш другите? А защо после не идеш да се лекуваш в Занзибар за своя сметка, ами ще тичаш тук като гламав да те лекуваме ние?!И , нали знаеш, че ще плачкаш и ще казваш на докторите, че си най - големия фен на спазването на мерките?Който каквото си направи - нищо не може да му го направи.

2

Анонимен

преди 3 години

Никой не пита и не иска мнение от туроператорите

1

ДДРОнег

преди 3 години

Колкото и да не разбират някои, в пандемия сме !Това означава, че ще има жертвти и лишения, за жалост !!!Само да внимаваме да не се лишим от живота си !!!