185

Мяу

преди 3 години

Е, няма друг начин с тази ***, която иска и тя да забогатява, като ежедневно появяващите се милионери по друг начин, освен вече награбили се с милиарди евро да фалират останалите.. Животът е борба

184

чичо Пешо

преди 3 години

Чета коментарите и се плаша колко хора нямат нито критично мислене , нито логика само повтарят опорките на медиите ! Мина една година и в края на миналата началото на тая започнаха масовите инжекции ... кога започнаха многото болни мммм !? Повече инжектирани = Повече болни + увредени . Само *** би казал ,че с затваряния ще се оправим . Искат да ви фалират ,че да приемете на Клаус Швааб и Сорос и компания "ГОЛЕМИЯТ РЕСТАРТ" , първо ви фалират и смачкват , после ви изкупуват и управляват ала

183

къде беше

преди 3 години

Балтов, мало-умен ли си.Ти къде беше когато решихте да отворите ресторантите???Къде.Скрийси противната му=тра.Само плям-паш а нищо не става от тебЗнаеш ли колко хора загинаха за такива като теб безотговориници???

182

Анонимен

преди 3 години

Балтов,ти оня ден какво рапортува на Бидона?Че всичко е цветя и рози и да отваря-нали?Ха,сега бъди добър да си подадеш оставката.

181

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости

180

анкета

преди 3 години

1.Тоя е много добър човек и експерт по вирусите(+)2.Не е добър човек,а кукла на конци(-)

179

Анонимен

преди 3 години

Избoритe нaближaвaт и ГEРБ зaтвaрят вcичкo,зa дa уплaшaт хoрaтa и дa нe oтидaт дa глacувaт.Ниcкaтa избирaтeлнa aктивнocт e oт пoлзa зa ГEРБ.Нe ce плaшeтe oт СОVID-19.Нoceтe cи мacкaтa, мийтe cи ръцeтeи нямa дa имaтe прoблeми.Aкo нe oтидeтe дa глacувaтe, Виe пoмaгaтe нa ББдa прoдължaвa дa пълни чeкмeджeтo...

178

Анонимен

преди 3 години

"Успешният български модел" за борба с COVID 19 се сгромолясва за сметка на човешки съдби и здравето на хората.

177

Анонимен

преди 3 години

Скъпи гербаджии, вече не участвате само в корупция, а и в геноцид

176

Анонимен

преди 3 години

Този от ден на ден ми се види все-угоен

175

Анонимен

преди 3 години

Като сме на предела излизаме в пенсия и оставяме младите и способните да работя а не да бягат в чужбина. Но за съжаление никой не се изморява да граби и да върши глупости.

174

Анонимен

преди 3 години

Този е отврат

173

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 182Антибиотици се дават за страничните инфекции.Ае кокошките да не учите орлите как да летят, а?

172

Анонимен

преди 3 години

Ами така ще е, като лекувате корона вирус с Антибиотици, и по-зле ще става. Некадъррници. Мен ме е страх да отида на доктор вече.

171

Аман

преди 3 години

ДОВИЖДАНЕ ГЕРБ.Д О В И Ж Д А Н Е

170

Ха

преди 3 години

Сериозни мерки трябват, като го сапунисат тоя шаран !!! Лъжлив ром !!!

169

Анонимен

преди 3 години

Е що го казваш на нас, кажи го на башбаканина, той еднолично, коли и беси

168

Анонимен

преди 3 години

До Българските историциСкоро писах нещо подобно тук:Народите-победители имат славна и велика история. Великата им и изпълнена със славни победи в защита на Отечеството история е чест и гордост за бъдните поколения. Ние българите с право се гордеем с великото си Първо българско царство и великото начало на Второто българско царство. Общо взето до 1242 година - до нашествието на Бату. Третото българско царство е фарс, колониален режим, "държава" конструктор Лего с външно управление.

167

При добро желание:

преди 3 години

Може да има и четвърта част: "Свещенникът и линкълна" - за ролята на светите отци в света. Или свещенникът и кадилакът? Кое по-добре линкълн или кадилак?

166

Смейте се ...

преди 3 години

Смейте се вие за моята ненаписана (все още) трилогия посветена на негово нищожество:"Третото българско царство - фарс, пародия и колониален режим""Вицекралят - завръщането""Целувката на Анна или как пренаписаха историята"Пулицър ще ми дадат само за заглавието.... мисля да са малки книжки - а5 ... Карабашлиев мое ли и аз да ти тегля тръста и на тебе и на Сиромахов и на Любен Дилов Син и на За него беше чест!