103

Анонимен

преди 3 години

Само като си спомня най Руменчо Радев говореше, че нямало вирус, а всичко било измислица. Къде е сега пак да изсрича нещо компетентно.

102

Анонимен

преди 3 години

Не злобейте ще се разболeeте! Само бавноразвиващите се обясняват на дълго И широко.Изразявайте се кратко И ясно!

101

До 109

преди 3 години

До 109 --Мозъчен инвалид си ти,който си пише анонимно И дори не може да си напише името!Или просто незнаеш как се пише.А дългите ти коментари И *** разсъждения-дали изобщо някой ги взема под внимание! Коментари на простолюдието-не ме вълнуват!:)))

100

БатеЕ

преди 3 години

Чакам новината: Мъж се наака след ваксина, баба се уригна след ваксиниране, бременна в 9тия месец роди, защото леля й е ваксинирана. Ае спрете се с тез новини. Нормално е ваксината да има ефекти някакви. В България има най-много от този вид ваксина така че друга и да чакаме, няма да дойде. Ваксинирането е ок, не е ок хора, които не се изследват предварително да се ваксинират. Но това е въпрос на лична отговорност, а на *** му липсва такава.

99

Марта

преди 3 години

До аз 111 До 2020 г.за ваксина се приемаше препарат с отслабен патоген,който да предизвика имунен отговор."Ваксините" срещу Коронавирус съдържат синтетична матрична РНК.Хората вече са разделени на два лагера- за и против тези фармацевтични продукти.Нека поставянето на тези препарати да е доброволно,след медицински преглед и не в момент на епидемия,както е с останалите ваксини.И да могат желаещите все пак да прочетат какво подписват с информираното си съгласие.

98

Анонимен

преди 3 години

До 111Да се чете Върнън Колман

97

Анонимен

преди 3 години

До 109 до Tonita-7 А ако някога сте се чудили как цивилизованите общества се поддават на фашизма или комунизма,сега знаете.Спешна ситуация.Паника.Контрол. " Причината,поради която риска от коронавируса се преувеличава е да се създаде задължителна програма за ваксинация." д-р Върбан Колман

96

аз

преди 3 години

До 16.III. 1911 г.Тъжното с ваксините е че такива като тебе днес са живи заради тях.

95

до Tonita-7

преди 3 години

от напъване да мислят, се получават хора като вас...с тъпикоментари.При 16 000 000 ваксинирани и 30 случая на тромби прави 0.0001875% нежелани реакциипри противозачатъчните шанса е 25 на 100 000 или 0.025% обаче никой мислител не излезе да спира тях.А платените медии обслужват интересите на господарите си, които искат да бутнат тиквата от власт,на цената на живота на мозъчни инвалиди като Вас

94

Анонимен

преди 3 години

А бе, тука много извънземни се струпаха. Безбожните руб*ладжи за жълти стотинки лъжат хората да не се ваксинират. А на всичките тия ****вци са им били ваксини като деца. По простите така ще се наплашат, че и Спутник няма да искат да си бият после.

93

Марта

преди 3 години

До *** 92 Понятието пандемия се свързва с разпространението на заразата.То няма нищо общо с тежестта и смъртността от заболяването,което се е разпространило пандемично.

92

Марта

преди 3 години

До *** 92 Технологията PCR е изобретена от Кари Мълис през 1983 г.Самият Мълис смята,че неговото изобретение не може да се ползва за доказване на каквито и да е смъртоносни вируси.PCR не е диагностичен тест.Данните за разпространение на вируса се базират на PCR тестове.

91

Мая Безпартийная

преди 3 години

А аз останах бременна след ваксината!!! Мъжът ми не вярва, защото е бил командировка в това време! Само Мангърката ми вярва, той ме гледа!

90

Tonita-7

преди 3 години

И защо не се спре изобщо ваксинацията с тази ваксина,а се напъвате оше? От много напъване не знаете ли,че-стават купчини!:)))

89

Анонимен

преди 3 години

Оплетохте се в лъжите си.

88

Анонимен

преди 3 години

Междудругото, на мен и всички ваксинирани около мен номера на партидата беше стикер директно от кутията на продукта. Не така написано на ръка като на клипа. Не знам дали някъде го пишат така на ръка, но буди съмнения малко. така може какъвто искат бач да си напишат като номер.

87

16.III. 1911 г.

преди 3 години

Днес се навършват 110 години от рождението на д-р Йозеф Менгеле. Известен е със своите опити върху хора, провеждани съгласувано с "Байер" и други фармацевтични компании. Част от опитите са имали за цел създаване на ваксини срещу простудни заболявания, необходими за повишаване боеспособността на немските войници на Източния фронт, особено в периода на суровата руска зима. Кой можеше да допусне, че днес д-р Менгеле ще бъде по-актуален от всякога, благодарение на овластени негови последователи?

86

Анонимен

преди 3 години

интересно защо герберите си биха от другите ваксини?

85

Гробокопач

преди 3 години

Чаках го! Беше ми в списъкът, но Началникът рече друго. Инак и от него, щех да нагуша здрави кинти!

84

продължение на 97

преди 3 години

Най-нормалното, тази и която и да е ваксина, както и какъвто и да е лекарствен продукт, не са за всеки! За това основният проблем е заобикалянето на клиничната картина на хората и ваксинирането на парче. А това, че хората изтрещяха за 30 случая та тровбози от 17 милиона ваксинира и се търси под вола теле е друга тема.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2021/03/16/vyprositelnite-okolo-astrazeneca-myj-pripadna-sled-imunizaciia.483392#comment-newest