64

КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

преди 3 години

ДАВАЙ БОЙКО, НАПРЕД И НАГОРЕ КЪМ ПОБЕДАТА !!! БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Я ЗАСЛУЖАВА !!!

63

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

Аз харесвам много управлението на БОЙКО и ГЕРБ !!! Разочарова ме РАДЕВ започна много да лъже!! ЛЪЖЕЦ ИЗЛЕЗЕ!!

62

1

преди 3 години

До Анонимен-1, чул те господ.

61

1

преди 3 години

До Анонимен-41 ,тази лъжа за спирането,твоя любим от банкя 100 я повтаря,но не стана истина.

60

1

преди 3 години

До Калеко Алеко,прав си с *** може да се среща,неграмотнико калеко.

59

1

преди 3 години

До СТРАНДЖАТА,първо двамата да се ***,защото и двамата са комунисти,не може фашист да стане шофьор,в милицията,нито фашист може да влезе в милиционерското училище"Симеоново",макар и в пожарникарския факултет,не знам *** дали ме разбра.

58

Анонимен

преди 3 години

Възстановявайте Австрийската империя и напускайте ЕС.И ние ще влезем там.По-добре с австрийците,отколкото с френско германските луди.

57

Избирател

преди 3 години

Защо отказа през октомври ваксината на Пфайзер, защото няма хладилници и защото била по-скъпа. Значи за герберите - членове на|СИК сега има Пфайзер, а за лошия човешки материал - от боклукчивата Астра Зенека, дето и нея я няма и хората умират от нея. Къде са ти ваксините, ТИКВО? Не те ли е срам? Да те вградят в асфалта на скапаните ти магистрали, дето се нуждаят от ремонт веднага след построяването, това ти пожелава българския народ.

56

Иван е ненормалник

преди 3 години

До ИванНе си добре, Радев, Манолова, Нинова и Христо Иванов са виновниза това положение, скъсаха се да внушават на хората, че такова нещокато ковид 19 няма, но не им попречи първи да се ваксинират при зелениякоридор.

55

БАНко

преди 3 години

И ДА ПИШЕШ ОТ МОЕ ИМЕ , СЕ ОТЛИЧАВА , ЗАЩОТО НЕ ОБИЖДАМ НИКОГО !!!

54

БАНко

преди 3 години

ДО # 56 ,АКО МРАЗЕЗЩИТЕ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ СА КОМУНИСТИ И СОЦИАЛИСТИ , ТО БСП ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ С 77 % !!!АЗ МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ И ДИКТАТОРИТЕ !!!ТИКВАТА Е И ДВЕТЕ !!!

53

До БАНко

преди 3 години

Освен че пишеш с главни букви умозаключенията си е хубаво да ги оцветиш и в червено, като онези крилати лозунги от времето на Тошо ... !!!

52

анонимен

преди 3 години

Разликата в процентите на предстоящите избори ще бъде в съотношение 2 към 1.Интелигентните веднага ще разберат в чия полза.

51

Анонимен

преди 3 години

Човека не е виновен че е психясал. :)

50

Анонимен

преди 3 години

На хемороидите си е седнал.

49

Анонимен

преди 3 години

На хемороидите си е седнал.

48

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

БРАВО БОЙКО, БРАВО ЦЕЦО! ВСИЧКИ КОМУНИСТИ КЛЕЦАЙ!

47

Иван

преди 3 години

Заради глупостта на една тиква, бяха загубени хиляди човешки животи. Много ваши любими хора ще останат инвалиди за цял живот. Вината е на едноличното управление на тиква, която цели да остане на власт на всяка цена. Тази тиква иска да продължи да ограбва бъдещето на вашите деца. Колко от вашите близки и приятели пострадаха заради некадърното управление на безмозъчната тиква? Всеки един от вас е засегнат от действията на мафията, превзела вашата родина.Вие троловете сте съучастници във това.

46

Иван

преди 3 години

Тази тиква още ли е премиер?!? :DВ новинарските сайтове гъмжи от ГРОБ-арски ***. Вземете си парите, които мутрите откраднаха от вас и вашите семейства. Ограбват ви всеки ден чрез данъци и такси. Вие и вашите семейства рано или късно ще се сблъскате със последствията от мафиотското грабителство. Вие сте съучастници на системата, която ще ви донесе нищета и агония.Вие и вашите близки сте потърпевши от действията на мафията, която цели да остане на власт за да продължи да ви ограбва.

45

Анонимен

преди 3 години

Бай *** е тръгнал за Виена да пита дедовия как да се оправи ваксинацията. Абе Буци, какъв е смисъла да се срещате с премиер, който и да знае нещичко няма как да го сподели със комична и тотално дискедитирана фигура като ББ