15

Анонимен

преди 3 години

А каквко да очакваме от полицията на мутрите, когато те не познават Закона за движение по пътищата, в случая не знаят какво е пешеходна пътека?

14

ДДРОнег

преди 3 години

До До ДДРОгант Благодаря за предложението!Не съм от София, но ако ми остане време ще намина, винаги има какво да се види в София!Точно затова ми беше първият коментар, че полЮцията у нас работи само по време на акциЙ , а не посточнно да оказва контрол над недобросъветсни участници в движението - шоьори, велосипедисти и пешеходци !!!На пътя има място за всички, ако уважаваш останалите !!!Но човек е така устраеон, че без контрол става безконтролен ...

13

Бойко Борисов Бог

преди 3 години

Идат избори.Парите ми треат

12

това е фак нюз

преди 3 години

С това заглавие изразяват съмнение ,че представителите на най умната нация могат да боравят с пешаходни пътеки и велосипеди...

11

Анонимен

преди 3 години

Повече е нужна акция за недаване на път на пешеходци пресичащи на зебра. Това включва и талибаните които докато уж ти дават път правейки десен завой лекичко напират на полу-съединител, върху зебрата и на 20см от пешеходеца. И даже не изчаква да се отдалечиш и на метър и тръгва с бясна газ гадта. Ей за такива искам акция!

10

До ДДРОгант

преди 3 години

Като се позатопли ,*** на ,,Моста на влюбените" до НДК и постой половин час и виж долу на кръстовището между ,,Черни връх" и,,България" какви велосипедни ,,подвизи " се правят! Всичко е въпрос на кратко оглеждане ,или въобще не поглеждане на светофар и знак! Редовно!!!Живея там и ги виждам ,всеки ден и някой път ми се изправят косите ,от малоумието на някои ,,състезатели" !

9

Дедо

преди 3 години

Ало, джурналята, спрете да предупреждавате всевъзможни нарушители на законите в държавата. После що никой не спазва правилата!

8

БГ Контрол

преди 3 години

Ало , здрссти , днеска ще идваме на проверка.

7

Анонимен

преди 3 години

Значи да очаквам, пред първо районно да се самоглобяват. Ако някой не осъзнава как може да се наруши почти всичко и то едновременно, да се разходи да ги види. Спрели къде ли не. Крачат като киборги по платното, по релсите, няма тротоари, пешеходци, пешеходни пътеки. Имам чувството, че единственото нещо което спазват са обедните почивки.

6

Анонимен

преди 3 години

Да продължават да рисуват зебри на булеварди с четири, шест и повече ленти през 50 метра, а после защо имало прегазени пешеходци.

5

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен 2Относно дисциплината на велосипедистите има и друга стрна - на шофьорските курсове не се обучаваме как да пазим велосипедистите !Чак когато започнах да карам много колело, разбрах колко см,е невнимателни шофьорите и оттогава пазя колоездачите, когато шофирам!Уваженитео трябва да е двустранно, същоот важи и за пешеходците, че всички сме най-вече пешеходци :)Относно даването на предимство на пешеходни пътеки - отдавна го има масово в други градове,излез от софето!

4

ДДРОнег

преди 3 години

Абе що ми се струва, че мвр-то работи само по време на акциЙ !!!

3

Анонимен

преди 3 години

Милиционерска им работа ще следят светофарите свети не свети, свети не свети цялата работа им е такава.

2

Анонимен

преди 3 години

Дисциплината на пешеходците и велосипедистите у нас е под всякяква критика.Наистина сме уникални ,,европейци"....Но има и шофьори-камикадзета,а предимство пред пешеходна пътека се научихме даваме май предимно само в София!

1

Анонимен

преди 3 години

Крайно време беше!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!