27

Анонимен

преди 3 години

На печелившите - Честито ... !!! Днес гледах как в автобус 204 двама от Градска мобилност се опитваха да глобят нередовен младеж - пътник ... Станах да го защитя, защото наистина нямаше откъде да си купи билет, но бях единственият в целият ШИБAH aвтобус ... Никой друг не каза гък ... Какво ви става, бе, хора, толкова ли не можем да се обединим срещу едни бирници и мyтpu, които ни ши6ат ... Толкова ли сте уплашени ... ???

26

Добре е

преди 3 години

Добре е мярката, но примерно туризъм, транспорт, летища и др. пак си остават трайно засегнати. Хубаво е да се помисли за бъдещето им. Още малко време да се подпомогнат, докато отмине пандемията и всичко започне да работи нормално.

25

Анонимен

преди 3 години

хората от бизнеса изнемогват, нека увеличат помощите на 1000лв а за семейните на 1500 и ще подкрепим управлението на изборите!

24

Кажете на шефа:

преди 3 години

Значи не ми стигат наредбичките на Симо и компания, не ми стига амортизираната база и оборудването на 1/3 от каквото ми трябва, не ми стигат и 120 часа отгоре норма, не ми стига и на Даниелчо Седенката и СерГея - образованието национален "приоритет", ако беше приоритет много добре си знаете как трябва да се структурира. Питайте на север.

23

Кажете на шефа:

преди 3 години

Ема не може на едни 20 години да им наливат пари за всякакви неща и за база па и нова спортна зала, а другите даже не включени в панаира и после кой дърпа хора и кой не?Не мислите ли, че е малко дискриминативно... Ако ше мерите с един аршин мерете ... Най-големия колаж на територията на Съюза и първия образователен кабал миналата година ... Не с лошо, че няма се разберем...

22

Кажете на шефа:

преди 3 години

Двадесет години наливане на пари в три училища - ама не и на нашето не и трайни активи .... Имам си причини за вендета с общинарите конкретно, нищо конкретно с Виктор, обаче приоритетите да наливате в три и да стават все по-големи, а другите да се чудят как да вържат паралелките ... Имам си основание за отмъщениице ...

21

Кажете на шефа:

преди 3 години

Да знам кой е взел S.T.E.M проектите - много добре знам, а вие осмислихте ли фразата че било S.T.E.A.M. , а не S.T.E.M - много добре знам какво съм писал , много ми е ясно - става въпрос за професионални паралелки, кой модел да се използва който да се съгласува със S.T.E.M. най-добре. Хоризонтален бизнес модел, айде кажете, че Нюуел не е направил технологична и образователна платформа. Плюс имам си малко вендета с вас, че трябваше корпуса на мира да прави ателиета а не община Враца, не МОН....

20

V

преди 3 години

Да не забравим кой докара тиквата на власт. дпс свали правителството на Орешарски за да дойде тиквата а после тиквата му даде студени резерви ,лафки ,булгартабаци заливи Росенец . ГЕРБ Е ДПС .Сам Доган каза - Няма алтернатива на управлението на герб. Който гласува за герб гласува за дпс .

19

Анонимен

преди 3 години

Забелязал съм, че и най-наведените роби обезумяват при гледката на гладуващите им деца.Не знам на какво се дължи тоя феномен.Обясняваш им, че сами са си виновни, понеже са крили осигуровки, а те пак налитат да те колят. Чудни хора!

18

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Абе да минат изборите ! После ще ...... супата!

17

Анонимен

преди 3 години

Мярката на шайката излъжи ме е до 04.04.

16

до 14

преди 3 години

Защо да не ни опази? Нали за 1000лв. точно тия роби, дето според тебе ще вдигнат революция и ще направят анархия, ще продадат и майка си. Наемам 10 такива и толкоз. *** е роб и за пари прави всичко. Затова е и на тоя хал. 70% сив сектор и после олеле...

15

Анонимен

преди 3 години

Има понятия като правов ред и социален мир.Безкрайно глупаво е да си въобразява някой, че могат да бъдет запазени с маргинализиране на една голяма част от народа. Ама не били плащали реални осигуровки, ама били в сивия сектор...И вашето решение какво е? Гонене на улицата и децата им гладни?Дали си въобразявате, че тези стотици хиляди хора просто ще си починат кротко от глад, докато другите, които плащате читаво осигуровки си добрувате?

14

До 6

преди 3 години

Скоро тези хора на улицата ще станат проблем и за вас.Колкото и да не ти се вярва. Това, че взимате големи заплати и си плащате данъците няма да ви опази в анархията.Успех ти пожелавам!

13

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Много тикви в тоя сайт скоро ще ви отреже народа

12

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

До 8 има милиони безработни а ти си от лапачите, *** ама малко ти остава и на теб преди затвора бе

11

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

След изборите всички в затворите

10

ar

преди 3 години

100хил места за 250 ойро на месец! Велика Държава!

9

Крадлив Гepберюгa

преди 3 години

99 хиляди администрация. Плюс Бойко Методиев Борисов

8

до 7

преди 3 години

Кои са тия трайно безработни, бе? Разни сервитьори в сивия сектор и шофьори? Айде нЕма нужда. Безработни НЯМА! Освен лентяите с бирите в парковете.