51

До50

преди 3 години

Абе ти нали уж "прибираше" Пет-цифрена сума,кво се вайкаш?

50

Ефективност

преди 3 години

БГ работника не е ефективен не защото работи малко, а защото трябва да мисли за 1000 други неща:1. Как да оцелее2. Как да си плати дълговете -понякога работи на 2 места3. Как да "уреди" детето в детска градина или училище4. Как да се грижи/издържа възрастните си родители5. Как да се оправи с държавната администрация и купищата безсмислени документи които му искат навсякъде6. За капак - алкохолизъм щото е най-евтиното "удоволствие"итн итн итнНяма как да сме конкурентни в тази среда.

49

Умно

преди 3 години

Така вместо да плащат помощи за безработни, ще има по-равномерно разпределение на труда.

48

Анонимен

преди 3 години

И бойко щял да въвежда четири дневна работна седмица. Само че седмицата щяла да бъде не седемдневна, а пет. Всяка петница, с четири работни дни.

47

Анонимен

преди 3 години

Испания е по зле от Литва, Словения и Чехия. Смятайте сами

46

Анонимен

преди 3 години

Браво на Испания и на страните, които ще направят същото. При нас това никога няма да стане. Тук ако може ще я направят 6-дневна работната седмица и ще плащат като за 3 дневна. Тук трябва ДА СЕ РАБОТИ... не може така само 4 дена... Трябва да умреш от работа и да си все без пари. По *** страна в Европа няма просто...

45

Тошето Ю ЕС ЕЙ

преди 3 години

Йес бее, а Ганча сега ще гледа с влажни очи и ще завижда, псувайки със мътен поглед орисията..

44

Анонимен

преди 3 години

Голямо зануляваме на държава, която вече профука 70 млрд. За 1 година за да подпомага бизнеса не се очаква. Виж бг ще я минусират

43

Анонимен

преди 3 години

До 41-ят самоуверен Споко бре и те(австрийците)ще огладнеят!Е вярно,тогава ние сигурно вече ще сме дали фира от глад,ама бъди сигурен че и на тях няма да им се размине-Голямото Зануляване!

42

Анонимен

преди 3 години

Под. Току що го проверих. Австрия 55400, Германия 53600. 13та и 15та. в света. Факти.

41

Анонимен

преди 3 години

За любопитните -14 евро на час чисто, но и 14 заплати. Това е 2 евро на час над минималната за моята професия. Не е като в Германия, но тук си е по-евтино. Всъщност стандартът дори е по-висок една идея. БВП Австрия е около 54000 евро на калпак. Германия 53500

40

“МАЛКАТА ПАРТИЯ“...

преди 3 години

...и прехода към универсален минимален доход, чипиране и приложение на последния патент на Бил Гейтс за изплзване на ненужните хора за копане на криптовалута срещу заплащане. Ненужните хора са тези, които ще бъдат заместени от роботи в производствения процес. Този експеримент е стартиран отдавна с лотарията на ЕС за безусловен базисен доход. Това в Испания е само поредният етап.Това е Agenda ID2020. С ваксинационните паспорти започва раздаването на баркодовете на човеците и...старт!

39

Анонимен

преди 3 години

Очакваме включване от"псевдо"бизнесмени като Велев и Сие,да почнат да ни убеждават: "как няма да сме конкурентно способни" То гачи ли сега сме супер-дупер конкурентни!

38

Анонимен

преди 3 години

Крайно наложително е да се премине на 8 дневна работна седмица :)))

37

Анонимен

преди 3 години

Аз съм за 5х8 или 4х10. Работник съм, не шеф. Просто в моята държава се плаща на час. Мога да работя и повече, но не искам. Нито шефът иска или задължава. Ако работя по-малко получавам по-малко. Часово заплащане. Австрия, господа. Всеки си избира сам, а не някой изкукал комунист.

36

Анонимен

преди 3 години

добра новина за испанците,дано и навсякъде да стане така че хората да имат повече време за семейството си

35

Анонимен

преди 3 години

Мързелаци. Като всички южняци. Подвид на хомо сапиенс

34

Анонимен

преди 3 години

В някои фирми има 6 дневна работна седмица!!!!!!!Всяка събота се работи, уж по желание нж нищо подобно.

33

До 25

преди 3 години

Крайно време е да се премахне 5-дневната и да се премине на 7-дневна. Поне да е законно. Чорбаджията така иска. Ако може и на 10-дневна.

32

Анонимен

преди 3 години

Абе, от около две години туй предложение витаеше из въздухъ, мъ аз го мислех за виц!