85

Анонимен

преди 3 години

До 79 - На учителите работата им не е да бъдат цербери на децата ви в клас. Щом вие с 1 или 2 не можете да се оправите в къщи, как те да се оправят с 30?

84

Анонимен

преди 3 години

Тази госпожа в качеството си на каква изразява мнение - на учител, на експерт по детско развитие, писхолог или просто на майка, която гледа да прехвърли отговорността за гледане на детето си на някой друг ....

83

Анонимен

преди 3 години

До 82Вярваш ли, че математика се усвоява за 2г и на 16, т.е. за 1-2г учени ставаш програмист? Да, има такива хора, които на 16 са програмирали сериозни неща. Една малка тайна. Почвали са да се учат на това на по 6 до 7-8 годишна възраст и са били като геймърите нахъсани за пишат код по 8 часа и нагоре всеки ден, докато станат на 16, а изчетените книги за програмиране се равняват на тези, които е изчел човек на 50.Даже Айнщайн е учил физика и математика бая над 2 години.

82

Милен Илиев Минков

преди 3 години

Леонардо Да Винчи,....Е, рисувал- със, лявата- ръка,....И, не- е- учил, открйтията- сй....

81

Joan

преди 3 години

Истината е, че много родители ги мързи да си гледат децата и гледат да ги шитнат на учителите, т.е. целта е да *** учителите. Самите деца се справят различно. Което си е умно и работливо се справя и онлайн. Което е тъпо и мързеливо, не може ни онлайн, ни присъствено. Как ще признае майката, че нейното е калпаво и не може да усвоява материала дистанционно. Още повече пък гимназист! Трябва мама да го води за ръчичката. Онлайн обучението предоставя уникални възможности за въприемане!

80

реалност

преди 3 години

детето на тая монева ако се разболее , ше опищи държавата че не са взети мерки . монева , вместо да висиш у фейсо , обръщай внимание на детето ти !

79

Анонимен

преди 3 години

Илюзия или не това е единственият възможен начин за по-голямата част от хората за момента.

78

реалнафантазия

преди 3 години

Когато Тео ви подготвяше златните медалисти по физика го търпяхте, нали? И все още ги подготвя, въпреки, че го изгонихте.Този човек ви обясни причините - твърде много лъжа се е натрупала. Представям си, защото са му предлагали да е министър на образованието, как родителите го линчуват, ако беше се заел да реформира образованието. Но на много хора така им изнася друг да се погрижи за децата. Не може само с усилията на учителите, трябва и родителите да направят от децата си неизшли хора... :)

77

Анонимен

преди 3 години

Дистанционно обучение... Дето е старата приказка по нашите земи - глупости на търкалета! Те не искат да учат като ходят на училище, какво остава ако са си вкъщи. Липса на какъвто и да било контрол. Родителите трябва да се откажат от работа и доходи и да се превърнат в цербери, висящи на главите на отегчените и безразлични към всичко деца. Няма да има какво да ядат, но пък ще са добре образовани дистанционно, а?

76

vlady

преди 3 години

Поне най-елитните училища с хубави огради във Враца и Сливен няма да преминат на дистанционно обучение.

75

Бря

преди 3 години

скоро и до тоалетна онлайн виртуално ще ходим? Прогрес ..

74

Кари

преди 3 години

Най-после разумна преценка за качеството на дистанционното обучение.От него страдат най-много тези деца, които искат да учат, а другите при дистанционното обучение съвсем са изтървани.

73

Койчо

преди 3 години

От дистанционното обучение най ми хареса как две ученички на 13 години се напиха като мотики

72

6

преди 3 години

Дистанционното и присъственото са едно и също нещо-учениците и в двете форми само ПРИСЪСТВАТ!А това последното няма нищо общо с учебния процес!

71

Анонимен

преди 3 години

В днешно време училището по-скоро пречи на образованието на децата и им губи времето. Не искам да слагам всички учители под общ знаменател, но масово вече влизат в Учетилските Институти с 3ки от вечерни гимназии... няма как образованието да е на ниво

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57 "Всяко дете има нужда от живи социални контакти с връстници.Ако ще да са бой , cекс ,груби закачки и т.н."...И после се оплакваме "В каква държава живеем, всичкото е само мyтри, плeймeйтки и пpоcтаци! Никога няма да се оправим!"....

69

Анонимен

преди 3 години

Изкуствения интелект ще везе във всяка сфера на живота, независимо дали ни харесва или не, алгоритъма е измислен за този резултат. В бъдеще умните и интелигентни хора няма да са много и най-вероятно истински ще се ценят, защото още в обучителния период нещата ще се пресяват сериозно. Вече много по-важно ще е един човек дали е много добър в едно, две неща, а не посредствен в 10 или пък изобщо в нищо да не го бива (което за жалост много хора осъзнаха за техните отрочета). Сега пуснете си чалга...

68

Анонимен

преди 3 години

Училището заличава индивидуалността и принизява можещите до нивото на неможещите

67

Мони

преди 3 години

Огромна заблуда е , че училището дава образование, ама моля ви се събудете се, няма такова нещо като "научаване" в училище. Това е място за основно самозабравени млади хора, които чакат мама и тате да им подадат хапката.

66

до 69

преди 3 години

Напротив, твоите деца са си твоя отговорност, така както моите са си моя. До навършване на пълнолетие ти носиш отговорност за тях, тяхното образование, култура, възпитание и прочее. Така както, аз за моите.Да го прехвърляш на учителите е жалък опит за бягство от твоите собствени задължения като родител.