166

pycПидаPAZ

преди 3 години

До Анонимен #192И откъде и как точно "се знаеше", олгински? Я ни просветли, моля, с линк или източник? Или "се знаеше" само от ВАС, демек от инструктажите на "Незабравка"?

165

ББ

преди 3 години

ммм да.Унгария...която скоро няма да е член на ЕС,Сърбия и област македония...чехия и полша се съревновават коя да напусне съюза...не доброволно,ЕС политическата класа са слаби и найнвни,източна европа се управлява от мафиоти и престъпници...парите на ЕС данъкоплатците са важни за тях и.. марката ЕС...нямат ценности...не са ви приятели,съучастници сте в геноцида и грабежите над Народите им...това е престъпление!!!

164

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1950%

163

хахахаааа....

преди 3 години

До много добремечти.....мечти......

162

много добре

преди 3 години

Ще има повече от другите ваксини за нас и няма да чакаме толкова дълго!

161

Татул

преди 3 години

Е, сега е момента нашите политици да покажат, че имат ***. И ако договорят Спутник, лично аз бих гласувал доживотно за тях. Казвам го това защото се ваксинирах с АСТРА , 20 дена минаха, едвам се оправих. Детето ми не ваксинирано а е рисково. Вярно е че милионите се дават от Европа. Но никой не мисли за бедния данъкоплатец. Лично аз повече вярвам на Руската медицина, отколкото на мошениците от Европа. Забелажете, че всички евтини и ефикасни лекарства изчезнаха, откак се кланяме на тях.

160

ВРАЧАНИН

преди 3 години

По добре Спутник от колкото КАРАМУТНИК от банкя!

159

Анонимен

преди 3 години

Какъв е процента на смъртността при ваксинация със Спутник V? Въпрос към русофилството в България.

158

Сеирджия

преди 3 години

Е сега вече ще стане интересно. Франция, Германия, Италия и Испания ще започнат да натискат Европейската агенция по лекарствата да одобри руската ваксина, а САЩ ще натиска за неодобрение, щото трябва да върви тяхната. Па здравето на хората кучета го яли. ***.мицата ви, капиталисти...

157

Анонимен

преди 3 години

Още от началото се знаеше, че руската ваксина е по-добра от тази на АстраЗенека, защото е на база човешки аденовирус, а ангийската е от мамуна. Именно това трябваше да изтъкнат от Бъкимгам като амтирасистко в отговор на Мегън и Хари.

156

# Say {Hello} granny

преди 3 години

Пич в България правим бактериални ваксини. Вирусологичните ваксини ги правят в чужбина защото ние нямаме такива лаборатории и вирусолози.

155

До 191 MалоумникоФфф

преди 3 години

Колко правилен ник ! Напълно подхождащ на тебе !

154

До 189

преди 3 години

Себе си ли визираш ?

153

MалоумникоФфффф

преди 3 години

50 г руски ваксини ........кагда света е разчитал на блядостанскиВаксиниИдиот?

152

Анонимен

преди 3 години

50 г в тая държава с какви ваксини сме ваксинирани, а? Никой в БГ не е ваксиниран и с 1 американска ваксина! 50 г руски ваксини, а в последните години и френски и немски! Но нито една американска!

151

Анонимен

преди 3 години

Ангел прочети статията! Русия няма да ги произвежда тези ваксини, ще се произвеждат в 4 страни от Европа! Можехме и ние да сме там, но както винаги докато се озъртаме и икономическия келепир отива във Франция и Германия, Италия и Испания! Сега ще се молим на всички за да не се изпонатръшкаме болни!Крайно време е политиците в тая държава да разберат, че здравето е над политиката! И че в политиката няма вечни приятели, нито вечни врагове!

150

Анонимен

преди 3 години

Русия отново ще спасява Европа, така както със спирането имигрантския поток..фащ потъват и искат да завлекат всички със себе си c долнопробните си ваксини

149

Анонимен

преди 3 години

Темпа на ваксинацията в Русия е като в България.В България ваксинирани с две дози около 1% от населениетоа в Русия 1,3%.

148

Ангел

преди 3 години

Спутник 5 има толкова много поръчки,над 60% световен пазарен дял . Путин подписа толкова договори ,че посмъртно неможе да ги изпълни. Затова сега се моли на всчички да му ударят по едно рамо!! Само,че без собствени мощности не се става велика сила , може да стане обаче велика излагация !

147

Само да не стане

преди 3 години

като с Астрата - уж може да избираш с какво да те чипират, но всъщност може да си избереш само АстраЗенека.