12

ПП

преди 3 години

Нека жените изглеждат като тая на снимката и ще имат огромен интерес от мъжката страна!

11

Анонимен

преди 3 години

Изглеждайте като тази на снимката и интересът му е гарантиран за поне няколко пъти. Ако можете и да си отваряте, и да си затваряте устата когато е нужно, интересът му може да остане, докато на вас ви писне от него.

10

Анонимен

преди 3 години

Секс и разврат.

9

До 15, 16, 17

преди 3 години

И на кой мъж са му притрябвали престарели, надебелели, погрознели, озлобени феминистки?

8

Хахаха

преди 3 години

До 15, 16 и 17 ...Мъжете останахме малко бре ...Доста се отказаха и станаха ЛГБТИ.ИСТИНСКИ МЪЖ със свещ да го търсиш, повечето вече са ЛГБТИ, лигльовци и женчовци.Добре е да се върне казармата ....

7

до 10

преди 3 години

Не редовно, а задължително.

6

.!.

преди 3 години

Значи така и не го разбрахте ей! Как да ви кажа връзката се променя! Преминава в нещо друго! И да след 25г брак няма как секса да е като през първата година след запознанството ви! Ама някой ми твърдят, че не било така! Ми какво да ви кажа лъжете и другите и себе си! След толкова време трябва да намерите общи неща, различни от секса! И да го правите заедно! Това е нещото което може да подържа една дълга връзка! Ако щете вярвайте!

5

интерЕС

преди 3 години

Пак сте объркали заглавието. Трябва да е: Как да поддържате интереса на жената до вас. Стига сте ги превъзнасяли тези мъже. Не са ценни, кое им е ценното

4

Мяу

преди 3 години

Не мога да разбера защо в БГ все жената трябва да е тази от двата индивида, която е длъжна да държи вниманието на мъжа. Кога ще се сменят ролите?? Защо не се пишат статии и не битува мнението, че мъжът трябва да държи вниманието на жената??

3

Анонимен

преди 3 години

Как? Пускайте му често. Но не прекалено често, че ще се пресити и ще започне да се оглежда наоколо.

2

Щерю

преди 3 години

Когато гледа финал от Шампионската лига не спирайте да му задавате въпроси от сорта: - Мило, този в розовия тоалет съдията ли е?

1

Патриот

преди 3 години

С орални ласки!