7

Анонимен

преди 3 години

То "неправилно пресичащ" се появи при демокрацията и пазарната икономика, а при социализма го нямаше. Сега не могат да мислят, но творят закони. Преди 1989 законите ги пишеха знаещи и можещи хора.

6

Анонимен

преди 3 години

Карам камион Англия. Тук ми стана ясно, че в България законите се пишат от некадърници (предполагам техните секретарки). Тук всеки може да пресича улицата, където си иска, вкл. на червен пешеходен светофар. На негова отговорност! Тук има термин "безопасни места" за преминаване! Нищо повече! Това не означава, че нямаш право да пресичаш улицата! Няма такова нещо, като "неправилно пресичащ"! Това са архаизми от социализма и тьпите тикви, които са в управлението мислене от онова време!!!

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНЕ САМО НА НЕУДОБНО И НА НЕПРАВИЛНО МЯСТО!

4

Анонимен

преди 3 години

А вело кога? Елате и вижте новия ремонт на бул. Искърско шосе, двупосочна велоалея, но 99% карат от другата страна по платното. Самите пътни платна - двупосочни и мега тесни, с канавки в дясната лента, който нямат заобикаляне ако има коли в ляво. Само и само велопедалковците да са добре. Ще се оправим, ама друг път.

3

Анонимен

преди 3 години

Пешеходните пътеки не са сложени на удобни места.

2

Анонимен

преди 3 години

Акция 50кинта, по-редовно трябва, че дано се научат как се правят някой неща.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

СЪНДЪРДИСАХТЕ ГИ ТЕЗИ ГРАЖДАНИ А СЕЛЯНИТЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ