142

Ментора бай Иван

преди 3 години

Бойко , чадо милиционерско, ами ти с едно грипче подлуди и умори народа , сега се напъваш всичко да лекуваш!Ако ги лекувате както от Ковида , по-добре не почвайте!

141

Анонимен

преди 3 години

Замяна на тиквата с пъпеш? Мерси.Оставка народен съд и затвор!

140

Анонимен

преди 3 години

ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НО НРАВА - НЕ!https://youtube/watch?v=nseCzE8fco8&t=860s

139

1

преди 3 години

Ще живеете във вечен страх,ако ЦЦ пак влезе във властта,сега се е преместил в ляво, не го допускайте,ако желаете доброто на България и населението!ДБ да се преместят пак в дясно при ЕНП партиите!И нека пак БСП или ГЕРБ или някой друг управлява,но не и ЦЦ!

138

1

преди 3 години

Ще страда населението в цяла България,ако ЦЦ влезе във властта, демократична България да се връщат при ГЕРБ,за да подсилят дясното и нека пак БСП си управлява ,но без ЦЦ!ДПС не е турска партия,тя е европейска партия,спокойно може да гласувате за тях,а Пеевски е светец в сравнение с ЦЦ! Спомняте ли си атентата срещу Доган,който ЦЦ извърши, за да заграбят България и как дори хората,които финансираха и подкрепиха партията на ГЕРБ първи изгоряха,заради ЦЦ,който ги е изпонатръшкал и рекетиралХора,н

137

1

преди 3 години

събудете се,не допускайте ЦЦ във властта ,защото ще унищожи всички български бизнесмени и цяла България - физически и финансово,ще ограби всичко,но най-страшното е,че ще загиват и хора ,изпречили се на пътя му или искайки да спазва закона,не го допускайте във властта,колко още хора трябва да напълнят гробищата?Толкова приказки изприказвахме,за да си тръгне от ГЕРБ и затова поискахме БСП да управлява,а сега той се е преместил в лявото,хамелион,внимавайте за кого гласувате,не в Бойко е вината

136

1

преди 3 години

Гласувайте за който искате - за БСП,за ДПС(ДПС не е турска партия,тя е европейска партия),за ГЕРБ,за всякакви други партии,но не двайте власт на ЦЦ,той ще унищожи България - БУКВАЛНО, физически и финансово!Нали си спомянте и ген Атанасов какво каза,че всяка Сряда ББ и Цветанов(!!!) се събират,за да решат кой да ударятЦЦ иска да смаже ДПС,защото ДПС му пречи да краде и рекетира още повече,писаха в Афера,че ЦЦ е изсякъл безогледно горите на северна България,събудете се,не го допускайте във вла

135

1

преди 3 години

Човека от който реве цяла България е ЦЦ,той ще унищожи България,Бойко понасяше всички хули и негативи ,които бяха извършени от ЦЦ,подслушването,масовия рекет на фирми,натиск,страх,цецомобили,заплахи е нищо в сравнение с това,че валяха трупове,масово се разболяваха и умраха хора,включително и рекетираните,без значение от коя партия са или дали са партийци изобщо,всеки казал и най-малка дума срещу ББ или ЦЦ умираше,но не Бойко бе виновен за това!

134

Анонимен

преди 3 години

Демократична България,върнете се при Бойко,не го предавайте,той е добър човек,не предавайте дясното, върнете се при ЕНП,защото те са слаби!

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 151А защо трябва да го защитаваме? За да му плащяме разходите и на неговото возене ли? Който се вози без билет си прави сметка за ползата и риска и си плаща за гляволъка.

132

Анонимен

преди 3 години

Един за всички ... Всички за един .. Това е ... За малко стана, но пак се разпиляхме ... ... Какво стана, не разбрах ... ???Заедно сме много силни ...

131

Щирлиц

преди 3 години

Докарваме ли го на около 5 000 000,или планът боксува?

130

Анонимен

преди 3 години

Професионалният предател на българските национални интересие събрал безгласните си слугичкиза раздаване на задачки.

129

анонимен

преди 3 години

Зелените в цифрово изражение многобройни палчета ,показват многобройните заблуди ширещи се в 111000 кв. км. площ.

128

Анонимен

преди 3 години

До обективенНе пипайте Борисов и герберите,седесарите,не правете насилие,стига,достатъчно преживяха хората в България,няма нужда още да страдат! Ще останем без население от тази агресия.

127

минаващ

преди 3 години

Тоз шоп се изживява като Вожд.Имаш да рипаш след Т.Живков,ама няма да го стигнеш

126

Не само

преди 3 години

от тиквата да се отървете ами от цялата шайка измамници.

125

Анонимен

преди 3 години

Toя Тpътльo и Мнението МУ докога ще ми го навирате в публичното пространство ... ???#Ocтавka, съд, зaтвop ...

124

Алоооо

преди 3 години

Тотална проверка по всички направления в Болниците.Стоп на далаверите.Мрустните игри продължават.

123

ля ля

преди 3 години

сетил се нашия па да се обади! пък и за останалите се сети! кл0ун!