86

Dullitle

преди 3 години

До ГалинМного са те облъчили, пич....Пази се от 5Ж, кеймтрейлите и илюминатите, като излизаш навън си слагай шапка с алуминиево фолио. Ако нямаш - една поцинкована кофа също върши работа. И повече зелев сок, сутрин на гладно!

85

Dullitle

преди 3 години

До НякойСпоред теб, ако си положителен и са те лекували, от какво би починал - от автомобилна катастрофа ли?Т*поъгълни триъгълници колкото щеш....

84

Dullitle

преди 3 години

До НякойМалоумници като вас - бол

83

Анонимен

преди 3 години

Жалко вируса взе още една сериозна жертва. Хора стойте си у дома , още месец. Прекалено много хора загубихме. Лека му пръст !

82

Някой

преди 3 години

Никой неказва нищо за аутопсии, всички медии продължават да си публикуват фалшивките. Оказва се, че борците срещу дезинформацията са най- големите дезинформатори. Тъжно и цинично е да се използват починалите хора и мъката на семействата им в това световно безумие. Срам!

81

Някой

преди 3 години

Починал С ковид или починал ОТ ковид? Направиха ли му аутопсия, или горкият човечец ще неще е станал част от безумната лъжа и медийна измама??? Мир на праха му.

80

Стоева

преди 3 години

БОГ ДА ГО ПРОСТИ от моето поколение бяха добри музиканти слушала съм ги

79

Аз

преди 3 години

от една година не чух и не прочетох някой да е починал от друго, освен от ковид. Лека му пръст на човека.

78

ПроСоТо

преди 3 години

о,той бил основателя на "Тангра"!..Не знаех това..Всъщност,малко съм ги слушал,но бяха много добри..По своему....Но,"Се ла ви".."Бог дал,Бог взел"..Оставил е следа..Светла../ВСЕКИ се ражда с някаква МИСИЯ!!..Колкото и "шантаво" да звучи това за някои../

77

Остави следа

преди 3 години

Бог да го прости! Беше голям музикант и човек!

76

Анонимен

преди 3 години

До Азимов"Жертвите бяха милиони в световен мащаб. Много повече от тези сега"Каква беше смъртността в България тогава и каква - при сегашната епидемия? Проверихте ли преди да приказвате опорки?

75

Анонимен

преди 3 години

Мир на душата на музиканта!Но!Оказва се ,рокът,ритъма и текстовете му са измислени и въведени с цел разрушаване,разбирай и човешката душа.А имаше течения,които много харесвах...Уви,много са прегазени от търкалящи се камъни и колела.

74

до Азимовч

преди 3 години

Само за ноември и декември 2020 са починали повече пенсионери, отколкото за цялата 2019 или 2018.Тия неща няма да ги чуеш по телевизиите обаче...

73

тангра завинаги

преди 3 години

Светъл ти път, човече! Израстнах с прекрасните ти песни!Бог да те прости!

72

1212

преди 3 години

До вал В тиквите ви все опорки. Влизал ли си в Ковид-отделение? В болница ли работиш? Някои са на загуба, ела да видиш други на каква "загуба" са. Все сте големи експерти зад клавиатурата.

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Толкова е средната продължителност на живота на мъжете в България. Починал от старост, това означава"Ахааа, до 70 години 12 месеца и 31 дни - не от старост. От следващия ден - от старост :D

70

Анонимен

преди 3 години

До До 68 Азимов"Е, щом според теб отклонението на смъртността на годишна база за 2020"Прекалено сложни неща за един Мангърист пишете, няма да Ви разбере.

69

вал

преди 3 години

До 1212 Скъпи ми *** какви идиощини говориш.Ако си работил в ковида ще знаеш че от всеки приет болен болницата е на загуба средно 1500-3000лв.Явно опорките които ви пускат са много ама пного грешни.ПФУ

68

аз

преди 3 години

Някои хора явно са забравили темата,която коментират.Аман от ***.Вечна му памет на Косъо и поклон.

67

дълбок поклон, Косьо

преди 3 години

Изключително добър, чувствителен и фин човек.