41

Минало време

преди 3 години

Великобритания трябва да се преименува на Мижибритания - щото вече не е това което е била!А и на някой пука ли му какво ще е след 50 години в родината на гейовете?

40

Iordan Ivanov Heolog

преди 3 години

ЧЕСТ И СЛАВА Благодарение на НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО ЕЛИЗАБЕТ ВТОРА все още се пазим от Трета Световна!!!

39

К

преди 3 години

Стига с тия рептили от острова. Покрадвали са едно време от колониите и пак ментално са на дъното на цивилизацията.

38

Вероятно

преди 3 години

Халифат !

37

Анонимен

преди 3 години

Интервюто ще се окаже че е снимано в къщата на Принс 3121, само не разбрах коя от двете, дали тази на Антело Роуд или другата Сиера Алта Уей, която всъщност е била на баскетболиста Карлос Бузър.

36

факт

преди 3 години

Факт е, че не знаем кой ще наследи кралицата. Аз лично искам да е правнучето, което прилича на нея, Джордж... Дядо му Чарлз, баща му Уилям, не стават за царе. Дано физическата прилика между прабаба и правнуче да има и прилика в характера.

35

Анонимен

преди 3 години

Казва се Обединено Кралство от над10 години. И да ще се разпадне след време, но може би не толкова скоро, колкото ни се иска.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Все тая, ако питаш мене. Трябвало? За кво?

33

Анонимен

преди 3 години

Циркът с Меган и Хари ловко отклони вниманието от педофилския скандал с принц Ендрю. Т.е. скандалът въобще не се състоя, а трябваше.

32

И да не забравя ...

преди 3 години

Тия скоро 1,6 милиона български граждани под земята, ти ли бе дето има вероятност за да излезеш мъченик след Людмила Живкова, Георги Марков си си поръчал собствения син ...Взима кралицата нали нациско изчадие, убиха я по твоя заръка и не само нея ....

31

Та кой по прецакан

преди 3 години

Тия негодници, Сакскобургите негодници или ние дето национния ни герой е обесен заради идеала му "За чиста и свята република" ... Реално погледнато колко български войници са водели войни, който не са искали да водят , заради един натрапен колониален негодник, синовете му изтрепаха българската интелигенция и окрадоха нашето бъдеще ....

30

Анонимен

преди 3 години

да, ще бъде монархия, ама кралят е е че р ен :)

29

Калеко Алеко

преди 3 години

Дори и на този семеен фотос, Бъкингамската Изаура е грейнала в центъра на обектива, до Кралицата, за разлика от Кейти която си стои кротко отстрани за да не разплаче Меган Съсекска ... От какво ли е недоволна Мара Пепеляшка, да не говорим че само тя е облечена в черно като на погребение, може би се дразни че Маргарет още се държи и не може да заеме мястото и ... ?!

28

Брат

преди 3 години

Аз съм масон 2-ра степен от Ложа Кочериново - изток Слънце. Монархията няма до умре докато има братство и си го подаваме в дупките.

27

Та така де ....

преди 3 години

Ако не с друго с пари да биеш , ако не с друго, въпроса е откъде сви парите и какви жестокости към тоя "прекрасен номадски народ и интелекта и творците и децата им" заради тия пари ... Какъвто бащата такъв и сина ....Такова е викингското проклятие ... Да станеш като баща си ... Което много говори за викингите - децата да са по-добре от родителите си ....

26

Цар

преди 3 години

И аз съм цар, но на качамака!

25

Та защо някой неща..

преди 3 години

Та Симеон 2 понеже много онеправдан горкия , изгонен, в изгнание, от прародината си Австроунгария, Саксония, Германия, Великобритания, България, където Баща му и брат му направили доста кървава колониална история, останали само САЩ с резюмето му последният жив съюзник на Хитлер и нацистко ориентиран към българите. Те му казали добре, ама ще свършиш една работа като сринем тоя местен социалистически режим....Кое не е така наци? Що от нашите деца ще крадеш?

24

Аз се обиждам:

преди 3 години

Принципно аз уважавам селяните, трудолюбиви, старателни хора, гледат си земята .... та за лицето Адолф Хитлер - баща му искал нещо различно за него, художник да стане, тия го не взели в академията, дали щото той не искал или защото не покривал критерийте няма значение. Но пак искам да ви кажа, че тия уж са Роднини - Британското кралско семейство и Сакскобурготите, обаче живи ще се изядат, особено Симеон 2 който се възприема за изгнанник и изгонен от там, натресен на Българите, изгонен и от тук..

23

Та всъщност:

преди 3 години

През втората световна война един австрийски селянин решил нещо да направи за Германия, подплатил единия род Сакскобурготи срещу другите - реално погледнато Борис 3 и Симеон 2 са воювали срещу Великобритания и Чърчил, обаче по-големия майтап е, че са воювали и срещу короната на Великобритания, която по онова време па и понастоящем е била Батембергска с примеси на англия и викинги ...

22

Айшето от Сливен

преди 3 години

Ша има,ша има монархия като отидат там наследниците на Цар Киро