44

Практик

преди 3 години

Ако се разболея от Ковид в идеалният случай съм 14 дни карантиниран.2000 лева за лекарства.Това в идеалният случай.Е,защо да не се ваксинирам??Ами ако заразя някой познат?

43

Анонимен

преди 3 години

До 36Просто се съберете малко хора и заведете дело. Ще го разкатаят, колкото и връзки да има, защото е бил толкова *** и в обяви да пише и да е излязло прекалено в публичното пространство. В иска пишете, че ви ограничава в кандидатстването за работа на база изискване, което няма нищо общо с квалификацията. Все едно да е писал, че може да кандидатстват само жени под 40г възраст.

42

Анонимен

преди 3 години

До 42Много вярваш на глупости. Има закони и те са над личните прищявки на работодатели и работници. Законите казват, че всяка форма на принуда за нещо извън конкретните задължения по позицията или изисквания извън компетенцията за работа като пол, възраст и т.н. са наказуеми като дискриминация. На който не му харесва, съдът му затваря бизнеса и го освобождава от неудобството да мисли как да спазва закона.

41

до 41

преди 3 години

Те истинските комунисти са ги избили още преди 9-ти септември.Говоря сериозно.Намерих учебник по история на БКП от 1981 и по официална статистика на 9 септември членовете на БКП са били 25944,а на 31 декември са станали вече 249250.Във Видинска област е имало 27 партизани и след като са ги обкръжили 6000 полицаи след боевете са оцелели 10!На бас,че са оцеляли предателите!

40

Анонимен

преди 3 години

Със или без Бойко никой работодател няма да търпи неваксинирани! Който не се ваксинира - вън и да си търси друга работа.Като иска да прави каквото си иска да си осигури сам и работа.Като друг му плаща-ще го слуша!Така е навсякъде по света,не само у нас.Който плаща,той поръчва музиката.

39

Пешо - арабията

преди 3 години

Аз съм комунист и пак ще гласувам за Бойко!

38

Анонимен

преди 3 години

За всичко е виновен т.у.л у п.а от Банкя! Пак гласувайте за него! Овце.

37

факт

преди 3 години

Обичай Бог, хората и животните, природата и не се поддавай на злото. Демоните и дяволите, сатаната и бесовете, ще вилнеят на тази земя, докато не погинат сами от злобата си. Факт е, че всичко зависи от Бог...

36

Пилето

преди 3 години

Писна ми от ваксини и тъпотии.

35

Анонимен

преди 3 години

Ще се ваксинираш ли, или по желание ще напускаш?

34

Plovdiv

преди 3 години

Майонеза Краси принуди хората да се ваксинират, дори в обявите си за работа има като изискване да си ваксиниран. ***!!!

33

Цветан

преди 3 години

Защо криете фирмата? Въпросният работодател е А1. Който не се ваксинира е е Аут от фирмата. Обаче по странното е как за тях има Модерна, а за пенсионерите и рисковите групи не .......

32

Анонимен

преди 3 години

Като тръгнат за ГЪРЦИЯ ще се ваксинират! Нали миналото лято много бяха против тестовете! ТРЪГНАХА за ГЪРЦИЯ и цялото семейство с ТЕСТ, изобщо не се притесняваха къде бъркат на децата! НИЕ СМЕ странни хора! Всички ПИЩЯТ и пишат против ваксините, после ПИСЪЦИ, че няма ваксина! *** И РАЗБЕРИ КАКВО СТАВА!

31

Някой

преди 3 години

Е напишете някоя фирма или чорбаджия конкретно де

30

Анонимен

преди 3 години

Знайш кога оня ша ми каже да се ваксинирам? Напрао такива тукати ша яде, че тази ваксинация ше я помни докат е жив. Никой няма право да ме задължава да се ваксинирам. Щял да ми вземе от заплатата - и на това няма право, ако не съм нарушил вътрешния ред на фирмата и имам подписан договор ведно със длъжноста характеристика. Това, че някой ви кара да се ваксинирате - той няма право на това. И можете спокойно да го осъдите.

29

Ми браво

преди 3 години

Те утре ще ви накарат хубаво за се на.ду.пи.те, ще го направите ли? Къде в трудовия договор е упоменато, че трябва да сте ваксинирани?

28

Анонимен

преди 3 години

Който живее в БОГ и има хубава енергия винаги е здрав! Който обаче допуска негативни мисли внушения страх за вируси и болести които умешлено се правят понеже ги е "грижа" за хората ще е болен.Този който ви обича е БОГ.

27

До тракиец

преди 3 години

Абе сине майчин, знаеш ли ,че няма правосъдие,в тервелския съд са заведени дела , който са обжалвани във върховния,но общината е дала пари,пари, пари за да спечели.тия пари са от нас данъкоплатците.е и те са прави.но ще дойде видов ден.това което е взето ,се връща ***.

26

Анонимен

преди 3 години

Това е началото. Още не са ви потопили и наполовина в новата реалност. Скоро всички ще видят асно какво се случва. Но с гледане нищо няма да се промени. Ще има ли стадото кураж да действа?Едно е сигурно. Един ден гърба ще опре в стената и ще трябва да се направи нещо,но тогава ще е много, много по-трудно. Действайте навреме, за да ви е по-лесно!

25

Тракиец

преди 3 години

Аз съм на 36 години . завеждал съм 21 съдебни дела в моя живот до сега от всякакъв характер . Към НАП , робовладелец , милиция , КАТ и др. Контрагенти Нямам изгубено дело до сега ! Действайте и почвайте Всичко в тоя живот чрез съд иначе тая държава няма да се оправи