10

Анонимен

преди 3 години

Посочени ли бяха някакви цифри? С колко е нараснал броят на хоспитализираните млади хора? С колко е нараснал броят на карантинираните млади хора? Но новото пропагандно плашило вече е в ход: и младите се покосяват вече, дори и бебета се покосяват вече. Коко страшилката трябва да се поддържа, защото, ако се вдигне мъглата на психозата, току виж ще се окаже, че затвориха света за нищо.

9

Анонимен

преди 3 години

Новият щам засягал повече младите хора.Ако новият щам е по-заразен, той трябва да засяга по-заразно всички хора. Новият щам няма изкуствен интелект, за да различава млад ACE2 рецептор от стар такъв. Ако вирусните количества са по-големи и разболяват и млади хора, то при възрастните същите повишени количества трябва да имат по-фатални последствия, което също не се наблюдава. Типични лекарски манипулации.

8

до 7

преди 3 години

Жена ми си направи тест и излезе положетелен, аз си направих за да разбера имам ли нещо или нямам. Други странни въпроси?

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен4Ти като си нямал симптоми, от какъв зор си направил тест.

6

Анонимен

преди 3 години

Само дето не знам дали вече има достоверни сайтове.

5

НОВА МЯРКА

преди 3 години

ДА, ОБЯСНЯТ НА ХОРАТАСоциалната дистанция е важна и тях включва и физическа дистанция. Хората НЕ трябва да правят секс по време на епидемия и после трагедии с бременни умрели жени и увредени деца и да винят после държава и лекари, хора които са правили безотговорен секс без да спазват мерките за социална дистанция. Толкова ли тези не хора, а животни нямащи разум да изчакат 3-4 години с правенето на бебета.

4

Анонимен

преди 3 години

"Доц. Гломб: Все повече млади хора се разболяват симптомно"От събота съм вкъщи под карантина без симптоми. Още няколко колеги прекараха вируса по същия начин през последния месец. Освен ако не броите безсимптомното изкарване за симптом, тогава спрете с апокалиптичните си глупости.

3

Анонимен

преди 3 години

Това е лоша тенденция. Дано не се запази тази посока на промяна на вируса. Сегашните половинчати "мерки" ще ви се сторят най-голямата свобода, за която ще си спомняте с носталгия. Много се разводниха приказките за вирусата, а трябва да се действа, докато е време.

2

Анонимен

преди 3 години

Просто нямаше как и в Бнт да не се появи някои измислен професор или доктор . Гломб ли си пломб ли си , ако беше толкова сериозно нямаше сигурно да си покажеш носа навън.

1

Анонимен

преди 3 години

Демек да ги почваме от детската градина и да ваксинираме наред, тъй ли?!