113

Анонимен

преди 3 години

Както винаги в Германия надделява разумът базиран на прагматизъм и педантично точност. Английските мухлясали интриганти на какво ли не се пресмиват, но има една хубава поговорка и тя гласи който последен се смее най добре го прави престой да разберем дали в случаят с Германия приказката ще важи.Лично аз съм предобеден че тази държава върви по правилният път и това ще се докаже във времето.

112

Лекар ихтиманец

преди 3 години

Само простия се подиграва.

111

1234

преди 3 години

Неизбежно е германия да стане пълно отражение на обитателите ли, каквото ти е населението такава тибе държавата, желязно историческо правило.... Само ислямски дни с полумесец на хоризонта я очакват и всички последствия от това по веригата, обарзование, иновации, чистота, ред, престъпност, доходи...

110

хаха хехе

преди 3 години

Истинския обект на подигравки е Израел с безумните си решения

109

старите дружки

преди 3 години

Хитлер и Сталин не се сработиха истински. Любовта им породи омраза и война!

108

Анонимен

преди 3 години

'' Германия обект на подигравки ''..................Опасявам се, че крайнодесните в Германия се опитват да извадят Германия от ЕС, това ще значи край на ЕС ... с кагебистка Русия на хоризонта това значи Трета Световна ВойнаНадявам се единствено този път Германия да победи ... ще е по-добре за всички, включително за руснаците

107

Анонимен

преди 3 години

Справят се с вируса като евроаталанически политик демократ с мизерията в България през последните 30 години.

106

Анонимен

преди 3 години

Kанцлерът Ангела Меркел и германското правителство наложиха пълна забрана на ядреното електричество до 2022 г., като част от правителствената стратегия от 2001 г., наречена Energiewende или "Енергиен завой", за да започнат да разчитат на слънчевата и вятърна енергия, както и други така наречени "възобновяеми източници". Целта на този ход е била Германия да стане първата индустриална държава, която е "неутрална към въглерода".Стратегията засега към 2021 г. е пълен провал и икономическа катастрофа.

105

Анонимен

преди 3 години

Да обяснят евреите как се спукват от заразяване при 70% ваксинирани!Бай Шиле нещо да изкиха по въпроса?

104

Анонимен

преди 3 години

Някой има ли смислено обяснение? "шампионите"от Израел-2250 нови случая"аутсайдерите"от Германия-2560 нови случаяЗащо така????

103

Анонимен

преди 3 години

Десните в Германия започват акция за излизане на Германия от ЕС, това е всичко ... а като останем само ние, Албания и Румъния познайте колко ще просъществува ЕС.

102

Hayri

преди 3 години

Дали някой би се справил по добре от Германия ако те наистина вярваха толкова във ваксинирането с меко казано съмнителни ваксини срещу още по съмнителен вирус.

101

Tonita-7

преди 3 години

А нашата мила родна страна,да не би да се справя много добре?:)))

100

Анонимен

преди 3 години

Да не ги мислим германците те са си много добре.

99

Вирус

преди 3 години

До АнонименПо-добре мияч на кeнефи и чинии в САЩ, отколкото инДженерин в БГ, или иначе казано: по-добре здрав и богат, нежели болен и беден.

98

Анонимен

преди 3 години

До До 98A можем ли да ходим в САЩ да мием афроамерикански тоалетни да изкарваме долари?

97

Вирус

преди 3 години

До До 98Най-интересното е, че въпросните русофили живеят в Западна Европа, Канада, САЩ и други "загиващи" държави, но се опитват да преметнат останалите с анонса, колко хубаво е в 'раднаята им Матушка'.Да не забравяме, че 100% от децата на руските милионери и милиардери не живеят в Русия, нито в Африка, нито в Китай или Северна Корея и предпочитат да живят в "лайф" из САЩ, Великобритания, Франция, Австралия или Канада, за да се наслаждават на загиването на капитализма.

96

Вирус

преди 3 години

До АнонименОще по-интересното е, че след ВСВ, победената Германия се съвзе за няколко години, а пабедителите надали някога ще се оправят.Да, Германия има проблем - това е милионната гнъс изсипала се на територията й и чакаща на хранилка. Меркел разруши Германия! Същата трябва да бъде арестувана, разследвана и изпратена в затвора за държавна измяна.

95

От Германия

преди 3 години

Ние с жена ми сме с високо кръвно и над 60 години. Но тука в Германия сме били 3-та група и я ни дойде реда на есен я не? Планираме да летим до България за да се ваксинираме. Германия не е това което е била преди 20 години. Тука е добре организиран пълен хаос.

94

Край

преди 3 години

Германия ако иска да бъде нещо трябва да разкара окопационния US корпус и да си върне суверенитета. Русия и го даде великодушно ама янките ... искат да я пазят ... като Вис 2 да я пазят