33

Анонимен

преди 3 години

Марияна дистанция в тази страна никой не спазва. Тръгнали да глобяват за маски щото са бизнес, но самите глобяващи без маски и не спазват никаква дистанция. Какво пречи власта да наложи най важното Дистанция !?!

32

Анонимен

преди 3 години

С българския модел,на който се "възхищават"по света,ще е надежда всяка оставете за туристи.

31

Киро Жарта

преди 3 години

Каква затаена страст има в тая жена! Явно Винкело не копае надълбоко.

30

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Нов призрак броди из Европа. Ковид-мафиот. Кога най-после ще се отървем от този *** ? ! Какъв имунитет при тоз капацитет ? Без друго се задъхваме, а взехме да издъхваме. Дай Боже, след тази беда да оценим безличната си свобода. Ний доброволно се заключихме отвътре и ключа хвърлихме навън. Кога най-сетне ще дочуем спасителния звън ? Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран.

29

Тая човка

преди 3 години

След месец ще е НИКОЯ.В КАЧЕСТВОТО СИ НА КАКВА СЕ изказва .Айде чупката

28

НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ

преди 3 години

Пълна отмяна на всякакви пътувания за почивки и забавления. Ей хора има епидемия след епидемията пак трябва да се въздържате от почивки и веселие щото ще трябва яко работа и бачкане, за да се възстанови икономиката. Вече не е безопазно и секс да се прави има умрели бременни, които с какъв акъл са решили да забременяват по време епидемия и чума?

27

Анонимен

преди 3 години

Гърция и Малта ще имат успешен сезон, въведоха мерки и правила, които се спазват, отделно ще имат вече почти 70% ваксинирани.За съжаление у нас положението е критично и не могат даже и да го скрият, защото сне единствената страна в която се тества съмнително малко от страна на държавата.

26

Handel

преди 3 години

Кажи го на английски!

25

Сезонна вирусология

преди 3 години

"""безопасна дестинация""" _ _ за 2021 едва ли , повече разчитайте за 2022-а..... и пак не е сигурно , де!!!

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен, к.17На Марианчето по-силен й е българският език с трудовчански (лъженски) диалект. К.18, твоят English с български букви и неправилно произношение е горе-долу на нивото на вицепремиерката. Да беше написал коментара на английски, та да се разбере какво искаш да кажеш, а?

23

Анонимен

преди 3 години

Като за *** от Трудовец общ. Ботевград добре пророкуваш, но онзи отгоре не ти чува нарежданията. Горещото време, което ще намали заразяването от КВ 19, ще започне в края на май-средата на юни, а ваксинираните няма да достигнат дотогава 40-45%, та да се разчита на тях за намаляване на разпространението на вируса. ББ не се заема с ударна доставка на 200-250 хил.дози, а тича да "инспектира" кой път и коя магистрала докъде са стигнали.От това разбира човекът, нали е пожарникар от МВР,не е умник.

22

nina

преди 3 години

въри удари две ракии

21

Анонимен

преди 3 години

Най-важното не са туристите, а да опазите здравето и живота на населението в Бг. Такава е политиката във всяка държава, първо мисли за населението си!Карантина и тест трябва да изисквате! 8 дена карантина и 4 теста ми правиха като прекрачих границата зад океана. Контролират те нон стоп и ако нещо не спазиш има яки глоби. В Бг също трябва да е така!

20

Анонимен

преди 3 години

тоя *** никога няма да стане чепик.

19

Анонимен

преди 3 години

А каква е тая пастарма, че тя да определя?

18

За кво триеш бе кир

преди 3 години

За чужденците ще повторя:Ин Булгариа дере аре рекуирементс дат уил би мет!

17

Анонимен

преди 3 години

Да питаме Марианчето,кой и е по силен език? Английският или ФРЕНСКИЯТ?

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Разбира се, и на двете глави. За всеки случай.

15

Пантелей, момък

преди 3 години

Марианчето си мисли, че туристите търсят мерки и дезинфектанти.Те затова избягаха от вас чак в Занзибар.***!

14

Анонимен

преди 3 години

Девойче,ами той Стоичков е направо полиглот през теб "мила"