29

Убива бременни

преди 3 години

Вируса убива безскрупулни нагли и разкрепостени жени, които правят секс по време на епидемия забременяват и умират после. ТОВА Е НОВОТО. Спрете секса и зачеването на ковидончета.

28

аритметика

преди 3 години

Цифрите не означавали нищо!!! Как да не означават? Както с буквите записваме думите, така и с цифрите записваме числата. Това означават цифрите - да се записват числа с тях.За процентите. Има наистина заразени, за които не се знае, че са заразени, както има и починали от вируса регистрирани като починали от нещо друго, но нормалното е процентът на починалите сред регистрираните и нерегистрираните с Ковид-19 да е един и същ.

27

НОШТ

преди 3 години

Колкото и стария, но всичко зависи от медии, правителства, техните шефове и т.н. Абе колкото ни кажат...

26

Анонимен

преди 3 години

Ако убиваше наред досега да е изчезнал този вирус.Не искам да убива никого.

25

Анонимен

преди 3 години

И селските кучета научиха ,че това е най-голямата измама.Хората вече ви проумяха манипулациите!Няма медии ,няма вирус това е положението .За кухоглавите ваксъри остава боцкането два пъти в годината!Честито да ви е !

24

АнатемаНаАлЙоФашиста

преди 3 години

Колкото и да са смъртоносни, не са по-смъртоносни от СДС-Чумата .Равносметката:Два милиона уморени от СДС-Чумата от глад;Два милиона и половина спасили се от мизерията и СДС-Чумата през Терминал-2;Изкормена и окрадена държава;Всичко превърнато в руини и скрап:Унищожени икономика,селско стопанство, здравеопазване,образование,култура и армия.А кажете сега - кое е по-смъртоносно от СДС-Чуната?

23

Анонимен

преди 3 години

И аз не гледам телевизия, но от днес спирам да чета и новинарски сайтове! Само лъжи и програмиране на населението! Страха е висша форма за контрол, която се използва още от древността!

22

Анонимен

преди 3 години

Колкото 3 кихавици подред?

21

Анонимен

преди 3 години

Колкото летни чорапи през зимата?

20

Анонимен

преди 3 години

Колкото студена чаша с вода след тренировка?

19

MaйMyнaтa

преди 3 години

Колкото си пожелете, не повече!!

18

Идва

преди 3 години

новия щамп-ваксина бай джонсън.Ваксинирвайте се.

17

Ямболски цървул

преди 3 години

Не гледам телевизия от години,ама май скоро ще спирам и със сайтовете...Същата психо-отрова!

16

бг

преди 3 години

Смъртоносни са колкото грипа.

15

А ко стана

преди 3 години

почнахте да ваксинирате и заразихте маса народ.Мутират мозъците ви.Като сте големи специалисти кажете кой носи грипа.ВАКСИНИТЕ.

14

нематематик

преди 3 години

До Аритметика - сигурно си много по прав от мен. Ама не отчиташ че това с 'заразените' не е представителна извадка! Не се тества наред - тестват се хора със симптоми или нужда да пътуват - доста ограничен контингент! Затова в проценто съотношение към населението - тези цифри не значат на практика нищо! Все едно да тестваш посетителите на Поликлиниката и да кажеш - 50% са положителни - ужас страната е пред колапс. АМа тези посетители са един на 10 000 от квартала...

13

Анонимен

преди 3 години

До ДачоМутират заради "ваксините". Какво става, ако на заразен човек поставиш mRNA ваксина, която вписва инструкции заедно с развитието на вирусната инфекция? Става фабрика за непредсказуеми мутации.

12

Аз

преди 3 години

Само кyхите глави са заразени с ковида.

11

Анонимен

преди 3 години

Смъртоносни са последствията от масовото експериментално ваксиниране... При SARS1 всички ваксини са провал, понеже тестовите животни умират при среща с вируса от antibody dependent enhancement. Този път тестовите човечета ще умрат от същото, а ще ги пишем "жертви на нова смъртоносна мутация", и съответно - нови псевдоваксини, да спасяваме от новите мутации, и нови умрели, и така. Самоподхранваща се реакция. Бил Гетис пляска с ръчички от щастие.

10

Анонимен

преди 3 години

Нашите 100 починали на ден са като в Бразилия да починат 3000 човека на ден.