69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"И как лекувате леките случаи в болниците, които нямат нужда от апаратно дишане?"Ми така де. 5 дни на кислород, лека увреда на белия дроб, миокардитче - нищо не е :)

68

Анонимен

преди 3 години

Не, Ангелов, няма подмладяване. Има повишен прием в болниците на по-млади хора, за да изглежда, че има подмладяване. И как лекувате леките случаи в болниците, които нямат нужда от апаратно дишане? Държите ги там десетина дена, прибирате си парите пътеката и с повишения брой хоспитализирани поддържате театралния водевил за страшната пандемия и вирусния апокалипсис.

67

Ковидко

преди 3 години

Ами как няма да се подмладява. По-възрастните или са захвърлени в някое село и нямат достъп до тестове и болници, или вече са починали къде от болест къде от липса на внимание,

66

SALT

преди 3 години

Действа освежаващо някак си.. викаш

65

Кога ще обявят

преди 3 години

ОСВЕН СОЦИАЛНА ДИСТАНЦИЯ ...ХОРАТА ДА ПРЕСТАНАТ ДА ПРАВЯТ СЕКС И ДА ЗАЧЕВАТ БЕБЕТА ДОКАТО ТРАЕ ЕПИДЕМИЯТА ???

64

Случаен минувач

преди 3 години

Ангелов, ти си по-добър от Гьобелс. Дори той би могъл да ти завиди.

63

Tonita-7

преди 3 години

Лепваш Ковида И се подмладяваш! Не ти трябва ни филър ни ботокс!:)))

62

Хахаха

преди 3 години

Тоя циркаджия забрави да забрани хамкането на Сирни заговезни.Сега ще се разпространи лап-ландския щам.

61

Анонимен

преди 3 години

Вируса преключва на 1 май ,то болни и заразени ) сезона започва,милионерите че правят пачки 90731

60

Handel

преди 3 години

"Наблюдава се подмладяване на пациентите с COVID-19"Дайте го този Covid да се подмладим всичките де! Азнапример с удоволствие бих се подмладил пак до ученическа възраст!

59

Анонимен

преди 3 години

Ангелов: Наблюдава се подмладяване на пациентите с COVID-19Амчи да са разболейм че да са подмладим и ние? А бръчки маха ли или си трябва ботокс?

58

Tonita-7

преди 3 години

Значи Ковида подмладява?:)))Така се разбира от заглавието!:))) А ваксините?:)

57

dodger

преди 3 години

от заглавието излиза, че ковид действа подмладяващо

56

Анонимен

преди 3 години

Скрий се някъде бе, ботоксово плашило! Заминава да се ваксинираш с "безвредната" маймунска ваксина, която доставите на народа

55

Анонимен

преди 3 години

При нас няма толкова 80-90 годишни като в Италия, а младите дори 30-годишните при търговията наречена здравеопазване не се профилактират. И преди вируса се говореше как ракът тук се открива в последни стадии за разлика от западна Европа. Както и сърдечно-съдови те заболявания, диабета. Последиците са видими

54

Косача

преди 3 години

До 57Какъв логичен отговор търсиш на коментар за "слама по косата"?Наистина ли разчитат на такива инфантили с комплекси да агитират за спринцовки?Не се учудвам, че не можете да зарибите нито един човек.Свободен си.

53

До Косача

преди 3 години

У лево , разбира се. Така се решават въпросите от човек,който не знае как да ги реши с думи, защото му липсват логическите връзки. И селяните от селата така решават проблемите и не вярват на вируси. Консираторите по принцип са простовати хора, които имат малко знания и си обясняват мещата почти магически, а не логически.

52

Косача

преди 3 години

До 53Да, сега не са задължителни спринцовките, но ако постигнат определен процент (над 50%) измамени, ще се опитат да репресират останалата част.До 55Какви глупости пишеш? Аре, у лево ...

51

Анонимен

преди 3 години

До Косача Още сламата ти седи по косата. Личи ти простотията дори през интернет. Дефицита на прочетени на книги отдалече личи.

50

><

преди 3 години

До Анонимен 49На кои лекари да поверим живота и здравето си? На еврейските лекари които се подготвяха 30 години за измамата Ковид?