15

Tonita-7

преди 3 години

Пуснете румънците! В тях е спасението:))

14

Анонимен

преди 3 години

Тия м охо нахални станаха ...а не искате ли една дрянова тояга

13

Анонимен

преди 3 години

В целия свят е така-иска се тест и карантина!! Ние икономиката си унищожихме, учениците 2 години почти не учат, сега за някакви лиготии на туристи да се доунищожим. Който иска да влезе в Бг- карантина и тест и солени глоби за тарикатлъци!! Както е навсякъде по света!! Между другото, отново се прави същата грешка- заради няколко чуждестранни туристи- гоните българите!!

12

Анонимен

преди 3 години

Съгласен съм, че перачите по бетономорието не могат да хванат ръка, което се жалко за шерсонал, че няма работа. Но както видяхме перачите не са в състояние да защитят правата на работниците си, дървиха се за стачки, неподчинения и както винаги млъкнаха. Някой да е видял барма, сервитьор или готвач да стачкуват!?! Цункаха се с вожда и се разбраха ;) Срам, голям срам!

11

Анонимен

преди 3 години

Само аз ли си спомням как през 1990-те, като се отвори границата между България и Румъния, нашите виеха като линейки, че по Черноморието ще дойдат румънски туристи, ау, ужасните румънци, дето ще ни развалят хубавите курорти. Хората се оказаха почтени платци, трезви и с прилично поведение за разлика от така желаните дотогава западняци. Но пък взеха да подминават нашия бряг и да отиват в Гърция.Та, късно се сетихте да искате румънски туристи. Пак ще трябва за български да се сетите. Горките!

10

Анонимен

преди 3 години

Трите най-голямо огнища на зараза са училищата, обществения транспорт и зелените коридори

9

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

През Голямата депресия в братските САЩ никой не е давал 60/40 ! Който е некадърен-фалира !!! Това е...

8

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Смееше се бай *** на румънците, че не им трябвала тоалетна хартия, щото нямало какво да ядат.Сега бай *** чака румънския турист в руманска "Дачия" и го моли, много го моли да наеме таксито му.

7

.

преди 3 години

На Велик ден хората трябва да са в Божия храм а не в хотелите!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Тия не схванаха ли че туризма е аут като отрасъл? Налели си парите в хотели - еми сори.Редица круизни кораби вече ги режат на скрап защото не се очаква да се възстанови сектора в обозримо бъдеще. Просто трябва и тия да приемат суровата реалност и да си преобразят хотелите например в болници или старчески домове. Иначе какво - пет години да ги влачим на помощи ли? И на специални закони и данъчни преференции?

5

Джо

преди 3 години

До кога ще търпим призивите безсмислени на тия алчни търгаши?

4

Анонимен

преди 3 години

Работил съм с такива туристи , супер нагли и стиснати .

3

Анонимен

преди 3 години

На аверчиту от Варната, варналията, мой мога са кажа само-мноо си зле, мой, мноо.Предполага се да знаеш, че има епидемия, кви турист, кви пет лева. Скоро и колегите ви перачи Сл. Бряг ще се обадят. Дано по-бързо да свърши с тоя вирус

2

DivockХампарцомян

преди 3 години

Стига простотии. Заради два автобуса туристи да си рискуваме населението. Без болници, лекарство и ваксини сме в момента.

1

Активист на БСП

преди 3 години

Да поомешаме вирусите !