57

Анонимен

преди 3 години

"AstraZeneca: Ваксината ни не повишава риска от белодробна тромбемболия"Заврете си отровата в задния двор, мама ви печалбарска!

56

Анонимен

преди 3 години

Да бе верваме ви.

55

Тая

преди 3 години

болест Astra- заминаваш не я понасят хората корумпирана е.

54

Койчо

преди 3 години

Още малко и ще повярвам. Значи, страните спрели ваксината, че е опасна, са неуки ли? Големи мошеници са тези.

53

11

преди 3 години

Дааа, бе да.

52

Handel

преди 3 години

До Анонимен 56:Та са казали, че не ваксината не "повишава риска за белодробни емболии" - тя направо повишава броя на самите емболии.

51

Анонимен

преди 3 години

Е да де, ама защо от другите ваксини пък никой не изрева, що така?

50

До ха-ха-ха

преди 3 години

Вземи научи първо малко повече за тромбоемболията и тромбоцитопенията и сам ще схванеш, колко нелеп е коментара. Всички станаха специалисти баси, чули-недочули...

49

ха-ха-ха

преди 3 години

Значи според Астра Зенека, ако не сте ваксинирани ще умрете от тромбоемболияи и томбоцитопения. Ако сте ваксинирани пак ще умрете от същото. По-голяма глупост не бях чувал. Страхотна реклама направиха на ваксината си.

48

D0 51

преди 3 години

Какви са вашите аргументи за да твърдите това?

47

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е безопасен, ваксината е опасна.

46

Анонимен

преди 3 години

Така ще е и след 3-4 години когато доволните от пфизера, модерната и останалите отрови почнат да получават автоимунни и онкологични заболявания.Тогава компаниите производители ще вдигнат рамене и ще кажат: "А, не бяхме ние! Освен това вие знаехте за рисковете, подписали сте декларация за информирано съгласие.":) Честито на опитните зайчета.

45

до Зоран Заев

преди 3 години

Що ни карат да подписваме декларации тогава ???----------Добър въпрос!А, Отговора е:След подписа на Декларацията, НЕ носят юредическа Отговорност, ако стане Гаф!!!!

44

Зоран Заев

преди 3 години

Що ни карат да подписваме декларации тогава ???

43

Анонимен

преди 3 години

Антиваксарската теория някак си не върви, аз самият не знам колко задължителни васкини са ми ударили през годините, но са доста, никога не съм имал нещо против, но тая никога няма да си помисля даже да си я слагам. Либералните животни вече стават смешни с тая мантра за антиваксърството, но явно толкова им е умствения багаж, винаги съм се чудил как са ги събрали там най-тъъпите парчета, само от щаба ги надминават по простотия

42

Анонимен

преди 3 години

Наистина, все едно някой продавач на пазара да признае, че стоката му е калпава. Голям смях!

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45При теб е известно, че имаш тежка дислексия и повърхностно мислене.

40

Анонимен

преди 3 години

Не знам производител да е признал, че продукта му не струва от АЗ не са по-различни.

39

Косача

преди 3 години

Долното си го копирах на txt да го имам за спомен. Някой ден ще го покажа на децата си и ще им обясня защо човечеството е паднало и се командва от ***."Ваксина варди от малко вирус но ако нагългта много вирус, няма спасение и трябва пак маска за да е малко вируса, ако го нагълта. За много вирус остава само ако намерят лекарства. Спортните и ресторантите трябва да останат затворени. Може само ако са далече един от друг и е малко вируса.

38

Ш/С

преди 3 години

AstraZeneca: Ваксината ни не повишава риска от белодробна тромбемболия------------Е, каква е причината тогава млади хора и хора на средна възраст без абсолютно никакви проблеми до момента на ваксинирането с "Бозатъ"да развият рязко подобни симптоми на заболяване като :- белодробна тромбемболия - дълбока венозна тромбоза - тромбоцитопенияА, количеството на подобни нежелателни странични ефекти расте.