17

да, ама не!

преди 3 години

Не, личните лекари не искат. Искат го брънзаловци, миндовци, герганчоци и подобни натегачи. Разправиите, бумащината, нервите, губенето на време с опашки, списъци, телефониране по двайсе пъти, обясняване, разясняване, информиране, лигавене и пр. простотии са толкова големи, че не си заслужават пикливите 5 евро!

16

Анонимен

преди 3 години

Трябва ли да се напомня ,защо докторът е толкова ядосан? 10лева на ваксина получава. Повечето лични лекари имат между 1500 и 2000 пациента,записани като техни. Не им пука за ваксини,а да станат милионери от нищо. Ама найсе

15

До 14

преди 3 години

А, те пък са се защитили с имунитет за шест месеца.

14

Анонимен

преди 3 години

Сега вече нещата загрубяха защото другите ваксини изискват студена верига и са много сложни логистични (въобще не говорим че ги няма). Единствените които ще се доредят са държавните плъхове, военните алкохолета и корумпираните съдии - другите ще го карат вируса с рецептата на Мангъра - чайчета и супички...

13

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам неистовото желание на този, да ваксинира собствените си пациенти с експериментална ваксина.Тук има и морален момент!!

12

баба мара

преди 3 години

как се натискат да ваксинират заради 10 лева от нзок ама не се натискат да миизмерят кръвното или да ме прислушат със слушалката от студендските години3 лева за 3 месечна рецепта

11

Анонимен

преди 3 години

ами като ги продадоха откъде да ви ги вземат сега

10

Анонимен

преди 3 години

Цирк глобус ...като Астра Зенека е годна защо комисиите не се ваксинирват от нея )

9

Ваксиниран Ковидиот

преди 3 години

Личния ми лекар ме ваксинира. И?

8

Анонимен

преди 3 години

Тези не разбраха ли че ваксини НЯМА

7

Анонимен

преди 3 години

Ако бях лекар, щях да кажа на хората "изчакайте, ваксината е нетествана, и има в момента съмнения за странични ефекти - почакайте да се провери!" Но ако съм касапин, подкупен от Мегафарма, и копнеещ за някой допълнителен лев, въпреки риска за живота на хората - щях да кажа "Имаме потенциал да УБЕДИН хората да поискат да се ваксинират."

6

Анонимен

преди 3 години

10 кинта на ваксиниран.Толкова дава касата.Не че еврокрадливите герберунгели по-малко си гушват.

5

АА

преди 3 години

Мисля,че пет пари на дават за пациентите!!! 1 година си поживяха,пазейки се от болни пациенти!Ако бяха правили поне профилактични прегледи,нямаше да има толкова болни хора!

4

House M.D.

преди 3 години

Другарят Миндилов първо да обясни защо трябва да попълваме декларация за информирано съгласие, щом ваксината е безопасна.

3

Личен лекар

преди 3 години

И ние искаме парче от баницата.

2

Личните

преди 3 години

С тези техни мераци да ваксинират хора във плачевно здравословно състояние, които са водили нездравословен живот и то посред епидемия са на път да изтребят сума народ. И в училище се учи че се ваксинират ЗДРАВИ хора. И то по-добре преди епидемията или поне да е ограничена, както е лятото. Но хайде по изключение може и сега, но поне да са достатъчно здрави, за да създават антитела. Зелен коридор- това е формулата.

1

Анонимен

преди 3 години

те хубаво искат, *** като няма, как да стане