19

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Откьс от поемата за Петьр-Емил Митев : " ... Те проблемите си ги решават с песента на витошаря : Само от спортист в планината ти ще се спасиш , защото долу е полиция , горе е милиция и навсякьде е авиация без комуникация . " Автор: Георги Илиев Митев. Потьрпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран.

18

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да са добри английските полицаи и колкото и да са лоши нашите, самият факт, че тези неща се случват и то в Лондон е обезпокояващ, а няма да говоря за репутацията на града. Ако наистина се представят за върха на сладоледа в цивилизоването то такива случаи не би следвало да има, това е направо смразяващо. Да си изчистят килера от скелети и да крякат по-малко за демокрация и справедливост, че всички им виждат нааканите дупета.

17

Анонимен

преди 3 години

Защо плюеха Русия ...а сега тук ги разстрелват )

16

Анонимен

преди 3 години

Борис Джонсън да подаде оставка и кралското семейство да абдикира и Великобритания да стане република.

15

Анонимен

преди 3 години

разликата е там че великите български гвнарски катаджии си правят групи в whatsap и си присвояват хиляди по абсолютно криминален начин стига да ръкопляскат по команда на великия си нагъл бей

14

Чичо

преди 3 години

Ама те сериозно ли?! Разбирам да бяха убили човек, черен или гей. Пък то жена - даже не е човек.

13

Анонимен

преди 3 години

Джонсън се оказа баси до-лната ли-берална по-дметка!!

12

Анонимен

преди 3 години

Работил съм като охрана в Лондон и мога да кажа, че повечето хора там са с психопатология. Щях да падна, когато направиха частно парти в пъб за рождения ден на починал човек.

11

Анонимен

преди 3 години

И полицаите станаха верни на ваксините

10

София

преди 3 години

До До от ЛондонЖурналистката от Русе беше убита зверски от мафията, чиито политически чадър е ПП ГЕРБ! За заблуда на овчия народ пуснаха един кривоглед невминяем РОМ няколко седмици по екраните и накрая го прибраха. Елементарни мутро-ченгесарски маневри!

9

House M.D.

преди 3 години

Обвинен не означава осъден.

8

Анонимен

преди 3 години

Полицията е ЮМРУКА на народакойто не слуша бой по кратуната

7

Анонимен

преди 3 години

Британските сили на реда бият и арестуватняма демокрация тамте и навални го наказаха справедливо но те правят пропаганда

6

Анонимен

преди 3 години

Полицията навсякъде е полиция - там влизат хора с желание да бият легално и безнаказано. От политиците само се иска да измислят повод и да насъскат кучетата и те винаги ще се престарават.

5

Гошето

преди 3 години

Полицията в Лондон редовно е замесена в скандали - в Лондон има стотици хиляди видеокамери, но полицията признава, че не гледа записите и жертвите сами трябва да се оправят. Дори имаше разкритие, че полицаите унищожават огромен брой доказателства за да мързелуват. Подбора им също е под всякакво ниво - престъпници стават полицаи, за да мога да безчинстват необезпокоявани.

4

До от Лондон

преди 3 години

И защо британската полиция не събра доказателства за стотиците изнасилени момичета от пакистански банди?Или за масовите наръгвания с нож в Лондон?Колкото до подобни случаи-в България полицията за броени дни събра доказателства срещу убиеца на журналистката в Русе и сега е в затвора.Лондон се е превърнал в пакистански град, той тръгнал за пример да го дава.

3

Анонимен

преди 3 години

Всичко се прави по един и същи сценарий както в сащ. В европа ще е по зле защото тук либерастията управлява

2

Totenkopf

преди 3 години

Тя беше отвлечена и убита от полицейски служител. Малиииии и тия като наште милиционери

1

аз да ви обадя

преди 3 години

Наглоста на политиците няма граници, нали гавазите им дължат подчинение . Първо са им казали да ги насметата, а сега "Вай , аллах, какви лоши жандарми "