25

Дупю ГъзеФ

преди 3 години

С Астра Зенека - по 10 тека.Със Пфайзер - помпя като Шмайзер.

24

Анонимен

преди 3 години

Моя позната почина както си беше бременна преди 15 години, малко преди да роди. Нямаше Ковид. А майка ми преди 5 години едвам прескочи трапа с джустранна пневмония, не знам дали не беше грип Б, или свински, *** ли го.Голяма драма, голяма вълна, най- много да умрем и кво?!

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Иди да се пеняваш пред роднините на жената, която почина часове след ваксинацията.

22

Анонимен

преди 3 години

Бременна жена с коронавирус е починала в болницата в Благоевград. Ето ви реалността. Хайде сега обясне те на роднините и за ковид зомбитата. И как такова нещо няма

21

Анонимен

преди 3 години

До 57767Бум на ваксинираните - взрив на заразените.СлОчаЕнОс?Недей се пъна да ваксинираш 7 милиона, ние отдавна сме 6 милиона, като извадиш от бройката бебета, деца и пубери, + тия, които го карат в момента, или прясно са го изкарали Ковида и не им разрешават ваксина, бройката не е толкова голяма на тия, дето трябва да си слагат. Реално 1 милион, 2 макс.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Е, да де. Колко пъти е обяснявано. От всички заразени, 80% са или без симптоми или много леки - хрема, лек гърлобол. 20% са средно и тежко. За съжаление, обаче, 4/5% не се преборват. Значи на 1000 души - 45-40 почиват. За сравнение в Германия са 11-12 човека, в Израел - 8. До седмица печалната статистика у нас ще показва над 12 хиляди починали, което е ужасяващо. Когато имаш толкова неефективна здравна система, остава ни единствено мерките.

19

Анонимен

преди 3 години

Какви ковид зобита бе? Това е реалност как не ви е срам умират хора. Защо не отидете да го кажете на родните на починалите.

18

Анонимен

преди 3 години

На набучилите се с отрови ковид психари, им давали жълта книжка и пропуск за вратите на рая.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Затова трябва да се прави анкета на всеки тестван за това дали има спимтоми и за това какви са му ако има.Така ще може да се казва от 10000 тестваме имаме Х със следните симптоми и Z които са без.

16

Анонимен

преди 3 години

Мангъра - Бабикяна, само тия двамата слушам и нямам проблеми. Искат да на чипирват, то е ясно.

15

Анонимен

преди 3 години

Заразеният не е болен! Докога ще се натяква обратното.

14

Анонимен

преди 3 години

До 18Да ти се връща!Тъпкано да ти се връща!Сянката да ти зазидат!Камък сянка да ти пази!

13

57767

преди 3 години

57767 са лицата имащи защита от ваксината. от 6 милиноа, това е под 1%. Докато стигнем 70% вируса ще е минал вече през повечето хора. И някой няма да оцелеят.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Явно ваксината не може да предпази всички от вируса

11

Анонимен

преди 3 години

Направените тестове отново са много.Според мен много хора ако имат техен приятел или близък който се е заразил то тези хора тръгват да правят тестове веднага и затова всеки ден има по няколко хиляди направени теста.

10

Анонимен

преди 3 години

522 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили няма никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важна е масовата ваксинация и то да се случи бързо,ако има ваксини де.

9

Анонимен

преди 3 години

Я вижте в Харманли какво става в дома за стари хора!Всчки са болни след ваксинация,някои берат душа

8

Въпросче

преди 3 години

Има кафе от 4лв и 15лв. Това от 4лв има 30% шанс да не ви подейства ободряващо, а освен това може и да ви преспи за последно. От кое кафе бихте си купили?

7

Анонимен

преди 3 години

Ковид зомбита, как е? Ще отивате ли днес да се редките на опашка за ваксини? Не?! Що така бе, страх ли ви е? нали плюхте тези, които ви обясняваха, че няма как да се забърка сигурна ваксина за по-малко от година. Айде сега, няма "не искам", всички запрятайте ръкавите, лично вашия идол ген. Годжи ще дойде да ви бие инжекция та, а за най верните му фенове има и награда- още една инжекция бонус в главата

6

Скруч

преди 3 години

Прдлагам да остане само Срядата коато работен ден .