39

до 40

преди 3 години

с език ли? хахаххахаха

38

Анонимен

преди 3 години

Мойте съболезнования за близките на жената.От една година чета за пандемията Ковид.Обаче ако някой ме задължи да се ваксинирам ще му направя главата мека!!!!!

37

Анонимен

преди 3 години

Тука разни смешници и нещастници искат оставка на министъра, все едно живеем в идеален свят и лекарите са извънземни и вършат чудеса. Това питеците сте патологични случаи.

36

до 38

преди 3 години

Трай бе ***, кой те слуша и бръсне за слива тебе?

35

Анонимен

преди 3 години

Преди седмица имаше 65 регистрирани случая на спонтанен аборт след ваксиниране в Англия. Но вие не четете, не се информирайте, не мислете. Няма да ви помогне, нямате капацитет. Просто отивайте на опашка за БОЦ

34

АнонимеН

преди 3 години

1 МИЛИОН УЧЕНИЦИ БЯХА ВЪРНАТИ НА ПРИСЪСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ БЕЗ МАСКИ ПО ЗАПОВЕД НА БОРИСОВ И ОТ НЯКОЛКО СТОТИН ОТИДЕХМЕ НА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ НА ДЕН!НАЙ-ЕВТИНИТЕ ВАКСИНИ ОТНОВО ПО-ЗАПОВЕД НА БОРИСОВ!И НАКРАЯ БОРИСОВ ВИНА НЯМА НИКАКВА А НАСЕЛЕНИЕТО ГО ПРЕИЗБИРА ЛИ ПРЕИЗБИРА!! ТОВА НАСЕЛЕНИЕ ДОКАЗАНО СИ ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКИТЕ БЕДИ!

33

Дядо Гецо

преди 3 години

Оставка на целия кабинет и ново правителство без ГЕРБ. Не ги е срам.

32

Анонимен

преди 3 години

Няма кой проваксър жалък да попита как не ги е срам да ползват умрялата жена за пропаганда и страх-порно, ама айде. Щом е от полза за бизнеса, не е долно.

31

Анонимен

преди 3 години

Много мили хора са ваксър-глупендерите, то просто да ти се прииска да се ваксинират по-скоро с по две дози. След време ще ги познаваме по половин парализирано лице, гърчове и прочие прекрасни маркери за успешно ваксиниране. Ако не на първата доза, на втората, ако не тогава - при буустер-шота. Всички ще ви стигне, душици мили добронамерени.

30

Уау!

преди 3 години

Тук има доста хора, които ще бъдат съдени за насаждане на масова психоза и истерия.В това число влизат и журналетата, пускащи по 3000 статии на ден за короната.

29

Тролове-амеби

преди 3 години

Ей, чета коментарите и все повече се убеждавам, че днес.бг не просто е работното място на троловете, ами на тия най-гнусните - сещате се, дето в йерархията на животинските видове са под хлебарката и амебата. Тия, дето в реалния живот са мишки, ама тука се вихрят с простотии. Абе как не ви е срам пак да сеете гнилоч даже и под статия на починала бременна жена. Бременна жена да почине от вирус в 21 век е трагедия, бе, ***, а не нещо нормално. Ай сиктир

28

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам на всички шашавляци, ходещи без маски и люшкащи си сополите навсякъде, да ги хване Короната и да заразят семействата си и да измрът без кислород, че да се затрие семката им. Амин!

27

Анонимен

преди 3 години

Айде бе, ***-отите, дето се правите на велики и безсмъртни - поне кажете едно " Лека й пръст", да ви еееевввваааа у шашавляците задръстени и гейове невръстени...

26

Анонимен

преди 3 години

Да обаче Тетанус, малария и шарка са ужасни вируси, които водят до огромна смъртност, за разлика от Кови-Дивитнайси

25

Анонимен

преди 3 години

Ами, що се е правила на безсмъртна!Или половинката й е ***!

24

Анонимен

преди 3 години

Дали в Израел имат толкова умрели за два месеца ваксиниране, колкото за единадесет месеца "пандемия" - имат. Дали експерименталните, нетествани псевдоваксини са по-смъртоносни от самия вирус - засега изглежда точно така! А още не сме видели дългосрочните ефекти. Но вие, плоскоглави проваксъри, моля ви, не се информирайте, не мислете, а тичайте за боц. Така ще участвате в лотария, от която можем само да спечелим.

23

АнонимеН

преди 3 години

НЕЗАБАВНО ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ВСИЧКИ БРЕМЕННИ В БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ ПРЕИЗБРА БОРИСОВ И ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ

22

До чудя се

преди 3 години

Корона вирусите се появяват за първи път през 2019-та година у фейсбукат.Преди това са им казвали Пневмония

21

Анонимен

преди 3 години

До ЕЙЙЙЙЙЙСпециално тоя не го е имало, тъй като е изкуствено създаден и изпуснат от любимите ти комунисти - китайците!А иначе например в Средновековието средната продължителност на живота е била около 30 години! Хората са умирали от какво ли не - тетанус, малария, туберкулоза... Тогава е нямало антибиотици и дори най-малкото убождане на пръста е можело да те убие

20

Cartman 1912

преди 3 години

Като тъгувате по старите времена, когато не е имало ваксини се зачете и тогава от една епидемия или от постоянни циркулиращи болести, които сега са изчезнали заради ваксини, колко хора са измирали? Онзи с примера за баба си да прочете за детската смъртност преди 100години. Дали можем да минем през пандемията без ваксини? Можем. Дали ще струва милиони животи- да ще струва. Напрактика антиваксърите ни предлагате да се върнем със сто години назад!