79

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН 96Откъде знаеш да кого е гласувала?Всички ли, които влизат в болница знаеш за кого са гласувалиЍ?А ти за когото ще гласуваш, сугурен ли си, че няма да те благославят за това като влезеш в болница

78

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 81ДА МОЖЕ!!!КОЙТО Е ПРЕИЗБРАЛ БОРИСОВ ,ТО МЯСТОТО МУ Е В ГРОБИЩАТА!

77

АнонимеН

преди 3 години

КАКВОТО ПОСЕЕШ , ТОВА И ЩЕ ПОЖЪНЕШ!ГЛАСУВАЛА ЗА ГРОБ И ПОЛУЧИЛА ГРОБ!

76

НН

преди 3 години

До До ННБРАВО!

75

Анонимен

преди 3 години

До До ННза пореден път съжалявам,че споделям нещо,защото насреща има ***

74

Анонимен

преди 3 години

Бог да я прости жената Както каза Мангъров -" сухите съчки ще изгорят "Ако питаме другото недоразумение -" явно не се е пазила"Важното в тиквата да има добър резултат на изборите , а това зависи явно от Алибегов и останалите , на които се кланя недоразумението

73

до 75

преди 3 години

До АнонименТи явно си се ваксинирал.А сега трепери друже.

72

Анонимен

преди 3 години

При 3000 нови заразени на ден България ще има след 1 година минимум 2 милиона нови заразени и при 20 % жертви това значи около 500 хиляди жертви до 2022 г.

71

Анонимен

преди 3 години

Бременна на 42 г. е много опасно а и сега при епидеми е още по-опасно. По-добре е намалате секса и без раждания докато трае короната.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Гледат много филми и сериали и смятат, че в реала е същото

69

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН 60Може ли такива глупести след вест за починала бременна жена?На колко години сте? На 15?

68

НН

преди 3 години

Ако видя Мангълов, може и да га шамаросам...В началото на месеца всички се разболяхме, цялото семейство.Изживявш кошмар, чакаш обречен всеки ден да се влошиш ...дъщеря ми почна паник атаки,че не може да диша.При сестра ми стана пневмония и то без кашлица.Още е с температура..Вирусът е много по-заразен в момента и трябват строги мерки и дисциплина, защото слещата с него и много неприятна.докато си боледуваме почина съседът над нас.От ковид...

67

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчиски!

66

Анонимен

преди 3 години

Ако се е ваксинирала със сигурност това е причината.С увеличаване броя ваксинирани се увеличи и броят на заболелите от вируса.Явно ваксината не е безобидна!Добре де. Не е възможно да си чак толкова глупав. Какво те кара да пишеш подобни глупости? Да не си седесар?

65

Бай Х

преди 3 години

Вижте, ясно е че животът няма как да спре, няма ка да не се работи, почива, забавлява и да се учи. Там където имат пълен локдаун, пак не са по-добре от нас. Просто българина трябва да си ограничи излишните контакти и да разбере, че не носенето на маска като форма на бунт срещу отнемането на свободата му (докато междувпрочем 30 години го крадат а той мълчи) не е нищо друго освен ганьовщина и чиста проба инфантилизъм!

64

АнонимеН

преди 3 години

ЩОМ Е ПРЕИЗБРАЛА БОРИСОВ НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА ДА МРЕ!!!!!!!!

63

Анонимен

преди 3 години

Ако се е ваксинирала със сигурност това е причината.С увеличаване броя ваксинирани се увеличи и броят на заболелите от вируса.Явно ваксината не е безобидна!

62

Анонимен

преди 3 години

Последиците от отварянето, което започна на 4 януари тепърва ще ги търпим и теръпва ще броим жертвите им - заразени и починали!Другото дете на жената сигурно е ходило на детска градина или на училище, местата, в които се стои по 6 - 8 ч. и вероятността за прилепване на заразата е най-голяма.Много мои познати изкараха ковида, донесен им от техните деца ученици!

61

До 67

преди 3 години

Наскоро се видях с приятел, доста отслабнал чак ме стресна. Питам го какво му има. Каза, че преболедувал от коронавирус. Без усложнения, но близо 10 дни с висока температура. В резултат на това ... минус 10 кг.

60

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноПърво научи какво значи думичката "Обективно".После почвай да драскаш еди къде си.Щом за седмица сваля 11 килограма - не е от вируса, да знаеш.Съжалявам, но с този темп на спад на киограми (повече от кило на ден), този човек няма да излезне жив от там. Драстичната промяна в килограмите - не е от вирус, друго му е заболяването. Но и да проверявате, все тая. Тръгнал е. Съжалявам........