11

Анонимен

преди 3 години

Е тя културата е оцеляла през какво ли не и без масовото разпространени и шансовете за приходи от интернет. Защо сега не я зачеркнем. То куминизъм, чуми, инквизиция, войни, все до нула са я докарвали. :>

10

Handel

преди 3 години

Я да видим в защичтената от българската конституцията свобода на словото защо е цензурирана думата "тиkвоч". Авно писарушките в този сайт имат много мръсно подсъзнание.

9

Handel

преди 3 години

Ами то *** като чуе за "култура" и се хваща за пистолета.

8

Анонимен

преди 3 години

Ако аз шия терлици и хората не ги харесват и респективно не ги купуват, ще остана без работа и ще трябва да си търся нова.Ако ХоРаТа На КуЛтУрАтА шият терлици и хората не ги харесват и респективно не ги купуват, ще се очаква държавата да ги издържа с моите данъци, от моите терлици, които поне могат да топлят крака.Айде малко "по-културно", съвестно и честно в крайна сметка...

7

Анонимен

преди 3 години

Той целия ни живот ще стане он лайн, нали за това е целия цирк, по-бързичко да скочим там, а тея седнали да се вайкат, че не можело. Скоро ще може.

6

Анонимен

преди 3 години

Кфа култура

5

Анонимен

преди 3 години

И през доциализма насила караха пионерчета, войници и работници да ви гледат,че бяхте умрели от глад. В Бюрото по труда има курсове за преквалификация! Почнете да работите нещо нй-после!

4

Иван

преди 3 години

Извинявайте, къде е културата в България? Стига с тия мантри, че театъра в БГ възпроизвежда култура. Всяко едно начинание е по-скоро изява на безкултурието, включително политиката - арена за наличния интелектуален и културен потенциал в България. Простотията у нас е повсеместна и незаличима. Няма стремеж към духовност, защото българинът отдавна е загубил човешкия си образ. Култура, абсурд!

3

Анонимен

преди 3 години

Ест, че не оцелява само онлайн!Нещо в Занзибар чувам, че оцелявала повече. Ама не знам! Не се чува много от 12 часовите смени в отделенията, които даваме.

2

Анонимен

преди 3 години

Строявайте се тогава пак да цалувате десницата на Тиквата и да просите пари. Всички т. нар. заслужили певци и културни дейци си продадоха задните части за няколко стотина лева, този явно късно се е усетил и сега се пробва и той да изкара някой лев..

1

точно пък

преди 3 години

вашата Сороско-ибрикчийска, нагаждаческо-бюдолизка култура няма нужда да оцеляваи да триеш и да не триеш това е истината *** евреиски - писна ни от вас !!!!