8

Ганчо Мамуля

преди 3 години

Техният Главунчо е много по-зле от нашия

7

Анонимен

преди 3 години

Президент на Сърбия е бившият министър на информацията на Милошевич. Вучич е сръбския Гьобелс - затова жънат небивали успехи по сички линии. Явно го бива да омайва, защото нашия *** им подари газопровод за няколко милиарда.

6

Анонимен

преди 3 години

Нали бяха първенци по ваксиниране, защо бройката на заразените набъбва.

5

Пловдив

преди 3 години

И там увеличението е след ваксинация.Яснооо.

4

българин

преди 3 години

ПОПРАВКА:Общ брой смъртни случаи в Сърбия: 4694; Брой новозаразени: 4092; Брой починали през последното денонощие: 24; Брой лица на респиратори: 205.Това са официалните данни от сръбския информационен портал за Ковид19.

3

Световен Конспиратор

преди 3 години

Много по-сложна е системата!Има заговор! Нали виждате, че всички правителства Му се подчиняват!Организирали са куп *** да им прокарват политиката.Така хем има ваксини, хем троловете казват на по-простичките да жне се ваксинират и да измрат.И така хем има ваксини, хем се намалява населението, хем няма виновни.При това - естествено измират по-тъпите и се подобрява качеството на населението.Умно, нали?!

2

Православен

преди 3 години

Неделя 14 март е православният празник Сирни заговезни.Прекалено случайно започнаха да съвпадат всички ограничения точно с християнските празници навсякъде по света, не само в Сърбия.Но пък хубавата новина е, че който си вярва, си ходи на църква, а който не му се ходи, винаги ще си намери някаква причина.

1

Taню

преди 3 години

Милите...Веднъж да мине това безумие и ще ида при камарафите да си махаме главата цяла седмица...