17

Анонимен

преди 3 години

По принцип съм за ваксините.Това,което е обезпокояващо е, че жената е била стабилна и здрава (независимо от предишна сърдечна операция) ,какво се е случило,остра сърдечна недостатъчност и белодробен отток причинени от какво?Може би е била заразена с ковид и бурна реакция ,но толкова бързо?

16

аа

преди 3 години

Ангелов, ако разбираше нямаше да сме страната с най-голям брой поръчани АЗ. Тиквата днес го каза - другите били по-скъпи. Егати аргумента! Само дет не добави, че шкафчето е пълно и почва с гардероба. Разбирал бил напрежението - щеше да се махнеш а не да те возят и тебе в джипката като ***.

15

Анонимен

преди 3 години

До БауВсичко е възможно, даже и както си ходиш, да се подхлъзнеш и да стане беля. С тези дъждове и снегове напоследък всичко се случва.

14

нема

преди 3 години

страшно, какво толкова, кафе 4 лева!

13

Анонимен

преди 3 години

Спокойни сме бе, как да не сме спокойни, 6 млрд харчим за здравната система и после ми купувате от най-евтината ваксина и въпреки че ЕАЛ казва същата да не се ползва за въсрастни и хронично болни, Вие боцкате с нея наред, как да не сме спокойни, я Коце кажи как се разпределят ваксините на Файзер и Модерна що от тях нема за нас прсотосмъртните?ЦИРКАДЖИИ

12

Бау

преди 3 години

До 8Трудно след като е 1 ... Ти гледай твой близък да не го блъсне кола. По-вероятно е ...

11

Анонимен

преди 3 години

Имунологът Антъни Фаучи, американският специалист по Covid (който се противопостави на Доналд Тръмп), изрази съмнения: "Наистина се надявам, че китайците и руснаците тестват ваксините си преди да ги прилагат".

10

Хичо

преди 3 години

Кат та вида и не мога да съм спокоен

9

Анонимен

преди 3 години

Ей дано тоя си е бил Астра Зенека!

8

Анонимен

преди 3 години

Аз знам,че нищо не знам.Но поне си го признавам.

7

Анонимен

преди 3 години

До 1Дано някой твой близък не е от починалите. Тогава друга песен ще запееш, ваксърче. А дали си се ваксинирал или си някое платено ***, което говори врели- некипели.

6

аа1830

преди 3 години

Всичко е тип топ според министъра, ваксината е бомба, няма проблем с нея... просто изчакваме да видим накъде ше задуха вятъра. Бързо се учи министъра от неговия учител. Гаранция че половината от хората, на които им предстои втора доза АЗ няма да отидат, а тези които още не са започнали с ваксинацията и твърдо са решили да го напеавят ще чакат само РНК-ваксини, които или ги няма или са за наши хора. И хаоса ще е тотален.

5

Бо Токс

преди 3 години

Ох,успокои ме,ти да видиш.

4

Анонимен

преди 3 години

Йосеп Борел, върховният представител на ЕС по външната политика миналата година се разгорещяваше срещу Русия и най-вече на говорителя на Кремъл Дмитрий Песков, който беше нарекъл ваксината на АстраЗенека "маймyнcка ваксина".

3

Анонимен

преди 3 години

За какво да сме спокойни? Че искате да участваме в един масов експеримент. Който оцелее, оцелее! Останалите- Бог да ги прости. Ясно, защото бе свещеникът на първата ваксинация..

2

Барба Ганиос

преди 3 години

Ваксинирай!

1

Бау

преди 3 години

милиони ваксинирани в UK. Тези, които починаха са единици и не са починали от нея. Антиваксърите го захапаха яко :D