75

Упс

преди 3 години

Робът си е роб . Черният си е черен, дори да го боядисаш с бяла боя.

74

наблюдател

преди 3 години

Тази Меган е просто много примитивна. Явно Хари е слаб и подадтлив.Царската институция, затова е институция, защото не може кой каквото иска да прави. Туй че са я разплакали не променя факта че мъжа и е втори син.

73

Не може да бъде !

преди 3 години

Хари се оказа голям г л у п а к и *** ! Две мулатки го въртят на пръстта си!

72

Хахахаха

преди 3 години

И забележете, змиорката Хилъри веднага я подкрепила. Едно време и на Моника беше платила да прави ветер на мъжа и , да не му е скучно. Демакратка.

71

Анонимен

преди 3 години

Расово осъзната, бори с за правата на черните, пък будистка и се омъжва за бял.

70

Анонимен

преди 3 години

Колко завист има към тия хора просто не е за вярване.

69

pe6o

преди 3 години

тая мас ти я, ако не беше кралската сватба, никога нямаше да види червен килим. Далеч е от Оскар за осмостепена роля в киното. Може да получи златен банан

68

тиха, но желязна

преди 3 години

Донякъде вярно - била е на тихо зад железни решетки за измама. Каквато майката, такава и дъщерята.

67

ky40

преди 3 години

леле, аз ако кажа, че мисля за самоубийство и ми вземат социалните децата. майко, майко

66

Анонимен

преди 3 години

От тази история става страхотна сапунка. Ще си имат и осветител, работил в ЛА.

65

Анонимен

преди 3 години

Много дълга преписана статия. Не я прочетох до край. Не беше интересно.

64

Анонимен

преди 3 години

Гледахме сватбата по TV във всекидневната с един от англичаните от къщата, в която живея. Още тогава ми намириса работата и му казах, че според мен тази е златотърсачка.. Той не каза нищо. Когато бобмата гръмна и тези избягаха, аз му писах във FB (вече не живее при нас) и му казвам: "Джим, помниш ли какво ти казах за Мегън?", а той отговори: "Да, и беше 100% прав!" Хахахахах.. Сигурно сега ме презира повече! :))))))

63

Анонимен

преди 3 години

В YouTube е пълно с клипове на тийнейджърката Меган,която е отглеждана и възпитавана от баща си-човекът определено се е грижил за нея.И даже е платил за образованието й..За майката се говори,че била в затвора за измами...Та,нищо чудно,че щерката е алчна и манипулативна-то й е в кръвта...Жалко за баща й,Кейт,Уилям,и всички,които си патят от това същество..Явно гето генът на мама е доста силен..Хариту няма да й смогне на харчовете и драмите,но сам се пре**а

62

На тези

преди 3 години

Не им е там мястото. Не стават за нищо, само мрънкат, не знам как са ги търпели досега. Двама егоисти и безделници разиграват евтини циркове, за да ударят кьоравото. Жалка картинка, особено Хари.

61

Хари си е взел

преди 3 години

Класическа монголка. И като характер и като манталитет.

60

Анонимен

преди 3 години

А интервюто с Опра беше потресаващо. Хари се показа като един объркан, уплашен човек. Мънкаше като мишок, чак жал ми стана. Мегито го води не за носа, ами направо на каишка....

59

Анонимен

преди 3 години

Хари е едно голямо нищо без титлата и семейството си. Мегън започва да го осъзнава явно. Хари никога няма да може да заживее като американец, той е с други разбирания, друга кръв. Максимум още 5 години ще са заедно с Мегито, след това стръвницата и майка и ще му вземат паричките и ще го изпратят гол и бос обратно в кралството. Иначе напълно я разбирам и Мегън - няма как да се адаптира в кралско семейство, тя не е от аристократичен род.За нея това е друга вселена, сега го е разбрала.

58

Хари

преди 3 години

Е просто п.л.у.ж.е.к Кой нормален човек с достойнство ще предаде семейството и Родината си заради някаква там смешка Дория, Мория и прочие.

57

Митко

преди 3 години

Тиха и желязна убийца. Но не тя лично, а кралската институция, за която едва ли знае какви ги върши...

56

Анонимен

преди 3 години

Дория се гордее с черния си произход и припомня как прапрапрадядо ѝ се кръстил с името Мъдрост, щом го освободили от робствоГрадоманията и комплексарщината им са от поколения. Не са се появили ей така у Меган.