40

Анонимен

преди 3 години

Тоест, един 51-годишен е умрял пт ковид?

39

Анонимен

преди 3 години

Защо не са се ваксинирали?

38

Анонимен

преди 3 години

Защо трябва да изкарвате списък с това кои е починал? Хората вече са си отишли оставете ги намира

37

Анонимен

преди 3 години

Има диабет и диабет. И аз имам от поне 10 години диабет, но не пия лекарства, а само понамалих сладките храни. Не е ясно това момиче на 21 години какъв диабет е имало и дали той е допринесъл за смъртта й.

36

Анонимен

преди 3 години

През 2019 година средно на ден умираха по 295 човека. През 2021 при същата смъртност, трябва,да умират по 290 човека заради намалялото население на България. Вместо по 290 през януари и февруари умираха по около 348 човека. Колко от тях починаха заради Ковид-19 само господ знае.

35

Анонимен

преди 3 години

До само демагогияВсеки ден според статистиката си отиват 280-300 души. Тези от Ковид са "башка". Ако искаш да разбереш, отиди на НСИ (умирания по седмици) и ще ти стане ясно при сравнение с минали години.

34

Анонимен

преди 3 години

До БАЧКАТОРДа бе, Димо от ПИФ на 45 беше много възрастен и "много болен". Няколко учителки, учители. лекари на 40/45 лични мои познати толкова болни бяха, че направо скочиха в гроба. Хайде престанете поне да се гаврите с паметта на хората, когато не рзбирате за какво става дума. Поне си трайте, че ми писна!

33

БАЧКАТОР

преди 3 години

Според мен к19 е страшен само за възрастни и много болни хора. Все пак " мъж на 81 години с онкологично, сърдечно и бъбречно заболяване" и без корона вирус си е пътник.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Пропускащ тези, които са починали в следствие на ковид, но не са отбелязани от статистиката. Обикновено това е терминална пневмония след 14 ден на ковид, когато заболелия не дава вече положителен ПСР. Има много такива случаи.

31

Анонимен

преди 3 години

До 31Мне, една част са умрели от неадекватно лечение на ковид, други от кивид, трети от други неща и липса на лечение, щото всичко е ковид в момента. Някои просто пълнят статистиката.

30

Анонимен

преди 3 години

Нека да кажат как са го "лекували" момичето, щото с това масовото тъпкане с антибиотици и кортикостероиди срещу ковид дето го правят (и които задълбочават още повече проблема с диабета) не е сигурно от какво точно е починала.Няма холистичен подход. Жалко за младия живот!

29

Каракольо

преди 3 години

До 3 като плюскаш сланина кат не видял *** ,няма да се учудя ако и ти се наредиш между сърдечно-съдовите заболявания ,а респективно и сред ковид жертвите. Всички дето все много знаете, кажете на 11000 семейства в България,че тяхните близки са умрели от настинка

28

само демагогия

преди 3 години

А от други болести сигурно са умрели стотици вчера!*** статистика за тях не се дава!

27

Анонимен

преди 3 години

Баща ми трябваше да постъпи снощи в Пирогов за да му продухат бъбреците. Бил му нисък хемоглобина и от там го пращат във военна болница при хематолог защото в Пирогов нямало. А той човека едвам се придвижда, уринира и диша!Дано издържи преди да получи отравяне на кръвта!!!!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Ами да де и аз това казвам- проблемите си ги имаме по принцип,а не заради вируса.Така е, особено в екстремна ситуация като сегашната кадърността, ефикасността и организацията си личи! За огромно съжаление в България сме си прилично зле!

25

Анонимен

преди 3 години

до# 24Ами да де и аз това казвам- проблемите си ги имаме по принцип,а не заради вируса.

24

Анонимен

преди 3 години

Малко викаш умрели в Германия, я пак погледни малко статистика......За 80 милионно население не са много!

23

българин

преди 3 години

До: Анонимен 123Сигурно нямаш представа дори колко си прав!Тези, на по 23 и кусур години, са с автоимунно заболяване, което разбрахме че много лошо се влияе от коронавируса.Това сигурно е диабет тип 1, тоест инсулинозависим. Другият не случайно е наречен старчески диабет - на 20 години няма как да го имаш.Лошо лечение, ако не се боцкаш всеки ден редовно... лоша работа.Мой колега почина така. Рязаха му крайниците парче по парче - гангерни разви.

22

Анонимен

преди 3 години

Що в Германия например умряха толкоз малко, нали имат повече болни от корона от тук? А?Защото германците са изключително експедитивни и даже приеха болни от Франция и Италия! В България - точно обратното! Отиваш в една болница за едно, после в друга за друго и става една доста позната българска работа! Имаме ли болница в България която да е широкоспектърна за Всичко??????

21

Мъж на 56 години

преди 3 години

Мъж, на 56 години, с диабет, хипертония, разширени вени, хемороиди.Прекарах го ковида. Средно тежко. Температури, втрисания, болки...Мина ми. Малко ми прескача сърцето, вдигах кръвно чат-пат, сега съм пушка!