31

Future

преди 3 години

Истинското дело срещу този убиец тепърва предстои и то ще бъде насрочено едва след ликвидиране на сталинистката съдебна система у нас. Това пък ще стане едва след изпълнение на присъдите на Военния трибунал, който ще изправи до стената всичките престъпни магистрати. Това няма да стане утре, но времето наближава...

30

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, понеже да тичаш като изоглавен със сигурност не е за здраве.

29

До 12 ти

преди 3 години

Напротив! Дай Боже да им се случи . Ама докато има такива като теб едва ли ще минеме и сантиметър напред. Америка са виновни

28

Българинът

преди 3 години

Бог ,да пази България!!!Убийците са на свобода,пазете децата си,българи!!!

27

Анонимен

преди 3 години

Баща му на Йоан Матев здраво е плащал на "неподкупните" ни съдии! Йоан е убиец и такъв ще си остане докато е жив! Лошото е, че социопат рано или късно пак ще убие някой виждайки, че е безнаказан!

26

Анонимен

преди 3 години

В Америка ако беше ..... Да са обърнали съда наопаки. Ама тука сме свободни и ще обсъдим нещата в нета .

25

Анонимен

преди 3 години

Какви са мутивите за престъплението? Защо се търси с брада, като на камерите, като убиеца в същият ден ще я махне или ще отиде в друго место. И какви са родителите на заподозряния? И много още въпроси

24

Анонимен

преди 3 години

Плашещото не е че стават престъпления,тия нища ги има по целия свят!!Плашещото е че в нашия к-*** наречен държава нямаш право да се защитиш защото после ти си подсъдимия,докато в другите нормални държави имаш право да утрепеш всеки който заплашва живота или имуществото ти!!

23

Дявол...

преди 3 години

Ами ...то си има провидение. След години ще се разбере...

22

До вуйчо Ваньо

преди 3 години

следствието изобщо не е като по учебник,а следователите не са си свършили работата както трябва,а претърсването и изземването на доказателства е под всякаква критика Как може ножа с който е извършено убийството две години да стои в шахта близо до местопрестъплението и некадърниците да не го намерят тъй че и хората обработвали събирали доказателства също имат вина за това

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"че брата на "заподозрения" е екстрасенс"Понякога хората разбират нещата без екстрасензорни способности, а просто като ги чуят.

20

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Вчера беше поредния тъжен ден за Истината в БГ правораздаването....Абе престъпление и следствие като по учебник.Следователите са си свършили работата и накрая невинен за убийство, а кметицата на Младост за един рушвет( не е ясно дали е виновна ) я грозят 20г. затвор!Повече кво да говорим?!?Има наши дето не ги пипаме дори и да са убииийци, и чужди дето ще ги изкараме по-черни от дявола.

19

Д-р Исня

преди 3 години

Рушветът р повече от доказателствата. В българия това е причината за всички оправдателни присъди.

18

Анонимен

преди 3 години

Така съдиика от Плевен издаде оправдателна присъда аз катастрофа и не след дълго детето и почина при злополука. Гадно е нали.

17

Dred

преди 3 години

Стахотно правораздаване, аз очаквах майката и директорката на училището да ги осъдят и да лежат в затвора за съучастие. А те освободили убиеца.На българският съд все не са му достатъчни доказаталествата, все нещо му липсва и пречи да въдвори справедливост.

16

Анонимен

преди 3 години

След изборите приоритет на Баце трябва да бъде съдебната система.То там не са гнили ябълки,там е...... .,.. ....( сам си пиша многоточието,че го трият).То магистрали,магистрали ама....

15

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

На никой не пожелавам тази трагедия...И най-лошия човек не заслужава да убиятт,да закколят детето му и да погребе рожбата си в студения грроб!!!Но все пак на мястото на Майка, Баща, Вуйчо и т.н. рода хич нямаше да се занимавам с адвокати, следствие, присъда, втора инстанция....По друг начин щях да реша проблема!Светла му памет на Георги и много сила и кураж на семейството му.Явно, че трябва друг подход от тяхна страна.

14

Анонимен

преди 3 години

Ако е виновен - вкарайте го в затвора,не го пускайте на свобода,защото пак ще направи убийство!Престанете с това кривосъдие - да пускате престъпниците на свобода или обратното - да вкарвате хората в затвора без присъди!

13

Анонимен

преди 3 години

Какъв Тошо, какъв Драган, къде се загуби бе човек...

12

Майора

преди 3 години

Нека на съвестта на съдиите тежи това оправдание! И не дай Боже някой от съдиите да пострада по този начин, да видим дали тогава ще издава оправфателни присъди!