17

факт

преди 3 години

ако ,,отровното трио,, не беше провалило протестите и тук щеше да стане така!

16

Анонимен

преди 3 години

Не може улицата да диктува политиката в една държаватова се отнася и за нашия Радев

15

Анонимен

преди 3 години

В САЩ убиха повече и ще съдят 350 престъпника.

14

Анонимен

преди 3 години

Превратът беше спасение, а тези не са протестъри, а платените клоуни на Сорос. Аун е марионетка на Ротшилд и Ватикана. Ако не бяха я бутнали щеше да вкара страната в изкуствена криза и да предизвика инфлация. Не се подлъгвайте по сладкото и лице. Тя работи за дявола.

13

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 3 години

Mалки деца тийнове...незнаете нищо за история и минало.. МИНААМР (БИРМА) беше 350 годиин част от Британския Радж...В МИАНМАР СЛЕД 1945 Г. след 2 св.война === куриозното и голямата истина е че И САЩ И СССР = НЯМАХА ВЛИЯНИЕ = И ТОГАВА , И СЕГА !!..ТАМ СЕ БИЕХА, и И ДО ДНЕС СЕ БИЯТ = КИТАЙ И БРИТАНИЯ !!НЯМА САЩ И РУСИЯ В БИРМА...ТЕ НЯМАТ ВЛИЯНИЕ ТУКА .

12

Анонимен

преди 3 години

Такова е комунистите или армията при преврат са просто престъпници с държавни облекла. Нищо по различно. Оставиш ли ги обаче...отиваш на мегдана за едни 50г.

11

Фейк Нюз

преди 3 години

Фалшивите новини си бутат аджендата ,че в Мианмар лошите военни завзели властта след измама по времето на изборите със същите машини с които станаха измами на изборите в Сащ , Венецуела и т.н. а именно Доминиън/Смарматик . Същите Смартматик са избрани и А машините по изборите у нас . Медиите мълчат обаче ,че Мианмар е бермудският триъгълник за наркотици , оръжия , трафик на хора и т.н. ама не бе лошите военни били виновни ,че Мианмар е с гнили политици !

10

Анонимен

преди 3 години

Военните свалиха американските марионетки и сега ще назначат дата за избори. Нека народа си избере правителство, не САЩ. А демократите нека си реват.

9

Зоолог

преди 3 години

Русофобията е зоологическо заболяване. Русофоба е на нивото на животнo, както живoтното се управлява от инстиккти без разум, така и русофобите се управляват от русофобията си - във всичко вижда повод да плюе русия, дори когато изобщо не става дума за Русия, дори когато става дума за Мианмар.

8

уи уонт демокраси

преди 3 години

Уи уонт ауъ димокраси бак! Това на мианмарски език ли е? Какво означава? Мното добре е напечатан плаката.

7

Проверено

преди 3 години

И тука убиват неудобни чрез т.нар. тихи убийства чрез психотроника, такива оръжия имат ДАНС, МВР, МО и мутри близки до Борисов!

6

Анонимен

преди 3 години

В САЩ полицаите убиха много повече протестиращи.

5

Анонимен

преди 3 години

Фашизма и диктатурата отново са на мода

4

Анонимен

преди 3 години

Щом Фащ са там е ясна работата

3

Христо Христов

преди 3 години

Жалко за хората, каквито и да са били са имали повече топки от нашите дисиденти ала комунистът плевнелиев, дисидентствал с лозунг в подкрепа на управляващата бкп.

2

Едно и също е

преди 3 години

Те понеже в САЩ не убиват демонстранти !

1

House M.D.

преди 3 години

Действията на бирманската армия са съвсем демократични!!!