30

Анонимен

преди 3 години

колко струва живота на бял човек.Чух по телевизията че платили за бяла жена която била убита от полицията 20 милиона.За Флойд 27 милиона. Значи не белите струват по-скъпо.Това не е ли расизъм.

29

А сега сериозно

преди 3 години

"Той бе убит от полицай," ....какво?Валерия , мери си думите ако ще ставаш журналистка.

28

Анонимен

преди 3 години

Черните никой не им е виновен, че са мързеливи и не похващат никаква работа.За тях мирогледът им е да са сводници, наркопласьори и да имат пари от тези дейности.Ще ги стрелят не, ами ще ги горят даже.Измeт!

27

Не отменят

преди 3 години

Явно на тия полицаи им е било писнало за Н-ти път да се занимават с разбойничествата на Флойд - наркотици,кражби,обири,грабежи. Вярно,че беше приниснат жестоко. Полицаят въобще не си е дал сметка,че тоя бивол само външно изглежда як,а всъщност е бил прогнил отвътре от наркотици. Каквото и да плянкат *** 27 милиона не отменят факта,че Фройд беше разбойник и мародер.

26

Тръмп беше прав

преди 3 години

Те не идват за мен,а за Вас!Аз съм само на техния път!

25

Анонимен

преди 3 години

Байдънясаха и либерастията не могат да я спрат!Едно време САЩ беше държава на закон и ред!След 7 месеца палежи и грабежи на градове от Антифа и БЛМ няма нито един осъден!

24

Анонимен

преди 3 години

Е такава цена за мамуна няма никъде! Най-скъпото сафари в градски условия.

23

Не!

преди 3 години

Светът е по-добър без Джордж Флойд :)

22

Анонимен

преди 3 години

Гетата винаги са от черни.Гета от бели няма.

21

Анонимен

преди 3 години

Това е верижна реакция. Мързелът води до кражби и престъпления.Кражбите и предтъпленията водят до възмущение и отвращение.Възмущението води до арест..Съпротивата при арест води до употребата на сила.И както винаги черните го отнасят, щото се барат все големи гангстери, а като ги подкарат пискат като вдовици. С черните оправия няма, на тях им трябва някой бял за виновен.

20

Анонимен

преди 3 години

Черните в голямата си част са крадци и престъпници. Този не прави изключение.Америка произвежда и толерира черна престъпност, а после им плаща милиони обезщетения.Демокрация, ама друг път.

19

неандерталец

преди 3 години

Не защитавам черния, но това беше брутално. Полицай да затиска врата на някого, все едно каубой души бизон.

18

Анонимен

преди 3 години

Либерастията не прощава, най-уродливата секта вилняла някога на тази планета. Обществото ще плати за смъртта на един социопат рецивидист, хванат да извършва поредното си престъпление и оказал яростна съпротива на органите на реда. Дилър на дрога, извършил въоражен грабеж, велик либерастки герой, борец за свобода, напомнящ за друг велик червен герой, другаря Сталин.

17

Анонимен

преди 3 години

Държава на разврат където престъпници и рецидивисти са признавани за герои само защото са черни...

16

Анонимен

преди 3 години

flojd е престъпник, който умтя от свръхдоза!

15

Анонимен

преди 3 години

Не беше убит от полицай, а умря по време на арест. Има доста сериозна разлика.

14

Ф.С.В.

преди 3 години

27 милиона долара за САЩ не са много пари на "фона" на почти настъпила Гражданска война! Но за семейството и детето на Флойд -са някаква утеха за бъдещето на детето. Расизъм в САЩ винаги е имало и ще има -"Чичо Томовата колиба" винаги ще съществува в САЩ - та робството е било преди няколко поколения!-все още чернокожите са смятани за роби,,друг е въпросът че те са маргинали и не могат да се впишат в цивилизованото работещо общество-БГ е подобна картинка-масово по селата са маргинали чакащи пари!

13

До 17

преди 3 години

Прекаляват, но знаеш ли как им се ококорват очетата, като чуят кубинките да тропат нощем по паважа след тях.

12

Да!

преди 3 години

Браво на полицая! Само така! Расизъм винаги е имало и винаги ще има - защото така е правилно! Белите винаги ще са най-отгоре. Всички BLM, Antifa, LGBT могат да си лаят, но никога няма да са господари.

11

Анонимен

преди 3 години

Хай честито .... Когато човешкият живот независимо от цвета на кожата почне да се оценява на едни пари - работата не отива на добре. За жената 20 милиона за този 27 ... Наддаването да започне сега.... А тълпата, която вилня и направи щети за милиарди там всички са невинни, понеже протестирали за "правда".. Темата за расизма по целият свят почна рязко да се преекспонира при това не е за да има равенство такова пред закона и в момента има. Никой никого не дели по цвят...