64

Деница

преди 3 години

И двамата са един дол дренки - нямат елементарно възпитание. Известните хора би трябвало да са известни с постиженията си в нещо и да са пример за подръжание, но при нас пак криво сме ги разбрали нещата - не знам с какви постижения това семейство на световно неизвестен футболист и фризьорка са станали известни, но пък съм била свидетел как той прережда 20 човека в дирекция Миграция (щото е известен), че и се хили като ***, докато го прави. А сега и жена му също се прояви в целия си блясък.

63

...

преди 3 години

На Джеферович жена му. На екрана изглежда позитивна , а се оказа ...

62

Анонимен

преди 3 години

Ами така ще е като търпим мутрите на власт вече почти 12 години, а в София над 15 години. Вече и жените действат пи мутренски.

61

Анонимен

преди 3 години

Като има джип и смята, че е хванала Господ за шлифера. И на това учи малките си.

60

ПроСоТо

преди 3 години

НЕ тъгувам по "социализЪма" като цяло!..Много неща ме дразнеха!НО:-За съжаление НЕ взехме НИЩО положително и прогресивно от него,А ИМАШЕ много полезни "моменти" ...Просто се разпасаха бруталността,агресията,кражбите /които съществуваха и тогава /,безмозъчното чуждопоклонничество /което си ни е в кръвта май,още от Киряк Стефчоф/...Обществото ни се РАЗПАРЦАЛОСА в ИЗМИШЛьОТИНИТЕ,наречени "партии" и САМО тях дъвчим..Забравихме,че ПЪРВО сме ХОРА ,а едва след това "гласоподаватели"..

59

Права за жените

преди 3 години

Ами ако жените ще се държат като мъже и ще се маризят по кръстовищата, потърпевшата трябваше да излезе, да извади крика и да го стовари върху предното стъкло на агресиралата...Тази грозна сцена нямаше да я има ако жените си стояха вкъщи зад печката...

58

Баси..

преди 3 години

Агресивната гражданка от село с какви налъми е била, та чак е вдлъбнала калника на колата !? Не си ли купуват обувки с токчета, когато дойдат в големия град ?

57

до 61

преди 3 години

Проблема не е в Борисов, такъв е манталитета на всички драпащи за власт, а те идват от "народа", т.е. виновни сме си самите ние.

56

Анонимен

преди 3 години

До ГуфуЗвуков сигнал се ползва за предотвратяване на ПТП. За "мръдни да мина" и "мноо си..." не се ползва

55

Анонимен

преди 3 години

Има изключително прости жени! Пазете се от такива!Не дай си Боже да имате такава вкъщи!

54

Анонимен

преди 3 години

Важното е магистрали да има.А това че Борисов е 10г на власт и не обръща никакво внимание за контрол на такива отворени хора не е важно.Пиклата с джипа дали щеше да посегне на някой ако е в Гърция.До час след това щеше да е в ареста с глоба от няколко стотин евро и повдигнато обвинение.А тук всеки си прави каквото иска и няма контрол. Ей тези дребни неща дразнят хората.За превишена скорост 50 пъти вдигаха парите и променяха закона,а за хулиганство един път не барнаха закона да вдигнат наказнията

53

Анонимен

преди 3 години

До ГуфуДадох пример как правят и възпитават шофьорите в Англия. Не ми казвай че те не знаят какво значи Общество. Това не им прачи на тяхната поговорка "Високо вдигната глава меч не я достига"

52

Коко

преди 3 години

До КокоДо предния пост имах предвид манивелите. Нещо, което разглезените чеда на загнилият капитализъм не знаят за какво се ползва

51

Коко

преди 3 години

До Бай ИванЩото в тъмният и студен соц не се млатехме с щангите и мантинелите. И лично съм виждал жени да се маризят в ЦУМ.

50

Анонимен

преди 3 години

Ако задната жена беше изчакала търпеливо, имаше шанс предната да и махне или да мигне с аварийните за благодарност. Двете щяха да продължат по пътя си в добро настроение. Ако някой иска да натяква на другите е добре да натрупа преди това мускулна маса или да се въоръжи. С което не се оправдава последващата ескалация на конфликта.

49

Бай Иван

преди 3 години

Нормален ден в светлата демокрация, това искахте, това получихте ;) !!!

48

Вихър

преди 3 години

С купена книжка или с "други умения" взета, толкоз!!!Да не би да мислите, че тя знае правилника!?Но за сметка на това е с голямо самочувствие и всички са й длъжни!!!

47

Анонимен

преди 3 години

До анонименУдрящата е набила ударената, защото е била по-силна. Ударената също е проявила агресия, това че е била по-слаботелесна и е попречило да бъде победител в боя. Изобщо не оправдавам удрящата жена, която е и нарушител. Но спокойствието на пътя само помага, а неистовото желание да натъртим на някой че е в нарушение пречи. Пострадалата дали щеше да свирне ако някой мъж беше в нарушение?

46

Вендета

преди 3 години

Такива простовати парвенюта разбират само от едно - забити кирки в джипа. А когато си го поправи, отново, този път и със счупени фарове...На зло куче, зъл прът

45

анонимен

преди 3 години

Селя.ния до шия - говоря за удрящата. Аз също смятам, че ударената няма вина.