63

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните заразят. Това е целта на ваксинацията в България...да се отложат изборите. Затова се всява паника и страх от проправителствените медии БТВ,Нова ТВ,БНТ......

62

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости. Децата си се разболяват от обикновен грип. Престъпниците в бели престилки по заповед на правителството манипулират народа. Всява се страх целенасочено.

61

Анонимен

преди 3 години

и те така те...

60

Анонимен

преди 3 години

Вируса мутира непрекъснато.Вече има натрупана информация, че заразява предимно хора с ниско IQ.Пазете се! Рискувате много!

59

До 66

преди 3 години

Няма как да се впише в ограниченията по брой символи за един коментар. За всяка една точка може да се развие цяла тема. Нещата са напълно свързани и са предложения за взимане на решения в този хаос и безобразие. Може и с малко думи да се кажат много неща.

58

До Какво правеха?

преди 3 години

Тръгваш да пишеш за Ковид, после за министъра на образованието и неговите "експерти", минаваш мимоходом през матурите и стигаш до дигиталните умения и психическото състояние на учителите. И всичко това в 5 реда... Егати словесната салата! Като искаш да изкажеш мнение, що не си подредиш мислите поне малко?

57

До 64

преди 3 години

Ето един напълно объркан и глупав човек нито информиран нито мислещ и разсъждаващ.Обикновения грип първо е сезонен и второ той бързо затихва дори след кратка 10 дневна ваканция. Това не ти е обикновен грип. Вече му мина и сезона идва пролет.ОСТАВКИ НЕЗАБАВНО да си подадат МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО и НЕГОВИТЕ ЕКСПЕРТИ.

56

Анонимен

преди 3 години

Грипа дойде, но понеже с грип хората не могат да бъдат плашени всичко е ковид.

55

Какво правеха?

преди 3 години

Министъра на образованието и псевдоексперти. Да си скъсат и изгорят дипломите. НАЛИ СЕ ЗАРИЧАХА И ЗАКЛЕВАХА, че ДЕЦАТА НЕ БОЛЕДУВАЛИ И НЕ ПРЕНАСЯЛИ ЗАРАЗИ ???ОСТАВКА на министъра на образованието. След оставката да ВЪРНЕ ВСИЧКИТЕ министърски заплати, които е получавал и да се зачертае като привилегия при пенсиониране, че е бил министър. Матурите да отпаднатДа има годишен контрол за качеството на самите учители техните качества дигитални умения и психическо състояние да се следи.

54

Анонимен

преди 3 години

Всяка година, март-април, болниците са препълнени с болни от пневминия, од бебета до баби. Често местата не достигат и се взимат легла от други отделения. Просто до сега нямаше ковид истерия, че да се разчуе.

53

Анонимен

преди 3 години

Нали в средата на февруари тръбяха, че е безопасно за децата и ги набутаха присъствено....Мисля, че е доста неразумно да пращат децата си някъде да карат нещо "безсимптомно", а след години да разберет какво са причинили на собственото си дете?

52

Анонимен

преди 3 години

Не мога да ви разбера българите . Веднъж настоявате ,че сте били под робство и са ви клали а като ви кажат - бяхте роби и ви клаха , се обиждате .

51

Случаен минувач

преди 3 години

До Пецата 40Пеца, много добре казано. "Евреите отново надделяха".Още през 19 век един френски равин е казал: "Какво могат да сторят и най-мъдрите мерки на правителствата срещу един народ, обединен от хилядолетия и изградил всевъзможни мрежи за връзка и взаимопомощ? Ние винаги ще печелим, винаги ще бъдем най-отгоре, каквото и да предприемат гоите срещу нас!"

50

Анонимен

преди 3 години

Масово хората не тестват децата. Мама и тати също не се тестват и така. В нашия клас са на половина всичко останало е болно. Да не ви кажа че учителите не се тестват ходят си така а директора си затваря очите. Ето ви как действат мерките.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Помисли за едрата шарка,хепатитът и туберкулозата -ужасни болести."А сега помисли за ковид19 - просто сезонен грип, който се боледува тежко от някои възрастни хора, и от хора със съпътстващи заболявания и слаба имунна система. И помисли и за ваксините - признато неработещи, както всички други грипни ваксини (не осигуряват имунитет), и напълно непроверени като странични ефекти, и с недоказан положителен ефект (облекчавали симптомите?)

48

Анонимен

преди 3 години

В нашата група в ДГ (в Пловдив) имаме дете от пневмония в болница, но никой не е казал, че детето е с Ковид19. Останалите деца си посещават групата. Доста деца се разболяха от групата (ОВИ била диагнозата при справка с родителите) и вчера бяха точно 11 деца на градина от общо 28 на списък. Не са правили тестове на семейството, което имат дете в болницата с пневмония.

47

Случаен минувач

преди 3 години

А защо трябва да бъдем сплашвани? За да не протестираме, че няма работа, доходи.Това искат тези, които имат претенции да управляват целия свят - Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. Те, юдео масоните, талмудистите, искат да предизвикат страшна световна икономическа криза, и най-богатите държави да обеднеят, тогава те ще управляват целия свят без проблеми! Тя, кризата започна - фалират фирми, безработицата расте, спестяванията заминават! Световните господари искат да унищожат средната класа!

46

Анонимен

преди 3 години

До АнджиИма два основни вида к19. Дивият ако мога така да се изразя и "направеният"-тоя които е с ваксината.Какво се случва.Когаъо те ваксинират с векторна ваксина (адтра зенека -спутник и тн) изкуственият вирус постепенно измества "естестввният" И така постепенно епидемията затихва.Така работят всички ваксини.Есинственото спасение е масова ваксинация.Помисли за едрата шарка,хепатитът и туберкулозата -ужасни болести.Защо не боледуваш от тях? Защото са умряли от старост? Хах.Или ваксини?

45

Анджи

преди 3 години

С масовата ваксинация, всеки ваксиниран заразява други. Та те му ваксинират Ковид клетки. И оттам повече болни и повече ще започнат да умират. Вижте в Англия и Израел. След масови ваксинации, огромен ръст на починали и разболели се деца и бременни. Болните не са намаляли. Въпреки че се ваксинират от декември. Това ще стане филм на ужасите. Няма да знаем от кой да се пазим.

44

Анонимен

преди 3 години

Тогава защо отвориха всичко и пуснаха децата на училище?Те освен,че също се заразяват,са и приносители на вируса.Тиквени работи.Заради власт са готови на всичко.