126

???

преди 3 години

През 1980 година при 8,846 милиона население смъртността беше 8,2 на 1000 души население, т.е. на ден са умирали 198 човека. През 2019 на ден умираха по 296 човека при 7 милиона население и 15,6 починали на 1000 човека население. Сега през 2021 умират по над 400 човека на ден при 6,9 милиона население, което е 19 на 1000 починали. Това ли е нормалното? Кое тук е "естествена смъртност"?!

125

Малкоо са

преди 3 години

Пак пада бройката умрели. Естествената смъртност за България е 300 на ден. Тези сега починали са щяли да умрат и без корона вируса. При население от близо 7 милиона е напълно нормално всеки ден да умират хора. 300 на ден е дори малка бройка. Имаме оклоко 2.5 милиона пенсионера. Повечето от тях са уязвими вече болни и инвалидизирани не от вируса, а заради лошото качество на живот и лошата здравна система.

124

Боряна

преди 3 години

Сега ще е по-лесно на учените, вече година, хора не умират от други болести. Остава да овладеем и ковид с ваксината на АстраЗенека и ще настане такъв живот!

123

Анонимен

преди 3 години

"Гербавите били виновни. И защо са виновни, че *** е спец по всичко и не спазва мерки и не вярва в нищо"---------------Ами ако ти не можеш да си отговориш защо "***" не спазва мерки и не вярва на властта (елементарен отговор на простичък въпрос), значи си по-*** от "***".

122

Анонимен

преди 3 години

Старците не се свършиха, ей!

121

Анонимен

преди 3 години

Работя в детска градина. Децата постоянно ме гушкат, току кихне или се изкашля някое в лицето ти.... Как пък не го пипнах този Ковид-19!?! Нито аз, нито някой от останалия персонал. Но в рамките на тази "пандемична" година, две учителки починаха от рак и една получи инсулт.

120

Анонимен

преди 3 години

До 163Не можеш да знаеш какво става в парка, докато трепериш от страх под кревата, повтаряйки няма вирус, няма вирус,...

119

Обективен

преди 3 години

Така де, от мен ли зависи да не се допускат заразени от чужбина да идват в България и да заразяват? От мен ли зависи твоите деца дали ще ходят на училище и ще заразяват всички наред. Разбира се, че отговорността е на управляващите, но те като вещи манипулатори ни карат да се чувстваме ние виновните, за да правят с нас каквото си искат.

118

Анонимен

преди 3 години

Смешни са тези дето от страх от вируса се крият под кревата и оттам викат вирус няма, вие сте паникьори, с орлите ли ще живеете и т.н.

117

Анонимен

преди 3 години

Гербавите били виновни. И защо са виновни, че *** е спец по всичко и не спазва мерки и не вярва в нищо. Все някой друг трябвало да се грижи за него. Затова този екземпляр ще е винаги на дъното на кавала във всяка област во веки веков.

116

Анонимен

преди 3 години

Тези нови щамове май наистина са доста по-заразни от предишните. При мен в работата за една седмица се изпозаразиха толкова хора, колкото през ноември миналата година.

115

Анонимен

преди 3 години

Независимо от каква ви е гледната точка, кови диоти отричащи вируса или нормални хора, вече трябва да ви е кристално ясно кой е виновен за създадената бъркотия: ГЕРБ. Така че опичайте си акъла като гласувате след 3 седмици.

114

Анонимен

преди 3 години

Голям страх бре, с орлите се каниш да живееш. И като цял ден трепериш и четеш статистиките какво променяш. Ако имаш късмет-минаваш през ситото, ако не-към светлото бъдеще.

113

До 151

преди 3 години

Посипвам си главата с пепел за Чехия.Изпуснал съм, че там наскоро е започнала нова вълна на заразяване и съответно нов ръст на починалите. Унгария също са доста зле.

112

Анонимен

преди 3 години

Независимо от каква ви е гледната точка, ковид-отрицатели или паникжори, вече трябва да ви е кристално ясно кой е виновен за създадената бъркотия: ГЕРБ. Така че опичайте си акъла като гласувате след 3 седмици.

111

Тя,Простотията...

преди 3 години

На просто стадо овчарят(който сами сме си го избрали) му е виновен...И след изборите ще сме в блатото,защото пак простаци ще си изберем.

110

Анонимен

преди 3 години

Усещат позитанковците, че Боко пак ще спечели изборите, за кой ли пореден път, и се чудят какви конспиративни теории да развиват. Герб никога няма да допусне комунистите до властта повече, което е и най-голямата му заслуга.

109

Анонимен

преди 3 години

До 149И какво променя това, а и не са малко.Има ли разлика между 1 заразил се на 44 човека при група от 1 милион човека и група от 10 милиона човека? И в двата случая е един на всеки 44 човека.

108

Анонимен

преди 3 години

До 147Бъркаш. Хората над 80 години рядко си стоят само вкъщи. Е, почти всички вече не работят, което ограничава един от основните видове контакти. Обяснението е, че по-възрастните са по-разумни и отговорни.

107

Анонимен

преди 3 години

ХОРАТА НАД 80 г. СА МАЛКО СПРЯМО ДРУГИТЕ ГРУПИ .