8

Анонимен

преди 3 години

......и е огромен приятел на животните.......Огромно приятелство често се среща в българския език! :))))))))))

7

Анонимен

преди 3 години

Само че човек не умира.Смърт няма- умира тялото с което душата и служи в живота в това си прераждане на земята в своето обучение. Има много животи душата.

6

дедо Ташунко

преди 3 години

Красимирчо, защо ме изтри? Какво лошо съм казал? Възхитен съм от постъпката на анонимен 8, благодарих му за това, а ме трият. Така, по навик.

5

Анонимен

преди 3 години

Преди 6 год спасиха едно улично пале. Намерих го в една локва насред снега. Душицата скимтеше треперейки. Лекувах го, а като се оправи го подарих на добър човек, който отиваше на село след пенсиониране. 6 год по-късно отидохме на гости на същия човек в къщата му. Кучето беше станало огромно. Добро същество, но не позволяваше да го галят! Когато влязох в двора, то се разскимтя, замаха с опашка и дойде да се бута в ръцете ми да го погаля!

4

1

преди 3 години

До: 2Не, не съм фен на генерал Аугусто Мутафчет!

3

Ямболски цървул

преди 3 години

Кучетата и другите животни са по-добри от нас-хората

2

Анонимен

преди 3 години

Ако починалият го е хранел и сее отнасял добре с него приживе кучето сее привързало към него. Сега когато се е пренесъл в отвъдното кучето спи на гроба и го пази. Има много такива случаи.

1

Анонимен

преди 3 години

Нека позная: Кучето е специално обучено да надушва коронавирус?А умрелият е умрял от коронавирус?Затова чака истинските му стопани, експертите вирусолози, да дойдат да си го приберат?Не е красива история... но пък модерна!