258

Анонимен

преди 3 години

Тези от ВМРО събуждат единствено погнуса.Не знам кой би се определил с тях и гласувал за такива меккотелли.Хора, опичайте си акъла на изборите.

257

Диана

преди 3 години

До Иван Иванов"Всеки има право да обича и да бъде обичан...Заради такива като вас хиляди хора остават сами без любими хора поради страх от създадените предразсъдъци"Да обича не означава да прави секс! Има твърда граница между обич и любов и когато тя се заличи няма нито обич, нито любов - едно извращение се получава, където нищо не е такова, каквото изглежда..Много по-добре е човек да е сам, да се концентрира върху проблема си и да го реши, отколкото да потъне в разврата и да съсипе живота си

256

Диана

преди 3 години

До Бай ГаняВ нашата народна медицина има диагноза за сексуални проблеми, при която се лекуват хора, отдали се на мастурбация - това са хора, бягащи от хората, мастурбиращи много, изглеждащи болни и чувстващи се болни, разстроени...След прилагането на определено лечение, тези хора се оправят...Слушах от англичани и че хомо-то се ЛЕКУВАЛО с молитви...Съвсем определено има някакъв здравословен проблем при някои от тези хора, но определено не при всички..И именно те са тези, които правят проблемите

255

Диана

преди 3 години

До СУПЕРФИЛОСОФAТочно защото много хора мислят като теб, че политиците са нещо сбъркано, затова и нямаме политици! Политиката е много важна професия, осигуряваща функционирането на обществото - видя как ни размаза БСП с нейната политика на преход, така хубаво ни размаза, че вече 30г. не можем да застанем на краката си! Всеки неформален лидер трябва да се пробва в политиката ако искаме да имаме добри политици, решаващи ефективно проблемите на обществото и държавата...

254

Читател

преди 3 години

Тези от мижавата партийка вмро,преди 4-ти април,могат да обявят "война" дори на Северна Корея,на САЩ,на Русия,за да баламосат най простата част от моите сънародници и да си занесат дебелите *** в следващия парламент.Това е сбирщина от магьосници,демагози,популисти,които следват единствено и само личния си интерес.Днес се запъват Сев. Македония да е извън ЕС. Трик,с който заблуждават неориентираните българи.След изборите,дебелият ще вдигне "бариерата",за да тръгнат съседите към Брюксел.

253

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам им успех на ВМРО и да влязат в парламента!

252

Разбирам го

преди 3 години

Отчита дейност Джамбаза.Знае че нас българите в Европейския парламент не ни бръснат за слива,но нали трябва да си оправдае заплатата от 10-15000 Евро.

251

sd

преди 3 години

ВМРО сте руски отпадъци! вие сте най-големите сбърканяци, но по-сбъркани са тези дето вярват на лъжите ви. Ако Иван Михайлов беше жив щеше да ви дере живи!

250

Сульо

преди 3 години

До Анонимен 297А , палци, искаш да кажеш ще се стиснеш ЗА палците и ще стиснеш халката, ама ще ти е трудно то това постоянно разширяване...Такива сте вие и никой не ви иска.А като влезе ВМРО, ще забрани напълно гнусната ви пропаганда.

249

Реалист

преди 3 години

Долнопробно ***.

248

Анонимен

преди 3 години

Кво се пениш бе .|. ще има ЛГБТИ, *** и гей закони като във всяка нормална демократична държава! Хората сами ще казват какви точно се чувстват и какво им харесва! Ще стискам палцо ВМРО да остане зад борда на тия избори!

247

Ganjo

преди 3 години

до 295 АнонименНаистина ли не знаеш,че ние ,включително и ти,му плащаме заплатата на това ***.Всяка държава сама си издържа Евродепутатите.

246

Анонимен

преди 3 години

ае великите нагли *** що не плащат заплатите на връзкарските си некадърници в европарламента които си избиррат а европейските граждани трябва да плащат на наглите връзкарски некадърни наглеци? да си ходи в чакгаджийската република и да му плащат заплатите великите връзкари тъпанарски чалгафони защо като някоя въшка на главата европейците някакви некадърници връзкари чалгафони трябва да живеят?

245

Loyko

преди 3 години

Не разбрахте ли? ,,НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ,НО ВСИЧКО Е С ПАРИ''

244

Бунгар

преди 3 години

До 277 АнонименПардон! Юриста-гений.

243

Анонимен

преди 3 години

До Нямте ли срамаИма. Аз не съм. И не ми е любопитно. Ти как се докара така?

242

Нямте ли срама

преди 3 години

Няма мъж който поне 1 път да не се е подал на това от любопитство.И съдите тез на които им е харесало.

241

Истината

преди 3 години

Лъжат сега всички като за световно .Винаги е така преди избори.после се правят на умрели лисици.Помня за Борисов как ме излъга лично като обеща че ще махне новите на търски от националната телевизия.

240

Бай Ганя

преди 3 години

В учебниците по медицина като заболяване е правилното място.

239

Ванко

преди 3 години

Защо ли ми се стори че модераторчетата тук най безпардонно ми изтриха коментараДемокрация бате, в Сорос бгТа така, пак казвам, аз съм гей, харесвам мъже, не се срамувам от това но и не го натрапвам на околните. Против *** мейнстрийма и гей парадите съм, поради причината че такава показност е излишна и само настройва обществото повече срещу хората с различна сексуалност!!