73

Анонимен

преди 3 години

И от спутник вече има смъртни случаи, гледах в Youtube

72

голЯмия бизнесмен

преди 3 години

Тц, тц, нали много натискахте, имаше огромни опашки, нямаше да стигнат за всички? Не е готино, че X на брой човека са жертва на най-добрата ваксина, но пък акциите скочиха, някой друг милиард влезе по сметките... няма как

71

Анонимен

преди 3 години

Потрес! Как може да разрешат ниско ефективната ваксина Астра - 64% ефективност и много случаи на тежки странични ефекти и смърт, а руската Спутник V - НЕ !? с 92% ефективност и без смъртни случаи?!? Надявам се да дойде правителство, което да мисли за собствените си интереси повече, отколкото да се клани на Запада, на ЕС и Щатите! Унгария е един добър пример, браво!

70

ЗаПознат

преди 3 години

Всичките познати които се доредиха да се ваксинират изкараха нещо като грипче 2-3 дни. Предполагам че ако човек не е съвсем здрав, не трябва да ползва Астрата, че може да не издържи, а Пфайзер-а. То и първоначалната препоръка беше такава. Астра за под 55г. Но после нали нямало ваксини, та решиха да я слагат и на младо и на старо. И сега тотален стоп.

69

до74

преди 3 години

То па за другите ваксини някой носи отговорност.Никой не прави такива статистики.

68

Анонимен

преди 3 години

Ние сме най-бедни в ЕС за да правим каквото прави Дания!

67

Tonita-7

преди 3 години

Ще оставят ваксините да отлежат за известно време,след което ще ги пуснат отново същите!!! На печалившите честито:(

66

До 48

преди 3 години

Плондери са такива като теб,които вместо да се раздвижат и отслабнат ходят да си бодат ваксини,които уж да ги защитят т.нар. ковид,който коси(както и всеки грип) предимно дебели любители на софрите!

65

Анонимен

преди 3 години

Сега с какво ще продължи доброволната евтанизация?

64

Анонимен

преди 3 години

Безопасни били , но не носят отговорност за последиците. Всеки си носи сам отговорност и не може да съди създателите на ваксината .

63

Анонимен

преди 3 години

При положение, че ваксините ще са един вид задължителни по желание защото ще ни изнудват със зелени паспорти, не смятате ли , че малко повечко трябваше да се постараят?

62

Анонимен

преди 3 години

И с ваксини и без ваксини - всички ще умрем.

61

До 69

преди 3 години

Не,изобшо не е тъпо сравнението !Защото вие всекидневно извършвате актове на постепенно самоубийство , а сте се хванали за съмнителен единичен казус,който не доказан.Не можеш да пиеш всяка вечер,да пушиш,стероиди,ГМОта,да си заприличал на бъчва пълна с холестерол,да не си извървял 100метра пеш през деня,да си поел една камара консерванти, а да имаш претенции ,че някой те убива с ваксина...Абсолютни профани !!

60

до 69

преди 3 години

Защо? Щото поркаш като смок и не ти изнася нали? алкохола убива, той не прощава, кренвришите и те и цигарките дето смучеш и те нали знаеш? И то убиват със сигурност , а не като ваксините, с които впрочем и ти си набоден още от дете, ама сега напълнихте гащичките, щото сте страхливи като полски мишлета :)

59

Анонимен

преди 3 години

До ДокераСравнението ти е много т5 ъпо, меко казано.

58

До 67

преди 3 години

А други бози кога?

57

Анонимен

преди 3 години

11 държави прекратиха "боц-боц" с Астра БозатаАвстрияЕстонияЛитваЛатвияЛюксембургКипърДанияНорвегияИсландияИталия БългарияСписъкът расте!

56

Анонимен

преди 3 години

До: 64Много яко сравнение направи обаче: Между ваксина и алкохол!ХА-ХА-ХА, наистина се развеселих!Значи, ако изобретят ваксина, на която най-честият и страничен ефект е състояние на опиянение се записвам първи в списъка, да знаеш!Особено ако е на аванта!

55

Анонимен

преди 3 години

Да се разберем. Всеки ваксиниран, умрял от инфаркт, инсулт и т.н. оттук-нататък ще да е умрял заради страха. Да не се обвинява хубавата ваксина.Ама-ха...

54

Докера

преди 3 години

От алкохол годишно в света умират СТОТИЦИ хиляди ! От Ваксините от СТОТИЦИ хиляди годишно умират единици ! Правете си сами аритметиката !!!