51

Анонимен

преди 3 години

На *** всички ваксини и отговорните в затвора

50

Юдеи-Семит-Глобалист

преди 3 години

Сатанист-Комунист-Масон-ЗиЖинПин!

49

Анонимен

преди 3 години

Заради 2 милиона и 600 хиляди починали в рамките на 12 месеца в целия свят от "спорна" болест, ние искаме да тестваме с непроучени във времето препарати 8 милиарда човека, което си е тотален експеримент. Няма никаква друга логика освен просто бизнес.

48

Анонимен

преди 3 години

И аз се ваксинирах и освен температура нямам други оплаквания. Спирането на ваксинацията е престъпление.

47

Бай Дън

преди 3 години

ваксинирай БледоЛиките, плана на Пекин за Геноцид над Бялата Раса е на пълна скорост! Холокост, за това ти плащаме!! С любов, ЖиЗинПин

46

Анонимен

преди 3 години

С автоимунно заболяване съм, но работата ми изисква постоянно пътуване и срещи с много хора. Преди две седмици спо препоръка на лекуващия ми невролог се ваксинирах с Астра. Никакви странични ефекти нямам. Работата е, че тази ваксина заедно със Спутник са векторни, т.е. почиват на вече проверени технологии, за разлика от Пфайзер.

45

Анонимен

преди 3 години

До Спортистка Личи си че си спортистка, без да се засягаш. Тези изброени проблеми НЕ са контраиндикация, а напротив, те правят жената точния кандидат за ваксинация. Споменават ги не като противопоказания, а като ЕВЕНТУАНО обяснение за смъртта. Най-вероятно това са и причините за смъртта, което обаче не променя факта че Астрата не особено читава ваксина. Но пък понеже е евтинка, Баце е накупил от нея основно.

44

Анонимен

преди 3 години

ОтТок???? Това да не е водопровод? Пеише се ОТОК!

43

Мазен хазар

преди 3 години

Хайде на ваксинитеееее! Кой разбира, тук се спираааа! 2 за левчееее!Бай уан, гет уан фриии!Ай да видим след 2-3 години като започнат истинските последствия как ще е. Тогава пък със сигурност няма да има причинно-следствена връзка. Тея сега не искат да си признаят, а след години плебса ще е забравил и даже още ваксини ще иска.Жалко за жената!

42

Муахаха

преди 3 години

Ами сега?! Боцкай Барба Ганиос-ците с НеКачествени и Опасни Ваксини - техният живот не струва пукната пара!

41

Анонимен

преди 3 години

До СпортисткаБългарите се лекуват с лекарства за овце, защото като биологичен вид са по близо до овцата отколкото до Оксфордския хомосапиенс. Затова се е получило така. Снабдете се и Вие с лекарството за овце(приятелски съвет)

40

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСъвпадение ще да е, не е от тоягата! хаха

39

Готин

преди 3 години

До АнонименНе стотици са обречени ако си я бият.

38

Анонимен

преди 3 години

Причинно-следствената връзка между вчера и днес , че Бойко трябва да хвърли кърпата!

37

Спортистка

преди 3 години

Покрай този ковид обогатих доста от знанията си. Не бях чувала за човек с наднормено тегло и 100% запушени съдове да се чувства здрав и да отиде да се ваксинира. Чувствам се невежа. Дори жената предварително да е проявила небрежност към себе си и да не се е консултирала с лекар, преди ваксината, нали питат всеки за алергии и други. А и наднорменото тегло няма как да се скрие. Но едва ли някога ще разберем истината.

36

Анонимен

преди 3 години

Ох, писна ни!Оня шизофреник по обяд обяви, че спира имунизациите с тая химия. Два часа по-късно - щяло било да се мисли. То два часа нямаме една и съща информация.По-шизофренно управление не знам да има по света!Сигурно някой батко пак му е дърпал ушите, че не налага западните б- ок лу- ци тук!

35

Нещастници

преди 3 години

Нормално, който умрял умрял от първата доза, да видим колко ще оцелеят за втората...

34

Активист на БСП

преди 3 години

Тия смятат след седмица да продължат да убиват хора с Астра Зенека

33

Анонимен

преди 3 години

Интересен феномен е, че ако жената не беше ваксинирана, със сигурност щеше да е починала от ковид19

32

Антиваксър

преди 3 години

Кво става стадо ? Боцкате ли се ? Друсате ли се ? Почнаха ли вече смъртните случаи с ваксинките ? Оооо чакайте има време ! Тепърва отровата в тея ваксини ще почне да мори ама яко