23

Анонимен

преди 3 години

Не знам голямо здравно невежество ли има в България или голяма тъпотия.В статията е написано,че много рядък ген е открит 2019 .Този ген е носила майката и децата и който са умирали.Логично е било до това откритие да заподозрат в убийство майката.След откритието нещата се променят.Законите в Австралия и правосъдието си е на мястото.Идея си нямате,колко уредена страна е .

22

пецата

преди 3 години

"след като ражда четири деца едно след друго, всяко от които, като бебе, умира от естествена смърт за период от 10 години."нищо не разбрах но е много интересно статията е част от либералфашистката пропаганда, а в австралия тази статия е насочена към жените по затворите които също имат права да гласуват...сещате се нали

21

sherlock

преди 3 години

размуно съмнение!?!?!

20

А сега сериозно

преди 3 години

До Handel А сега и аз да ти кажа нещо(за информация - не съм автор на рапърски песни)Комичния случай описан от рапъра Джек, няма нищо общо с този случай. Никой от паталозите не е открил следи и доказателаства за насилствено задушаване. И съдебното решение е взето само на базата на липса на друго логично обяснение в момента. Тъй че в случая, от едната страна свидетели няма никакви.

19

WW

преди 3 години

Коментиращите по-долу, успявате ли да разберете смисъла на написаното или сте догматизирани диваци тънещи в непрогледна тъмнина!?

18

Анонимен

преди 3 години

Чакайте сега... да не искате да кажете, че правосъдието в Австралия е некомпетентно?Ами това не беше ли една велика демокрация от която трябваше да се учим???

17

Handel

преди 3 години

"Неотдавнашните генетични открития следват стъпките на по-ранни експертни медицински становища,"Винаги можеш да намериш "експерт", който да потвърди каквото искаш. Което ми напомня един разказ на Джек Лондон (за информация - автор на рапърски песни) за съдемната система при катайците - всяка страна вика свидетели. Като свършат с викането на свидетели дъфията ги преброява - и печели този, който е повикал най-много свидетели.

16

Д-р Исня

преди 3 години

"Това се получава, когато е позволено да спиш с брат си..."Така е! Само за това има да доизлежи още 2 години.

15

Анонимен

преди 3 години

Това се получава, когато е позволено да спиш с брат си и да правиш деца на братовчедка си! Сори, но обществата в които тази практика съществува от стотици години са обречени на все повече генетични аномалии! Сещате ли се защо Англия, Германия и някои други с много аристократи си внасят индийци и източноевропейци? Жокер трябва ли?

14

Д-р Исня

преди 3 години

Покрай шумата изгаря малко и зеленото.

13

През годините

преди 3 години

В САЩ над 190 доказано невинни човека са били екзекутирани със СМЪРТОНОСНА ИНЖЕКЦИЯМоже да сте вие следващият!

12

Ресио

преди 3 години

Какяа и е градинката

11

Мъж

преди 3 години

Много е хубава

10

Бай Иван

преди 3 години

Демокрацията и либерализма се извратиха тотално, правата на социопатите, *** са най-важни ;) !!!

9

До Татарлъ

преди 3 години

В нейния случай доказателствата са били под съмнение, но в някои случаи са стопроцентови !

8

Татарлъ Джамбаз

преди 3 години

Ето затова в цивилизованите държави няма смъртна присъда но на *** това няма как да се обясни щото той е *** ***...

7

Анонимен

преди 3 години

Тази статия я е превел чичко Гугъл, а после накой нередовен я пипнал тук-там.

6

Анонимен

преди 3 години

Не знам фактите, но това звучи прркалено изкуствено. Някак изсмукано от пръстите. Освен това, зящо ни го аъобщавате това?!? Сякаш имаме нещо общо с неща станали в Австралия!

5

Аха до 2

преди 3 години

Хайде първо институциите да решат, че е имало грешка, пък после медиите да пишат за генетика, право, криминалистика.

4

Анонимен

преди 3 години

"НЕЙНИТЕ обвиненията срещу НЕЯ бъдат премахнати"?????А бе в този сайт стандартът на правопис, цитиране, превод и т.н. съвсем е ударил дъното и здраво копае нататък!