19

ББ

преди 3 години

Поклон!!!

18

MAVİ TATAR

преди 3 години

jena ot naroda ...tocno tam e istenskiyat covek obeknoveno ne go zabelezvame do nekoy ekstren moment ...pojar...ili podobno spi vecniyat si sın niye nema da te zabravim....

17

Krom

преди 3 години

До Чебурашка - случилото се с тази жена не е повод за любимите спорове на русофили срещу русофоби. Можете да си ги мерите в други статии. Тук, просто уважете човещината.

16

някой

преди 3 години

Бог да я прости, нека повече такива хора да има !

15

Анонимен

преди 3 години

До 17Хората отидоха на запад когато започна прехода,когато изкормиха заводите ,изнесоха парите,приватизираха и ограбиха някои и т.н.Хиперинфлация и обезценяване на лева.Сега когато БГ се възстановява,грабителите бягат навън от правосъдие,този период,днешния не е предишния,за да слагаш всички под един знаменател.Да,болногледачи се търсят в Италия,Германия,защото техните не стават,но колко хора в БГ могат да си позволят болногледачи на възрастни?

14

професор пръц

преди 3 години

Тиквата и другите политици на прехода прогониха голяма част от българите по чужбина,където да слугуват на всеки...сигурно такъв е случая и тук...дано има някой горе,който различава доброто от злото и всеки да си получи заслуженото...

13

КЛ

преди 3 години

Надявам се подобен героизъм да породи дебат в обществото. За истинска промяна на ценностната ни система. Подобни хора да са на почит и за пример. Не съмнително забогатели субекти с тъмно минало. И в самата България имаме такива герои. Особено при бедствия. Все още е останало нещо човешко и при нас. И искрено се надявам да не изгасне.

12

Анонимен

преди 3 години

Светла памет на Наталия!Почивай в мир!Хората от региона в Италия ще те помнят завинаги,чест и признателност за една обикновена жена!В градчето Брунате над езетото Комо поетаПенчо Славейков е техен кумир,запазена е стаята където е живял последните си дни с неговата спътница Мара Белчева,паметна плоча на стената на къщата,негов бюст паметник в двора на библиотеката.Кметството с българската общност организира чествания, рецитали,има и италианска фондация на негово име за промотиране на млади поети.

11

Ф.С.В.

преди 3 години

Един българин 2012 г се удави в Съсекс Англия спасявайки момиченце--Той го спаси -но себе си НЕ!! 2013 г получава посмъртно Орден за Храброст от Кралицата!! Пламен Петков се казва!! героите в истинският живот са безлични -помнят се само такива като Пабло Ескобар и Боко Кратуната!

10

Анонимен

преди 3 години

Браво, жалко че се е върнала.

9

ЧЕБУРАШКА

преди 3 години

Днес нещо не сварих да захлебя по политическа линия, но ще опитам да наваксам следобеда. Бройка гоня! Деца раня!

8

Krom

преди 3 години

До Чебурашка - Засрами се бе, де6ил! Хората отдават почит на жената изпълнила човешкия си дълг! А ти "блесна" с "размисли". Коментара ти предизвиква отвращение. На Наталия, Светла и памет и да почива в мир!

7

Анонимен

преди 3 години

Свалени знамена, паметник, героизъм. Заради човещината.По това се различават човекът Наталия и тролът чебурашка.

6

Съгласен съм

преди 3 години

Колко добре казано " Това са хората, които трябва да се почитат и помнят, а не престъпниците"

5

Анонимен

преди 3 години

Жалко, че тези всеотдайни хора не са в родината си. Почивай в мир. Много геройска постъпка и пример за много хора по света!

4

Анонимен

преди 3 години

Все още се срещат добри хора! Това дава някаква надежда за бъдещето!Тази жена ще отиде в Рая!

3

Анонимен

преди 3 години

Вечна и' памет на нашата сънародничка Наталия Бельова. Браво на италианците за тяхната благодарност.

2

ДДРОнег

преди 3 години

Смела жена е била и браво на италианците за жеста !!!

1

до 1

преди 3 години

Рак с метастази да те претопи като масло в горещ тиган.