33

V

преди 3 години

Предимно общи глупости сте написали. Всеки знае вече кога ще има покачване на основните валути и кога спад .От сега на татък волатилноста ще става все по малка заради трейдърите но цената им ще расте щото печатат по малко от държавите и щото много капитали трябва да отидат там .Това не означава че няма риск. Етер беше пробит на времето и бяха откраднати много пари а биткойн само Сатаошито е гарант че ще има само 21 милиона биткойна. Тоест Сатаошито може да пусне колкото си иска по всяко време

32

Да

преди 3 години

Започнах с 500 лева в момента имам 2000 долара.

31

Съвет

преди 3 години

хахаидеята е да купиш на 0.01-0.10 5000 броя на стартъп и да продадеш когато достигнат $5-10Послушай ме няма да сбъркаш

30

Анонимен

преди 3 години

Вторник купих едни акции за 480$ и петък ги кеширах за 520$ Имам едни на 78$ , в момента са на 81 и чакам да ударят 90$ и да ги отикам и тях.

29

Анонимен

преди 3 години

Инвестиране в образование, не в цуротии.

28

A3

преди 3 години

ami wajno e koga ke se spuka balona. naj prawilnata investicija e w goshko, shtoto na koleda widnagi e mnogo wkusen. a i winsko trebe za swinskoto. aj nazdrawe

27

Анонимен

преди 3 години

Че не е златонкато това на снимката и рано или късно ще струва точно 0.

26

Анонимен

преди 3 години

Какво да знаем, преди да инвестираме в криптовалути?Необходимо е незабавно справяне с българското национално анти-акълие и тесногръдие!

25

Анонимен

преди 3 години

Който има излишни пари може да инвестира.Който няма за хляб и да знае, няма как да инвестира.За такива инвестиции пари на заем не се взимат!

24

Danyboy

преди 3 години

Балон или не, дреме ми. Започнах с 5$ които в момента са 150$, и това само от покупко-продажби. Не съм "копач".

23

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е инвеститорите в криптовалута да четат всички статии за принц Хари и Меган в dnes.bg, защото съветите в тази статия са точно на нивото на статиите за онези двете издънки.След това да отидат някъде другаде за съвет.Сериозно - може ли да пишете в материал за финанси - "да развият усещане как работи пазарът"?

22

Анонимен

преди 3 години

'' Какво да знаем, преди да инвестираме в криптовалути? ''....................че не трябва да инвестирате в криптовалути

21

Ужас

преди 3 години

Трябва да знаете едно - човешката алчност взима връх! Почти винаги! На 99% алчността ще замъгли всичко, защото колкото да са уж перспективни и бъдещето тези крипто валути, то в момента са движени само и единствено от алчност, без друго покритие! Много големи играчи има, уж са много печени, всичко знаят, ще развиват теории, но повечето от тях ще ги погълне алчността и накрая ще се чудят какво е станало. Алчност, дивотия, хаос, псигическа нестабилност. Това е.

20

Анонимен

преди 3 години

Какво да знаем, преди да инвестираме в криптовалути?--------------За да, инвестираш в каквото и да е било трябва акъл и мнооого пари!!!!!!-))))ПС--------Неписаното житейско правило - "Пари при пари, трохи при трохи"!

19

Тошко Накамотов

преди 3 години

Мале, мале... днесаджиите пишат за крипто... Фейспалм х3!

18

Анонимен

преди 3 години

много се *** и краде.

17

Анонимен

преди 3 години

Всички сте абсолютни олигофpени :)))))))))))))))))

16

Всички знаем

преди 3 години

Не ни трябват нито знания, нито образование, нито обща култура, нито езици, не ни трябва нищо освен един каскет и благословията на един Тул*уп и един Шиши. Съдействаме на някакви умни амбициозни хора чрез местана власт да им осигурим достатъчно добри условия за "копаене" на биткойни и др. криптовалути и като се съберат достатъчно ги удряме с медийна акция, а за "изкопаните" милиони никой не пита даже къде са!

15

Сократ

преди 3 години

Аз знам, че нищо не знам! И не искам нищо да знам - за криптовалутите!!!

14

Чичо

преди 3 години

Тая статия е едно голямо нищо. Какво трябва да знаете за криптовалутите за да инвестирате - явно нищо, нищо не трябва да знаете за да инвестирате