64

факт

преди 3 години

значи вируса бяга от зеленото!?

63

Анонимен

преди 3 години

Тия извънземните ги ваксинираха )

62

Анонимен

преди 3 години

Ако Хитлер може да види това, което се случва в момента в Израел, ще зарипа тиролски танци - фашизмът все пак побеждава!

61

Анонимен

преди 3 години

Израел се връща към НОРМАЛНИЯ живот?!? Че кое му е нормалното да дамгосват хора като животни,да ти забраняват да влизаш на концерт или в обществена сграда,ако не си ваксиниран (независимо от причината), да нямаш право на избор за собственото си тяло и живот? Кое му е нормалното някой друг да решава вместо теб къде можеш и къде-не да ходиш, какво можеш и какво-не да правиш, и то само въз основа на нещо недоказано, нееднозначно и невъзможно да бъде приложено от всички? Мерси на такова НОРМАЛНО!

60

Анонимен

преди 3 години

Заглавието ви е "Израел се връща към нормалния живот", а всичко в статията говори : "в Израел се налага НЕнормалния живот". Надявам се го правите от обикновена тъпотия, а не от целенасочено усилие да ни рекламирате "новото нормално".

59

Анонимен

преди 3 години

Интрото на статията описва един нормален ден - като нещо луксозно и трудно достъпно..вече може да получите нормалния си живот обратно само ако се ваксинирате ...усещате ли какво правят с нас?

58

Анонимен

преди 3 години

Робската психика винаги е била налице при тях. Това не е живот- кукли на конци. А след няколко месеца, като мине имунитета- старата песен на нов глас. Пак затваряне, боцкате и т.н.. Хитлер ще им се види като невинно момченце пред това, което ги очаква.

57

Анонимен

преди 3 години

Дааа по 800 900 заразени на ден в Израел през Декември сега по 3000 на ден след ваксинацията, нормално та дрънка.

56

Чоко

преди 3 години

За съжаление ,тези хора се заселиха в Палестина но си отидоха с робската психика, насаждана им две хилядолетия. Този път обаче няма жълти звезди по дрехите а зелени паспорти. Тотален и посевместен контрол. Сега остава неваксинираните , грижейки се за тяхното здраве, да бъдат натикани в специални зони /концлагери/. Защо ли я нямаше тази електроника преди 75 години.

55

Сертифицираният

преди 3 години

"Израел може да се похвали с едно от най-високите нива на ваксинация в света, като над 50%"Много едностранно поднесено, но пък емоционално! Почувствах се гадно за дето не искам да се инжектирам:((( Нищо де, израелтяните си следват стриктно препоръките, кралицата вече кара с колан, всичко си е почти както преди.

54

Анонимен

преди 3 години

все едно нямало корона, но пък зелени карти, маски и тн :) Ако искате да посетите място, където по нищо не си личи, че има Корона, елате тук в Швеция. Нито маски има(освен тук таме някой чужденец), нито пък някой ще ви спре да влезете в заведение, мол или където и да било другаде!

53

Анонимен

преди 3 години

Мда, по 3000 заразени всеки ден там. Нормално?...

52

О, Не

преди 3 години

Никакъв свободен живот не е това.

51

Анонимен

преди 3 години

До НФСБТе пък щото другите нямат странични ефекти... Не виждаш ли, че просто водят война за пазар? Ако не я очернят, както е по-евтина ще измести другите от пазара. Затова сега я атакуват. Иначе починали след Пфайзер има много. Модерна минава между капките и най-малко се говори за странични ефекти от нея за сега, но това не значи, че и при нея няма.

50

Stalinista

преди 3 години

В Австрийските медии говорят за 5-ти локдаун в Израел, никой не сънува и разхлабване на мерките

49

Анонимен

преди 3 години

До НФСБ 52 понякога е и до пари АстраЗенека е някъде 7 пъти по евтина от тази на Пфайзер , Модерна е най-скъпата Ама имаше някакъв момент ,че АЗ до юни ще е на производствени цени после ще започнат да си начисляват някаква печалба , респективно ще поскъпне и тя

48

НФСБ

преди 3 години

не ми пука за руснаците и техните терзания или за тяхната " ваксина" спутник V, важното е тука да се ускори имунизацията на населението, при това преимуществено с иРНК ваксините, когато купиш скъпото, винаги излиза по- евтино! ЕС направи голяма грешка с поръчването на толкова огромен брой дози от Астра зенека, не съм специалист за да кажа добра ли е- лоша ли е, но факт е че има доста странични ефекти, че дори и починали хора

47

Анонимен

преди 3 години

До Ул. Арбат, Москва 48 В Русия ваксинацията изобщо не върви Имат само 4.7 млн ваксинирани , което е малко над 3% от населението В Москва ги дават към 6-7 процента ваксинирани

46

Анонимен

преди 3 години

Ще мине време някой друг месец , ще започне съвсем да се изяснява картинката , помагат ли наистина ваксините или обратното Бидън иска до края на април да има 100 млн ваксинирани Израел са ваксинирали над 56 % от населението си , или 5.1 млн души . От тях 4млн са с две дози В момента САЩ са с почти 20 % от населението с 1 доза , над 60 млн души А към 30 млн са с две дози

45

Ул. Арбат, Москва

преди 3 години

Никой в Кремъл не може да отговори на въпроса защо въпреки масовата ваксинация в Москва смъртните случаи от Ковид-19 не само не намаляват а дори се увеличават.