42

Анонимен

преди 3 години

Тренирането със свободни тежести е страхотно лекарство против депресия и слаб организъм. Където ходя, залата е голяма колкото паркига на мол и 99% от времето в площ от 20 кв. метра няма никой покрай мене. Може би поради факта, че почти НЯМА хора.

41

До 42

преди 3 години

Абе търтей шишкав хайде изкарай едно научно изследване, което да доказва че някой се заразява във фитнес бе глупендар. И като се зарази какво във фитнесите възрастта е такива , че смъртността е 0,01%. Да не говорим че си е избор на хората къде и какво ще правят. Ти като искаш си живей у вас до края на жалкия ти живот и не давай акъл на хората какво да правят, чуваш ли търтей

40

Учен

преди 3 години

До 43, слушай търтей, като си неграмотен на тема физическа подготовка не давай акъл, чуваш ли бе ***. Как може само неграмотни хора да се изказват тук. Фитнесът е здраве, най-бързия начин да си свалиш дебелия мазен *** и гумите Мишелин около корема, които ги имаш. Това с никоя друга тренировка не става, ама тъй като сте неграмотни на тема физкултура такива коментари получаваме само от неграмотни шишковци

39

Анонимен

преди 3 години

фитнесите са отживелицаСамо на открито се спортува безопасноА във фитнесите отдавна трябваше да мине здравно министерство и да им изрине *** с които зарибяват младежите.Срамота.Извинете се, бе, както е казал един политик.

38

Анонимен

преди 3 години

"тук никой не идва болен"???Но... болен си тръгва.Ха сегаКолко време смятат да работят в този бранш.Защо не успяха да се адаптират??Кой толкова им е длъженИ като протестират какво?Мутренските времена свършиха.Като имат толкова сили, да отида да копаят на село.Не е срамно. Даже е полезно. На чист въздух.Фитнесът беше на мода преди пандемията.

37

Учен

преди 3 години

Моля всички търтеи, които не могат да направят 5 лицеви упори без да попаднат в интензивното с мини инфаркт и не са стъпвали във фитнес през живота си да не споделят *** си мнение за спортуващите хора ОК. Прочетете някои изследвания и ще ви светне, че фитнесите са номер едно превенция срещу повечето заболявания включително затлъдтяеането, от което страдат 90% от коментиращите. Здравето е номер едно, финтесът и силовите тренировки са здраве, аман от комплексари!

36

Анонимен

преди 3 години

Е, те нали сега се опитват да ни убедят, че дори да сме абсолютно здрави пак сме вирусоносители и опасни, и единственото, което ще ни направи безопасни е да се отровим с няколко ваксинки.

35

Анонимен

преди 3 години

До 37Очеизвадно нямаш никаква представа от спорт и биология. Не че не сме тръгнали и по планините, но едното натоварване няма абсолютно нищо общо с другото. Анаеробното натоварване работи по друг начин. И определено има предимства и спрямо борбата с Ковид. Един от най-добрите начини да си подобриш инсулиновата чувствителност е да изпразваш редовно глюкогенните си депа, а това става с тренировки с тежести, а не бягане или разходки в планината (не че и това не помага).

34

До 32

преди 3 години

Баба ти си е правила фитнеса на полето.Айде грабвай мотиката и ти,да видиш как добре ще се почувстваш.И витамин Д ще събереш за зимата и няма да дишаш потта на такива като тебе фитнес маниаци.

33

Анонимен

преди 3 години

Желаещите да тренират да тръгват към планините-хем полезно,хем здравословно.А собствениците на фитнеси да не се оплакват-не са за жалене.

32

Анонимен

преди 3 години

А откъде знаете,че никой не идва болен?ПСР тестове ли им правите на входа?>

31

Хх

преди 3 години

Кауфланда.....както една овца е написала...бил от съществена нужда...така да е.Технополис, Техномаркет, Джъмбо, Шоуто на Рачков - те каква стока/услуга продават, че без нея да не може да се живее в условията на ,,ужасна,, пандемия ?

30

Анонимен

преди 3 години

"Да разчитат на държавата". Само дето 1/4 от оборота им е на светло! Всички се водят на минимална и им бе добре до пандемията. Като им определиха 24лв. на ден без да работят се оказаха нищо пари. Нищо, че преди са плащали данъци и осигурови върху 19лв.на ден и парите са им стигали!!!! Сетете се от първи път за какво идва реч. Много са без вентилация. Скупчени уреди и без пандемия задушно. Някои се чистят 1-2 пъти годишно! Ами како, той идва в инкубациония период когато няма симптоми. И ръси яко!

29

Анонимен

преди 3 години

ПСР ли им правите във фитнеса, че сте сигурни?

28

Анонимен

преди 3 години

Стоенето вкъщи било здраве, а тренирането те разболявало. Това чакат да чуят мързеливците. Немърливи към себе си и тялото си...

27

хаха

преди 3 години

тука само мързеливи дебели философи на тема вируси пишат. Нямат и 2 часа спортна активност през жалките си животи ама акъл дават и мерки въвеждат :D :D :D фитнесите били бардаци, фитнесите били за комплексари, фитнесите били за ***. В това време докато пишат тия идиотщини жените им се ...с хора от фитнесите :D ае лек ден

26

Хах

преди 3 години

Никой не идва болен, обаче става носител на вируса, кара го асимптомно и отива на кафе с приятел, заразява го и после приятелят му предава вируса на родителите си, които са на по 70 години и свършват с тръба в устата. Панимаеш?

25

Taню

преди 3 години

До joeТочно затова не стъпвам на подобни места - пълно е с въздyхари, дето миришат на лук и само пuчки са им в главите...

24

Анонимен

преди 3 години

Е тук не е въпроса дали някой идва болен, а как си тръгва

23

Anonymous

преди 3 години

Разбирам, че много хора работите в Кауфланд, но това не значи, че не е най-големият инкубатор на вируса, ще ме убедят, че мислят за здравето на хората, когато мерят с еднакъв аршин, тоест ресторанти, фитнеси ок, но Джъмбо, Кауфланд и т. н. също!