42

Диана

преди 3 години

Какво друго може да пита Нинова освен нещо за хвърляне прах в очите...Какво ще направи като знае точните цифри - нищо! Но трябва да каже нещо, значи...Да се махат тези хора от политиката част по-скоро - само с тях се занимават подопечните им из цялата страна : и лъжат и мажат и манипулират и хитруват, извъртат, крадат, копират само и само да покажат робсското си преклонение пред повелителя им...Представяте ли си колко хора ще освободим от робството на БСП когато ги махнем от политиката най-после

41

Димов

преди 3 години

Гражданката да каже защо Костов я уволни от Мин.съвет,Защо Станишев я уволни от Мин.съвет-по 2,5 год.работа.Сега, както иска да става Мин-ка ,кой ще я уволнява -за/ добрата/ работа.Или БГ ще стане както през 1997 год.

40

iIvo I.

преди 3 години

ot KOGA SELOTO STANA GRAD ?

39

Тикволандия

преди 3 години

До BACKO: Пак си извадил този копи/пейст, но този път си се обявил за "Васко". Лепенето на етикети си е гербаджийска тролска практика от край време. Но на бат'ти Бойко след изборите ще му залепим на задните части един етикет "непотребен" и това ще му е краят.

38

пенсионер

преди 3 години

До АЗ питам - Защото не може никой да е по умен ,можещ и успял от тях .Когато вземахме по 3 долара заплата съм издържал студент по ИТ и знам какво е да няма нищо ,сега искат да напомнят за себе си ,че все още ги има и могат да крадат и убиват бъдещето на децата ни..

37

4epa

преди 3 години

НИНОВА Е УВОЛНЕНА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СТНИШЕВ - ЗА КОРУПЦИЯ - А ТЯ ЩЕ СЕ БОРИ С КРУПЦИЯТА !!!!!!!!!!!

36

4epa

преди 3 години

ОТ СПУТНИК V - 0 ДРУГАРКО НИНОВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35

BACKO

преди 3 години

До Червените крадциПартия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):)Vze mi dumiote ot ustata evala brat4e!!!

34

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Кво значение има кво сме поръчали и какво сме платли , като всички отсвириха Боци и ваксини няма .Чекмеджето обаче е пълно и на другаря Борисов му дреме за ваксините

33

Червените крадци

преди 3 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)

32

Въпрос към Курнелия?

преди 3 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

31

Анонимен

преди 3 години

Нинова, и аз те питам къде са парите които откраднахте всички Комунисти...Как си купи хотел в Гърция....как стана управител на Техноимпекс.....кой предложи Дилян Пеевски???

30

ПРАВИЛНИЯТ ВЪПРОС Е

преди 3 години

КОЛКО ПАЧКИ се очакват в новите чекмеджета на БОКИ известен по нашите земи с прозвището ЧЕКМЕДЖАН

29

543

преди 3 години

Е, нали точно опозицията пищеше, че сме дали толкова много пари, като сме поръчали 18 000 000 ваксини!

28

АЗ питам

преди 3 години

Защо в предизборната си програма удобно пропускат нещо което заедно с икономическия министър на Жан Виденов - господин Румен Гечев искат да вкарат, а именно прогресивното подоходно облагане или 30% данък за програмиста?

27

Анонимен

преди 3 години

До СТРАНДЖАТАОткога в лудницата има ИНЕТ? :))))))))))))))))))Кажи на доктора си да не ти го спира, че си много забавен!

26

Анонимен

преди 3 години

Не дай боже такива като Нинова, Радев, Мая Манолова, Христо Иванов , Бабикяновци и подобни инфантили като тях да помиришат власт. Явно хората на товарищ Решетников напъват да провалят България. Дано господ ни помогне иначе е умирачка.

25

Анонимен

преди 3 години

До СТРАНДЖАТАА простотията ти е комплексно заболяване

24

до aa1830

преди 3 години

Ами такава опозиция,каквато бяха твоите през 2013 г.-само рев и скачане през седмица до Брюксел за топене,каква беше тяхната ГРАДИВНА ОПОЗОЦИЯ,че нещо ми се губи.....ааааа,НИКАКВА,защото тази групировка е създадена само да управлява и няма никаква идея какво да прави като са опозиция.....

23

Анонимен

преди 3 години

Абе, к'во праите тука бе!Оти не сте на работа?Безработни ли сте или ви мързи?Че и глупости плещите!Я веднага да се хващата на работа!Или поне си умийте очите тая заран...