86

Анонимен

преди 3 години

Тая от снимката и тя като Янка Такева - до живот на поста си.

85

Анонимен

преди 3 години

До ОЛИИ- Всички го зная даже и родителите- в Училище несменяемият директор , главният счетоводител ,на какво ли е главен ,но така представената "фирма" става повод да му се направи заплата,по- висока от тази на "некадърните" учители , и секретарката са ЛИЦЕТО на училището ,без тях то "загива"последните две длъжности определят "наклона" на обучението и кой от учителите "става и кой не" и товае така от Соца - ГЕРБ с нищо не промениха тази "уникална" схема на източване на финансови средства

84

ЛЕЛЕ

преди 3 години

До ОЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИТОВА СА ОНЕЗИ ПОЛУОБРАЗОВАНИ ИНДИВИДИ, КОИТО АМА НИКАК НЕ РАЗБИРАТ НЕЩАТА! ТЕ ................ПРОСТО СА ВРЕЧЕНИ НА РАБОТОДАТЕЛЯ!

83

ОЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

преди 3 години

КАК ДА ОБЯСНЯ НА ТЪ ПА ТА НИ СЕКРЕТАРКА, ЧЕ НИЕ УЧИТЕЛИТЕ ЗАРАБОТВАМЕ НЕЙНАНА ЗАПЛАТА??? ТЯ ГОРКАТА СИ МИСЛИ, ЧЕ РАБОТИ ЗА НАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

82

Анонимен

преди 3 години

До ООООООООООООПъпчива с *** ...................

81

ОООООООООООО

преди 3 години

АМА ПИСНА МИ *** ТИНЕЙДЖЪРИ ДА МИ ДАВАТ ТОН В ЖИВОТА!

80

ИСКАМЕ ДА ДИШАМЕ

преди 3 години

У Ч И Т Е Л И Т Е Н Е С А В И Д Л Ъ Ж Н И С Н И Щ О !

79

Анонимен

преди 3 години

2/3 ОТ УЧЕБНИЯТ ЧАС МИНАВА, ЗА ДА НАКАРАМ ИНСТИТУЦИАЛНО НЕПОДЧИНЕНИТЕ ДА СИ СЛОЖАТ МАСКИ!

78

алоооу

преди 3 години

Даскалите да не са ви жертвени агънца?Няма култура на хигиената, няма наказателни процедури.Няма нищо, освен БОРБА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ!!!

77

Анонимен

преди 3 години

70 - 80 килограмови ту лупи отказват да саложат маската в час.Чули, недочули ... не били длъжни!Крещат и плюят като фонтани, а ние с акваланди ли да сме???

76

Анонимен

преди 3 години

Матурите остават, годината няма да се удължава ........ ОКHeka да се кара докрая така!

75

Учителката

преди 3 години

И не казвайте "учителите да се ваксинират", защото повечето вече наистина са ваксинирани. Дистанционното е точно заради родители, баби, дядовци и т.н. да ги предпазят от заразяване, а не нас. То от многото грижа за нас почти сто учители умряха за няколко месеца. А това, че резултатите са слаби - все едно да обвините продавачката или сервитьорката в некадърност , затова че оборотът е слаб. Сега нещата са различни.

74

Учителката

преди 3 години

До 61: Цитирам: "А дали децата ще слушат учителя или не, зависи от самият педагог, зависи колко сте се постарали да бъдете уважавани" - Колкото и да се стараем, няма да го постигнем, защото вие не уважавате учителите, а искаме децата да ги уважават. Злобата и завистта ви залива. Смятате ли, че е удовлетворяващо да се душим през маска и шлем да обясняваме, да си жертваме живота срещу 30 ученика в стаята на затворени прозорци, а те със слушалка и телефон скрит под чина или джоба.

73

Анонимен

преди 3 години

Как го смятат това 9 на 10 000? Като процент от тестваните ученици, което би било 0,09% положителни от всички направени тестове. Или пък се падат 9 заразени на 10 000 от всички ученици. Това са две съвсем различни неща, но от нивото на написване на материалите по нашите новинарски сайтове, никога нищо не е ясно!

72

Учителката

преди 3 години

До 61: Хайде, хайде, от думите ви излиза, че в EU нямали условия за ДО, а видите ли в БГ били създадени условия. Какви условия? Работя на личен лаптоп, плащам личен интернет, който е трицифрено число, а ми покриват 30 лв. Вися по 6 часа онлайн, сетне проверявам контролни, домашни и готвя уроци. НО за вас съм на дивана, с кафенцето и се клатя. Повтарям, присъствено или ДО не зависи от нас, а се спуска като ЗАПОВЕД.

71

Анонимен

преди 3 години

До 69- Прав си за учителите ,но защо не си така обективен и за родители , които са .. също за тестване , учители в добро училище - добре , имат насреща си стабилни родители ,ученици, които искат да учат , ами другите , много добре знаем за какво става дума ,макар че се правим ,че не виждаме реалността - учители в такива училища са по- зле и от спешното- там са и лекари ,и психолози, и чистачи , и таксита , и трябва с този материал да се явят на матури и външно наравно с ученици от доброи училища

70

пфф

преди 3 години

9 на 10000 означава 90 на 100 000. При това се има предвид официално тествани деца, а знаем, че децата не се тестват по принцип. Следователно картината е доста по-неприятна от представяната.

69

До 69

преди 3 години

Щом ще отпаднат матурите, да отпаднат и "детските" и родителите да се явяват на годишни контролни проверки за нивото им на годност да отглеждат деца. И ако се окаже, че са негодни, да им се отнеме правото да се размножават.

68

ДА отпаднат матурите

преди 3 години

Учителите да се явяват на годишни контролни проверки за нивото им на годност и правото да преподават.

67

Възмутени родители

преди 3 години

налазиха темата и изказват най-различни съображения за некадърността на учителите, защото ДО им ограничава правата на бездействие и липса на грижа спрямо собствените им деца. А вие като родители колко сте кадърни? Колко време отделяте за децата си и техните постижения в училище? Прочетете си пак писанията и ако можете да осъзнаете какво сте написали, ще разберете откъде смърди на развалена риба.