18

до мухххахаххаа

преди 3 години

ЕС плати ваксините и ще си ги получи само, че друг път.....----------Абе, "всяко зло за добро", че много станаха "Съвпаденията" с нежелателните последствия от АстраБозата!

17

ш/с

преди 3 години

ЕС скоро няма да получи от САЩ ваксини на АстраЗенека--------------Май накрая шъ минем на Китайски и Руски ваксини!-))))))

16

Анонимен

преди 3 години

И по добре , че с тия тромбози не е на добре работатаДа вьрнат парите поне

15

мухххахаххаа

преди 3 години

ЕС плати ваксините и ще си ги получи само, че друг път.....

14

Анонимен

преди 3 години

До СТРУВА 3 ЕВРО АСТРАМоже на него да са платили, за да осигури доброволци за трета фаза на изпитване?

13

УМНИКА

преди 3 години

Откъде знаеш колко ваксини съм сложил та да се репчиш като теле пред майка си. Вместо да гледаш мачове по цял ден вземи отвори някоя книга

12

СТРУВА 3 ЕВРО АСТРА

преди 3 години

обаче ефективността и е за по-малко от 1 ЕВРО. Интересно ТИКВАТА по колко е платил...Или това е търговска тайна

11

Fena

преди 3 години

До Анонимен 12Ти, умнико - колко ваксини си направил, че даваш оценка на учените от Оксфорд? То не е като футбола и политиката в България, *** такъв! 12 милиарда дози ще се сложат от тази ваксина по света, само ти разбра колко е кофти. Ама струва 3 евро, а другите - по 30. Та остават и жълти стотинки за подобни *** да пишат глупости!

10

Анонимен

преди 3 години

Ваксината е спряна за употреба в 9 страни от ЕС до момента.Освен че е с ниска ефективност, са наблюдавани сериозни странични ефекти-тромбози и летален изход. Изобщо векторните ваксини са нискоефективни, такавае и руската Спутник. Причината за ниската ефективност е вируса-вектор който вкарвачасг от генома на вирусът на ковид в човешките клетки. Вирусът вектор е аденовируси човек реагира с изграждане на антитела и срещу самият вектор

9

Анонимен

преди 3 години

е ние нали ваксинирахме възрастните си родители с проблемната ваксина и после махнаха коридорите.

8

Анонимен

преди 3 години

САЩ са егоистичен и западащ БивШ лидер на света. Подчертавам Бивш

7

1

преди 3 години

Сега е момента да предложим на "нежелаещите" да я ползват страни да ни я продадат.За съжаление, никой не е толкова *** да се прецака да се откаже от нормална ваксина, но не е лошо да се пробва, ей така, да видим как ще реагират. Пък ако стане ще ускорим и ваксинацията.

6

Анонимен

преди 3 години

Хе .Ами много държави не я желаят,вчера новините ,даваха че същата партида се бие тук ,хората ги спират нашите бързат )уж одобрена от ЕС ,се оказа менте

5

Анонимен

преди 3 години

Супер ... Още малко време живот ... След инжекцията .... Май няма много време за покаяние ...

4

Анонимен

преди 3 години

Всяко зло за добро и без това хората явно не искат АЗ, въпроса е кога брюкселските лентяи ще преглътнат, че и ваксини от други производители са годни.

3

Анонимен

преди 3 години

Голяма загуба... Страна след страна в Европа спират използването точно на тази ваксина, а наш *** сам се натиска. То там, където се произвежда още не са я одобрили за използване, ние тук за всеки случай си поръчахме милиони от нея

2

Анонимен

преди 3 години

E, и? Така и така няма да се ваксинирам!

1

Анонимен

преди 3 години

Докато ваксинационните планове в Европа са заплашени от ново забавяне, руският производител и разпространител на "Sputnik V" отбелязва пореден рекорд - вчера руската ваксина беше регистрирана в 50-та по ред държава.